Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

cukorek 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa môže naozaj stáť len v rozprávke, alebo v bláznivom filme. Nepochybne zrodenie šampióna z "obrovského maca", bolo bláznivé ako jazda dole kopcom v nákupnom košíku. Navlečenie Kevina Jamesa do boxeriek pôsobilo odvážne, keď odhalilo jeho objemný, menej príťažlivý hrudník, ktorý v niektorých momentoch pripomínal skôr boxerské vrece. Okrem jeho nepodarených a inkasovaných úderov, humorne vyznela celá jeho postava nezlomného učiteľa, ktorý sbodičkoval automat na pochutiny a s úlovkom sa bratsky podelil a taktiež "výborne" skóroval do basketbalového koša. Kontrast jeho postavy a športového sveta bol podaný ozaj humorne a jeho veľké srdce zachrániť študentov to u mňa vypumpovalo na 60%. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Tak som pocas tejto komedie premyslal o tom, z ktoreho filmu ktory som uz videl sa inspirovali tvorcovia, akurat ze to bola drama, kde sa ucitel kvoli peniazom, ktore potreboval zucastnoval na zapasoch a nakoniec som zistil, ze to bola sportova drama WARRIOR (2011) kde si zahrali Tom Hardy a ucitel fyziky Joel Edgerton, ktory sa kvoli financnej odmene zucastnovali na zapasoch proti sebe a najhorsie to znasal ich otec Nick Nolte. Lenze Profesor v ringu bola blazniva komedia a nebola o dvoch bratoch, ale len o jednom ucitelovi. Niektore zapasy boli vtipne, ako vobec aj niektore sceny, pretoze reziser Frank Coraci natocil hlavne s Adamom Sandlerom komedie, napriklad VODONOS (1998), PISEN PRO NEVESTU (1998) s Drew Barrymore, KLIK - ZIVOT NA DALKOVE OVLADANI (2006) alebo OSETROVATEL (2011) kde sa spolu s Kevinom Jamesom stretli v spolocnom filme pod taktovkou tohto rezisera. _________ Kevin James - (Scott Voss) +++ Salma Hayek - (Bella Flores) +++ Henry Winkler - (Marty Streb) +++ Greg Germann - (Principal Betcher) +++ Joe Rogan - (Hrá sám seba) +++ Gary Valentine - (Eric Voss) +++ Charice - (Malia) +++ Produkcia: Kevin James +++ ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Milá a absolutně nanáročná komedie o profesorovi, který se snaží zachránit jinému profesorovi hudební kroužek a začně proto se věnovat ultimátním zápasům. Jelikož nejsem úplně vzdálen světu UFC, tak proto se mi tento snímek líbil asi o malinko více. Ale je pravda, že kdyb Kevin James dostával ve skutečnosti, tak jako zde, tak by nevydržel stát ani minutu!!! Pokud se přes toto přenese, zjistíte, že ikdyž jsou ty zapásy jsou jen na oko, tak kupodivu to nevypavá tak zle, jak by mohlo a toho si docela cením :) Máme tady také Salmu Hayek, mojí oblíbenkyni, ale bohužel její role je neskutečně tuctová a cudná :) Ale potěšilo mě cameo Joea Rogana, ten chlap je prostě sympaťák. Když to všechno shrneme, mohlo to být lepší, mělo to být lepší, ale 2-3 hvězdy si to zaslouží... ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Priemerná večerná jednohubka na odreagovanie v ktorej síce nenájdeme nič nového, ale Kevin James je proste super herec a dodáva filmu humorný nádych.Lepšieho hlavného hrdinu si ani neviem predstaviť.Tak isto vedlajšie postavy boli dobre zvolené a na niektorých scénach som sa naozaj z chuti zasmial. Napríklad pán tmavšej pleti ktorý sa chcel stať Americkým občanom ma strašne bavil tým jeho výrazom v tvári a úsmevom.Celkový dojem je fajn a film splnil svoj účel. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Světe div se, ono to není o nic méně (po stránce choreografie a nasnímání) než standardní sportovní film. A stejně tak, jako většina sportovních filmů se nevyhýbá klišé. Jenže tady je navíc slušná dávka humoru. A pokud se zamyslíte, najdete hromadu sportovních dramat, které jsou stejně neobjevné, ale berou se navíc hrozně vážně (a přesto jsou některá opěvovaná). Z mého pohledu funguje Profesor v ringu v obou rovinách - komediální i sportovní (Kevin James v ringu válí). A ta trocha patosu v závěru? To se prostě dalo čekat. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Kevin James a Salma Hayek spolupracovali již na filmu Machři (2010). (figgo jr.)
  • Roli Nika si pak zahrála jedna z největších hvězd MMA Bas Rutten. V malých rolích se pak objevují i známé tváře UFC zápasníků. Bojovník se zelenými vlasy je bývalý zápasník střední váhy Jason "Mayhem" Miller, dále jsou k vidění například bývalá "dvojka" střední váhy Chael Sonnen, Bruce Buffer, Mark Munoz, Chael Sonnen nebo Krzysztof Soszynski. U jednoho zápasu se pak mezi diváky objeví i komentátor UFC Joe Rogen a legenda MMA Wanderlei Silva. (MeanWhile)
  • Napriek rozdielnym priezviskám sú Kevin James (Scott Voss) a Gary Valentine (Eric Voss) v reálnom živote bratia. (misterz)

Reklama

Reklama