Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První český slasher. Vypadá to, že ve městě začal řádit seriový vrah. Pod maskou může být kdokoliv - kdo bude další na řadě? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Český slasher... čekal jsem nudu, nijakost a trapnost (něco jako norský 22), ale nic z toho nepřišlo. Naopak, byla to sranda. Není mi úplně jasný, jestli to byl účel a zda se jedná o parodii na vyvražďovačky, ale i kdyby ne, tím snad ještě lépe. Ty kecy jsou prostě super (policajtský zvlášť), špatný dabing a celkově domácí vzezření tomu taky nijak neubírá. Stejně tak 'obálkovému' vrahovi nemám co vytknout, osobně mám slabost pro masky takže pohoda. Dobrá byla i nevšední volba prostředí na finale - kancelářských prostor. Prostě dobře jsem se bavil a když vezmu v úvahu poměry amatérských hororů, je to jasná trojka. Není nic horšího než nudná amatéřina. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Kdyby radši v rámci Festivalu otrlého diváka místo těch nudných sraček, které jsou ZÁMĚRNĚ špatně natočené (Boardinghouse), pouštěli tahle zábavná amatérská videa. Je mi jedno, jestli to celé byl nebo nebyl režisérův záměr, ale s bráchou jsme se tlemili celý film. Jednoznačně nejlepší postava Martin (přesná kopie Marka Slováka alias Bluntmana) a jeho neúspěšné námluvy (o jeho postavu jsem se bál), kadence hlášek (Jsme tady s nějakým kreténem! Někdo mě chtěl zabít!), vrah v přiblblé masce, který krade Playboye; kriminalista, který nemá žádný otisky a nemá se prakticky čeho chytnout (a v kanceláři má na kreslící tabuli jenom velkými písmeny napsáno POMSTA), camea za bonboniéru; při každé vraždě znějící hrozivé tóny vykradené z TCM, příšerné postsynchrony (údery nožem zní jako kuchání rukojmích z Counter Striku). Zkrátka trash, který si pouštět jedině s partou kámošů a nějakým tím pivkem k tomu. 2,5* (hodnotím ne jako film, ale jako domácí video; s filmem to nemá nic společného) ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Zas tak strašlivě to nevidím, protože podobně nepříliš vyvedených hororů je dost. Možná tam u nich vidíme lepší triky, protože tady se vše děje jakoby mimo oči kamery, ale příběhově nic horšího, než je v tomto žánrů běžné... Přesto dávám hvězdu jen jednu, protože by to nebylo fér vůči filmům, kterým jsem dal hvězdy dvě ;-) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jééééhehe...co k tomu dodat.Je to blbé,neskutečně blbé.O hereckých výkonech se snad ani mluvit nedá,chování všech postav postrádá jakoukoliv logiku,postsynchrony sou úplně strašidelné a to zvýrazněné "bodání" nožem mě vážně iritovalo.Ale na druhou stranu sem se zasmál jako už dlouho u českého filmu ne a myslím,že třebas hláška : "To víš,je konec školního roku, a k tomu ty vraždy,..." asi zkultovatí.Ne snad,že bych chtěl Čepel jakkoliv chválit,ale pro mě je to mnohem menší průser než třebas Operace Dunaj.Tady si to aspoň na nic nehraje...20% :-D ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Je to až mrzuté kolik dabérů, seriálových herců a všemožných neherců se sešlo na jednom "plátně". Když pominu mizerné postsynchrony, které naprosto nesedí, příšernou kameru (snad z mobilu), hrozivý scénář, naprosto pomalé reakce na bodnutí a nemožné stříkance krve na herci ještě před bodnutím, zbyde mi pouze velmi smutná omáčka ničeho. Nečekala jsem o nic lepší hodnocení, než u Posledního výkřiku, ale scéna s čepicí podobně jako nudné pasáže ze života chrousta mě opravdu pobavily... Zajímavý avšak očekávaný byl také osud seriálového herce Miloslava Mejzlíka, který si četl playboy a velmi usilovně ho hledal. Nemohu říci, že jsem se nepobavila, ale pokud tu jde o kategorii horor či thriller nemáme se spolu bavit o čem jiném, než o odpadu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Celkový počet mrtvých je šestnáct lidí + dva rodiče ze zmiňované autonehody. (Zeke001)
  • Kromě Dany Morávkové, Miloslava Mejzlíka a Vladimíra Brabce byli všichni herci při postsynchronech předabováni profesionálními dabéry. (funhouse)
  • Během party ve vysoké budově se dozvíme, že mobily nefungují, protože budova má svojí síť. Jak je tedy možné, že vrah na konci se dovolá na policii? (Gastovski)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno