Reklama

Reklama

Jezero 4: Poslední kapitola

(TV film)
  • USA Lake Placid: The Final Chapter (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Reba (Yancy Butler) pracuje pre správu lesov a má za úlohu vyhubiť krokodílov v Čiernom jazere. Spolu s armádou miesto oplotia elektrickými káblami a zamedzia im pohyb za potravou. Ako sa ale ukáže, krokodíly sa pre prežitie uchýlili ku kanibalizmu a stali sa z nich oveľa silnejšie a agresívnejšie tvory. V okolí jazera tiež číha partia pytliakov majúcich zálusk na krokodílie vajcia, za ktoré sa na čiernom trhu platí zlatom. Keď jedného dňa zostane plot do rezervácie omylom otvorený, príde k jazeru autobus plný študentov, ktorí netušia, aké agresívne a nebezpečné monštrá sa v tunajšej vode skrývajú. Dokáže agentka Reba v spolupráci s miestnou šerifkou, ktorej dcéra je jednou zo študentiek, vysokoškolákov zachrániť? (TV Dajto)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

„Jezero 4: Poslední kapitola“ je jedním z těch filmů, které mě naprosto ničí tím, jak moc se v některých momentech snaží vypadat jako něco víc, než čím skutečně jsou. Je to béčková absurdnost, ale přitom se v některých scénách tváří jako hlubokomyslný mainstream. Proč se musí takové kraviny brát až tak strašně vážně? Kdyby to byla jen blbost, jízda na střele, bylo by to zajímavější, vtipnější a neotravovalo by vás to. Jenže tohle prostě „Jezero 4: Poslední kapitola“ nesplňuje. Špatné zakončení série. Doufám, že je opravdu poslední. ()

Matli odpad!

všechny recenze uživatele

Stupidita pokračuje. ´´hlavní´´ hrdinka z předchozího dílu je stále nesympatická a bez hereckého talentu. Scénář mimo mísu a sám bych to snad natočil líp. Jediná kladná věc je přítomnost největší hororové ikony Englunga neboli Fredyho Crugera, ale ani ten to nespasil, možná, kdyby mu dali více prostoru. 4% ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Takže Yancy Butler nakonec trojku přežila... Což samozřejmě není nic zásadního, jen se na její nepříjemný, rádoby drsňácký projev budu muset dívat ještě v jednom díle... Musím říct, že u prvního dílu Lake Placid jsem se neskutečně bavil, dvojka a trojka už byly nudné animal horory, plné digitálních krokodýlů, ale hlavně jim chyběl černý humor a nadhled prvního dílu... A čtyřka v trendu nastoleném předešlými díly zcela nesmyslně pokračuje.... Na druhou stranu přibylo více krve a dokonce i pár hororových momentů a hlavně jedna hororová ikona... Je jen škoda, že Robert nedostal větší prostor, určitě by si ho zasloužil, ale co už, hlavně že ve filmu pobavil a co si budeme nalhávat, na tenhle kus jsem se podíval jen kvůli němu.... Těm ,kterým se líbily i předešlé dva díly, The Final Chapter určitě sedne, ostatní by si jeho shlédnutí měli hodně rozmyslet... Jo a i čtvrtý díl Pátku 13 měl podtitul The Final Chapter, doufám, že tahle podobnost je jen čistě náhodná.... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pôvodný film "Lake Placid" bol celkom podarený béčkový horror o vraždiacom krokodílovi, ktorý vyčíňal v horskom jazere v Maine. Dal som mu tri hviezdičky. Návrat ku jazeru "Lake Placid 2" bol nudný. Druhú časť som ohodnotil iba jednou hviezdičkou. Tretie pokračovanie "Lake Placid 3" bola rovnaká hlúposť ako dvojka. Štvrtá časť "Lake Placid 4" má podtitul "Posledná kapitola". A ja len dúfam, že to bude naozaj posledný film z tejto krokodílej série. Pretože sa na to už naozaj nedá pozerať. * ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

„Skočit do vody plné krokodýlů je moc chytrý. Chytrý? To ne. Sranda? Přímo kurevská…“Ani neúspěch předešlého dílu nezabránil společnosti UFO natočit další pokračování, které se velice podobá svému předchůdci. Tím myslím především kvalitou, která zdaleka nedosahuje ani průměru. Opět se zde setkáváme s ohranou písničkou ve stylu – přerostlí krokodýlové se nesmí zabíjet! Je potřeba je chránit, i když někoho zabijí! Jako velký obdivovatel prvního dílu jsem docela zklamaný, kam až se tato série dopracovala a to především hodně špatnými digitálními triky (potažmo visáží samotných krokodýlů). Ti však nejsou jedinou slabinou filmu, těch je zde opravdu spousta. Od podprůměrných hereckých výkonů, přes trapné hlášky, kupu nelogičností až po vychrstlé kýbly malinovky, která ani nevypadá jako krev. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Na začiatku filmu moriak blížiaci sa k elektrickému plotu vydáva zvuky bez toho, aby otváral zobák. (beso74)
  • Prvý film zo série Lake Placid, v ktorom sa vrátila nejaká z postáv. Konkrétne Yancy Butler ako Reba. (beso74)
  • Keď sa jedna z postáv nabodne na konár, najskôr jej trčí konár z ľavej strany hrdla. O niekoľko sekúnd už z opačnej strany. (beso74)

Reklama

Reklama