Reklama

Reklama

Sonny Liston: Těžká váha

  • Kanada Phantom Punch (více)
Trailer

VOD (1)

Ve strhujícím životopisném snímku ožívá v hereckém podání Vinga Rhamese Sonny Liston, někdejší kontroverzní mistr světa v těžké váze. Film zachycuje jeho život od chvíle, kdy během jeho pobytu v Missourijské státní věznici objevil katolický kněz boxerské nadání, kterým oplýval, až po (ne)slavný "Neviditelný úder” Cassia Claye, který v podstatě ukončil jeho kariéru. Sonny Liston: Těžká váha mapuje Listonovy triumfy i tragédie, jeho konflikty s rasismem, mafií i zákonem – cestu k pozici mistra světa! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

Woody77 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zle,ale... Nemalo to kvalitu Aliho,Rockyho,Tazkej vahy, ale... Proste sme opat u toho ako sa da premrhat perfektny zivotný pribeh. Ked tocim film o jednom z najkontroverznejsich boxerov a este aj o majstrovi sveta tak si dam KU....ZALEZAT!!!!!!! Reziser sa pustil do niecoho na co nemal. Vin nie je zly herec no postrada auru a respekt. Miesto neho tam kludne mohol byt Laurence Fishburne , Djimon Hounsou, Michael Clarke Duncan alebo aj Cuba Gooding Jr. no musel by pocvicit.Filmu davam 3 hviezdy no opat podotýkam z 5 hviezdickoveho pribehu urobili iba priemerny film a to je velka skoda. ()

ppospisil 

všechny recenze uživatele

Film který fanoušky sportu rozhodně neurazí,ale ostatní asi budou zklamáni.Rhames v hlavní roli je docela precizní,film obsahuje překvapivé životní zvraty tohoto skvělého boxera,který to měl v jeho době ještě těžší než všichni Nortonové,Clayové a Frazierové.Pro mě zábavné životopisné drama na běžný večer, které bych ale klidně mohl vidět i znovu. 60% ()

Reklama

SedlikCZ 

všechny recenze uživatele

V bojových soubojích se Rockymu nevyrovná ale co do scénáře ho náramně předčí. Film uchvátí a cvílema i pobaví, je autentický (pro ty kteří neví co to je to znamená že je hodně podle pravdy), možná bych vynechal ty přechody z čenobílé na barevnou ... po prvý mi to přišlo geniální pozdějí ohranné ... ale tak či onak není to špatný film a stojí za shlédnutí .... *4 stars* ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy, které se točí kolem boxu - sportu, který má i ve svojí tvrdosti krásu. Zakládá-li se pak na skutečném příběhu, má u mě automaticky jednu hvězdičku navíc. Phantom Punch nám servíruje strhující příběh boxera Sonnyho Listona, kterého tu geniálně ztvárnil Ving Rhames. Rozhodně jsem se nenudil, jelikož stopáž byla optimální a samotný děj k tomu ani nedával příležitost. Pro mě srovnatelné s filmem Těžká váha. Velmi příjemné překvapení. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý som si pozrel kvôli zápasu medzi ním a Casiusom Clayom, ale o živote tohto boxera som nič nevedl. Tento film podáva určitý náhľad na jeho život a necháva aj priestor na osobné dokreslenie a vysvetlenie si určitých udalostí... ... .... ... ... ... Vtiahnutie do deja: *** Akčnosť: *** Erotika: * Realita: ** ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Manažer Floyda Pattersona byl známý Cus D'Amato, jenž trénoval později také Mikea Tysona. (Dawid199)

Reklama

Reklama