Reklama

Reklama

Mortal Kombat: Legacy

(seriál)
USA, (2011–2013), 3 h 4 min (Minutáž: 7–14 min)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Webseriál Mortal Kombat: Legacy byl vytvořen jako reklama pro chystanou stejnojmennou hru. Seriál nás v devíti dílech seznámí s hlavními hrdiny Mortal Kombat universa. Seriál je prequel a jeho příběh se odehrává před všemi filmy a hrami.
Seriál režíruje Kevin Tancharoen, který se také podílí na scénáři a produkci. Původně vznikl pouze krátkometrážní film Mortal Kombat – Rebirth, který měl ukázat, že Kevin Tancharoen a jeho tým zvládnou i celovečerní film. S tímto filmem obíhal studia a internetové publikum z něj bylo nadšeno. (-Marc-)

(více)

Recenze (152)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Pořád to vypadá dobře, i když Rebirth se mi líbil mnohem víc. Tady se mi nejvíc líbili úvodní díly a nejvíc jsem trpěl u Kitany. Ty závěrečné díly už mě tolik nepřesvědčily. Uvidíme co bude se bude dít dál a jak dopadne případný film. Nevypadá to s ním úplně špatně. Když se podaří poskládat taková jména jako Michael Jai White nebo Lateef Crowder. Nebránil bych se přidání třeba Scotta Adkinse. ()

Blue.Shark 

všechny recenze uživatele

Problém tohoto webseriálu je v tom, že je v něm spousta materiálu, který je divákovi podán nezábavně. Po nezábavné sekvenci pak následuje krátká bojová akce, která průšvih vyrovná. Tancharoenovi se určitě nedají odepřít skvělé nápady a efektní bitky. Jsem zvědav, co předvede v celovečerním filmu, pokud se k němu nakonec dostane. Doufám, že ne to, co předvedl ve druhé řadě Legacy, kde už balast převažuje nad zábavou poněkud okatěji, než v první řade. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

První série fantazie pro fanoušky, až nad očekávání. Překvapily mě pouze 10 min. díly, ale ono to přesně funguje. Vykreslování jednotlivých postav do kratinkých příběhů se hodně povedlo. Druhá série na to navazuje, ale tady to pokulhává. Flashbacky se nehodí, neboť zaberou podstatnou část a vůbec nejsou funkční, pokud máme celkově cca 2 hod seriálu. Také zde byly obměněny postavy z předchozích dílů a to dost mizerným castingem. Vadilo mi, že úplně vynechali postavy z prvních dvou dílů, které nezasáhly do rozuzlení. To byl kámen úrazu, kratinké díly vyhovovaly především příběhům jednotlivých postav, ale na dotažení dějové zápletky a vyvrcholení to drhlo. Navíc jako by tvůrcům docházely nápady. Strašná škoda a s přihlédnutím oka......7/10 ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Oproti Rebirth, to svým rozkouskováním a věnováním se představování jednotlivých postav, zvýšilo ještě více můj zájem. Tanchaoroen to má očividně dobře promyšlené. Vznik Kanova oka a Jaxových ruk, skomírající akční postava Johnny Cage, Scorpion, Sub-Zero, aj. Epizodka s Raidenem nejlepší, když získává svůj slaměný klobouček. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Mortal Kombat Rebirth od Kevina Tancharoena byl ekcelentní, neuvěřitelně temný a brutální, tak jak Mortal Kombat má být!!! Kdyby v tomto duchu byla celé série Legacy, asi bych ještě teď utíral slinu. Jenže, to se nestalo a upřímně jsem trochu zklamaný z představování jednotlivých postav. Podle mě byly ultimátní příběhy - linka Jax, Sonya, Kano. Co se k tomu trochu přiblížilo. bylo zajímavé pojetí Raidena, který se ocitl v psychiatrické léčebně, ale na to, že je to Bůh Hromu a Blesku tak toho zase tolik nepředvedl. Vcelku fajn bylo i zrození Cyraxe a Sektora. Co mě, ale zklamalo bylo představení Sub-zera a Scorpiona, dalo se z toho vytěžit asi více, hlavně souboje mi nepřišli tak dobré. Kenshi vcelku zabavil, ale to je tak asi vše. A ještě bych nerad opomenul linku Liu Kanga. Liu Kang, který se přidal na temnou stranu mě také bavil. Co mi opravdu vadilo na celém seriálu, že Tancharoen nerespektuje to, co už natočil a jednotlivé příběhy k sobě moc nepasují a to je největší kámen úrazu! Tak snad se poučí a jestli dá konečně celovečerák, tak ať vypadá jako Rebirth please!!! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (18)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Natáčanie druhej série prebiehalo od 28. novembra do 14. decembra 2012 v Los Angeles. (Sufferer)

Související novinky

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

11.03.2019

S remakem filmového Mortal Kombatu byl před časem spojován režisér Aquamana James Wan, ten ale po nějaké době projekt opustil a od té doby se toho kolem filmu moc nedělo. Tedy až doteď. Podle… (více)

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama