Reklama

Reklama

Krvavý Valentýn

  • USA My Bloody Valentine (více)
Trailer 1

VOD (1)

Vinou Toma Hanningera, nezkušeného horníka, bylo v šachtě zavaleno a následně zemřelo pět lidí. Jediný, kdo tuto událost přežil, je Harry Warden, který se od této katastrofy nachází v komatu. Ale pozor! Je to právě on, kdo volá po odplatě! Přesně rok po tragédii, na den svatého Valentýna, ožije a brutálně zavraždí krumpáčem dvacetdva lidí. Nyní, deset let poté, se Tom Hanninger vrací zpět do rodného města. Stále ho ale pronásleduje černá můra a možná se ozývá i svědomí... Rád by se s tím vším vyrovnal a proto vyhledá svou bývalou přítelkyni Sarah, která je nyní provdána za jeho nejlepšího kamaráda Axela, šerifa města. Právě této noci se ale náhle začne vynořovat cosi z temné minulosti... Volné pokračování hororu z roku 1981. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (446)

oje 

všechny recenze uživatele

Krvavý Valentýn si bohužel tiše stoupá do dlouhé řady nevýrazných horrorů se zahalenou vraždící postavou. Děj by se dal popsat sinusoidou, kdy vrcholem je pravidelně objevující se krumpáč zaseknutý v hlavě místního puberťáka a ostatní jen láteření o tom, kdo to může pod tou maskou být. Alespoň že bánikova tvář byla utajena a divák se může bavit spekulacemi, kdo je tím důlním řezníkem. Ani samotné vražděni nemá žádnou šťávu, protože vrah se za teenagery ani neobtěžuje rozeběhnout. Pakliže jste divák, který od horroru očekává víc, než jen cákanec krve na zdi, tomuhle se obloukem vyhněte. Podobnou vyvražďovačkou je například Pátek třináctého. Alternativa: Friday the 13th, Hills Run Red, Halloween, Texas Chainsaw Massacre, House of Wax. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Zase jednou vývar z odvaru, tentokráte kypřený a čeřený všelijakým kutacím nářadím. Chybí už jen přidat kroupy a máme řídkou krevní polívku s nějakýma těma vnitřnostma a... A jinak blablablabladý a za neustálého míchání vylévejte do... %-[.. . . . Jedna hvězdička tedy jen se sebezapřením, za tu gasmasku a jinak všechnu machu v rámci žánru, protože blbějších a hůř vyrobených hororů jsou opravdu spousty. Kdoví, proč zrovna tenhle žánr dostává pořád tolik na gatě. A nemusí to být zrovna někde ve Vidlákově krumpáčem či lopatou, že... - - - - - (Poprvé viděno /želbohu se sice idiotsky uhýkaným ale jinak typicky zvukově jalovým a blbě namíchaným českým dabingem/ 12.2.2012 na >blablentýnské jebničce< , hodnocení 3615., komentář zde jako třistapadesátýdruhý - 12.2.2012) ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

To chce vážne talent, natočiť film s takým množstvom nahoty a brutality tak nudne, že vás z letargie nevytrhne ani lúskanie lebiek krompáčom. Trochu to zachraňuje záverečná dvadsaťminútovka, ktorej sa hrou na "ktorý z tých dvoch to teda je?" predsa len darí vytvoriť isté napätie. Áno, a ešte sa mi páčila tá vytrhnutá čeľusť. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Remake originálu nedělá vyloženě ostudu, ale ke chválení taky moc není. Zatímco původní Valentýn oplýval opravdu děsivou atmosférou zvýrazněnou temnými chodbami starého dolu a táhl i šťavnatým gore, novodobá verze sice taky nešetří krví, ale atmosféricky silně pokulhává. Vražedné běsnění má díky těžkému krumpáči potřebný šmrnc, ovšem digitální kamera vše dost podstatně kazí . Přidám-li si k tomu i v rámci slasheru docela pitomoučký scénář s úsměvnými dialogy a špatně hrajícího Acklese v hlavní roli (zůstaň u Lovců duchů) nemůžu jít výš než na tři hodně, ale opravdu hodně odřené hvězdy. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Skoro o stupeň lepší než Pátek třináctého. Ne snad, že by to bylo jakýmkoliv způsobem napínavé, "opravdové" a hodné chválení, ale postavy se zkrátka tentokrát nechovají až tak hloupě (no dobře, některé) a scénář není tak zoufalý, byť šokující pointa bude většině horor fandům jasná od začátku a konec tím pádem mimořádně otravný. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (14)

  • Jde o remake staršího snímku z roku 1981. (Dines)
  • První film s ratingem R točený 3-D technologií. (Karlos80)
  • Film byl z daňových důvodů točen v Pensylvánii. (Karlos80)

Související novinky

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (více)

Naštvaný řidič Nicolas Cage

Naštvaný řidič Nicolas Cage

01.09.2009

Skoro by to mohl být sequel k 60 sekundám. Nicolas Cage si v akčním filmu Drive Angry studia Nu Image/Millenium Films zahraje muže, jemuž tlupa motorizovaných padouchů zavraždí dceru a unese její… (více)

Horší než náckové...

Horší než náckové...

02.01.2009

...jsou pekelné mocnosti. Přesvědčí se o tom spojenecké komando, které se během 2. světové války vydá na záchrannou misi (možná najít nějakého Ryana), avšak nechtěně otevře bránu do Pekla a místo… (více)

Reklama

Reklama