Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Absolutní stupidita rovna filmu Jack a Jill! Film neví, čím chce být. Komedií o učiteli, komedií na film Warrior a celkově je toto vůbec komedie? Za celou dobu se člověk pousměje jen jednou a to ještě dost kysele. Jinak je Kevin James stále trapnou parodií na Johna Goodmana. Nebýt Salmy Hayek, tak neváhám vlepit "odpad". Další důvod, proč by se měli peníze raději rovnou posílat do ohně. Hodnocení OST: Jaký film, takový soundtrack. Nevyčnívá a místy dosti otravuje. 2/10 ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Vezměte námět z prvního Rockyho a Warriora. Smíchejte to dohromady a dochuťte nenáročnou komedií. Výsledek bude vypadat nějak takhle. Pěkná oddychovka která má silný i trošku slabší momenty. Ale s hlavními hrdiny budete jejich příběh prožívat. Především ale neočekávejte nějaký hluboký poselství. Jedná se především o oddychovou komedii. Učitel biologie se rozhodne pomoci kolegovi sehnat finance aby mohl dál učit hudebku. Situace si vyžádá že začne zápasit v MMA. Nemá absolutně žádné ambice na vítězství. Ví že nemá šanci vyhrát. Nebo má ? ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie s Kevinem Jamesem náz zavede do prostředí zápasů v MMA a první ligy UFC. Příběh je prostý a hodně předvídatelný. Učitel Scott Voss se snaží vydělat peníze, když mají ve šlole kvůli škrtům v rozpočtu zrušit hudební kroužek, aby ho zachránil a jeho kolega tak nepřišel o práci. Když se snaří vydělat peníze jako večerní učitel imigrantů, moc za to nedostane. Jeden holandský přistěhovalec, kterého se rozhodne Voss doučovat, sleduje zápas UFC a Voss zjistí, že i když bojovníci prohrají, dostanou slušné peníze. Voss se rozhodne, že tudy povede jeho cesta za pomocí příteli v nouzi....... Mám rád MMA a tato komedie se mi hodně líbila. Je zde spousta vtipných scén, u kterých jsem vybouchnul smíchy. James je jako učitel a bojovník fakt parádní a jeho výkony jsou fakt vtipný. Ve filmu je i parádní soundtrack. Hodně mě potěšilo, že se zde oběví spousta protagonistů z UFC, včetně Joa Rogana. Finálový zápas tak vypadá jako skutečný. Ačkoliv je příběh ohranou a předvídatelnou záležitostí, tak mě film hodně bavil a dávám mu 95% :) ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Kamarád mi to doporučil jako parádní komedii. No, není to ani parádní, ani komedie. Spíš takový prázdný film, u kterého se člověk čas od času usměje a jinak kouká na pohybující se obrázky. Naštěstí to nebyla nuda, protože v tom případě bych musel s hodnocením mnohem níž. Jednou podívat a zapomenout. 50% ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Návod pre furt štrajkujúcich a nespokojných slovenských učiteľov. Choďte do klietky, nechajte si rozbiť hubu a možno zachránite svoje teplé miestečko a krúžok, ktorý ste si založili na prilepšenie platu, a kam vlastne decká chodia len preto, aby mali rodičia dušu na mieste. Hodne priemerná komédia, vlastne ako všetky s Kevinom "King of Queens" Jamesom. Byť to polhodinový sitcom dám palec hore, ale celovečerné filmy jednoducho neutiahne. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Sebastiaan "Bas" Rutten, představitel Nika, byl skutečným zápasníkem MMA. Absolvoval celkem 22 zápasů, ve kterých zůstal neporažen s bilancí 21 výher a 1 remíza. Mimo jiné je známý i z instruktážních videí sebeobrany. (Ptaky)
  • Krzysztof Soszynski, který zde hrál Kena Dietricha, použil při závěrečném zápasu techniku, kterou se v bývalé organizaci WEC proslavil Anthony Pettis. Komentátoři neveděli jak tuhle techniku pojmenovat, tak ji nazvali jednoduše "Showtime Kick". (Pacek)
  • Kevin James se začal fyzicky připravovat na svou roli již 14 měsíců před zahájením natáčení. Během přípravy pak zhubl okolo 35 kg. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama