Reklama

Reklama

Rychle a zběsile 7

  • USA Furious 7 (více)
Trailer 1

I auta můžou létat. Alespoň pro nesmrtelnou sérii Rychle a zběsile to platí. Její hrdinové už stihli prožít a přežít neuvěřitelné věci, teď však narazí na nepřítele, vedle něhož všichni jejich dosavadní soupeři připomínají bandu dětí z mateřské školky. Statham hraje Deckarda Shawa, živý stroj na zabíjení, který vycvičila elitní vojenská jednotka. Pokud vám příjmení téhle postavy něco připomíná, pak se nepletete. Shawův mladší bratr Owen obtěžoval naše hrdiny v šestém díle tak intenzivně, až ho připravili o život. A rozrušený Shaw starší se rozhodne, že na oplátku připraví o život je a všechny jejich blízké. Bez ohledu na to, jak rychlí či zběsilí budou. (Cinemart)

(více)

Diskuze

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Waco, ale aj ty pozeráš stupidné filmy. FF6 mala byť proste akčná pecka s hviezdny obsadením a veľkolepou akciou. To sa podarilo. Príde mi, že to je jediný film, ktorý nemá nálepku sci fi a ponúka takú vysokorozpočtovú akciu. Preto mi príde viac menej jedinečný. Nemá konkurenciu a prináša niečo, čoho je akútny nedostatok. A navyše je banda vtipná. Pre mňa je to úplná bomba a verím, že aj 7 bude bomba. Aj keď trochu iná.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Bude to trochu jinej vážnější serioznější film? v pořádku už teď se na to těším! Když to Wan celý pojme jinak bude tam aspoň záWAN čerstvýho vzduchu. Protože šestka byla neskutečně hloupá typická vyměkla splácaná komerční sračka a by byla co nejvíc cool a zarobila miliardy mám li to říct na férovku. Po pravdě nedívím se, že prosťáčkovi prometheovi se koncept sedmičky nezamlouvá když podle své nátury bych řekl, že evidentně stupidní filmy považuje za vrchol vesmíru.

 

Já se na tohle začínám těšit víc a víc a ač jsem do teď nebyl žádnej fanda série. Za nejlepší díl považuju pětku a taky jsem nedal víc než 3* Tak tohle má všechny předpoklady stát se nejlepším dílem série a vedle Expendables 3 kteří samozřejmě budou bez konkurence by to mohl být i druhý akčňák roku. Tak uvidíme...

na příspěvěk reagoval ywo666

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Diky. Co sa tyka kvality a kvalitnych filmov, tak u mna vedie Denzel Wshington, hned za nim Samuel L. Jackson. Toho nesympatickeho Downa nemarm rad.

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Gratuluju dotěď si o filmu nic nevěděl - tohle bude drama o pomstě (Statham se mstí za smrt bráchy, Diesel a spol se mstí za Hana). O tom to celí bude - a tvůrci to avizovali dopředu. Tohle bude jiné Rychle a zběsile bude se v rámci mezí držet při zemi atd. Ale tohle už se chvíli ví, tak nevim proč si tak překvapenej.

 

Tohle bude o tý vyhrocenosti obou stran, o tom napjatém čekání až dojde k finálnímu střetu a tahle ochutnávka (nikoliv ukázka) nám jenom ukazuje, že to do nás bude pálit od úplnýho začátku. Až výjde opravdouvá upoutávka a mi uvidíme ty boží akční scény a náznaky jasného vrcholu filmu - Rock vs. Statham (vážně co tenhle souboj titánů trumfne?), tak si potom brblej jak chceš, ale do tý doby bych soudy nevynášel. Ochutnávka (opakuji nikov ukázka) na 100% splnila svůj účel - ukázala nám, že to vzal jinej rejža a že to bude trochu jiný (a z toho co už se o filmu ví, tak se nebojim říct, že Wan má nakročeno k nejlepšímu dílu serie). A fanoušci po celém světě tohle nadšení sdílí také.

 

A víc se o tom s tebou bavit nebudu - možná až si o filmu zjistíš fakta

na příspěvěk reagoval Martin741, Prometheus69, Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Tohle ale nemá být komorní drama o jakési pomstě ne-pomstě... tohle má být další akční pecka roku která se slepě řítí z pedálem plynu na podlaze po dálnici fantazie a mimozních scén... co by si kde jaký automoto... natšenec rád vyzkoušel v praxi.... zatímco se vrací do tětství a řádí z angličáky po podlaze ve snaze dosáhnout aspoň z poloviny té atmosféry kterou u FF série 5-6 zažil.... Tak o tom to je.

 

Mě osobně tato ukázka nějak zvlášť nezaujala..... o pohřbu jsme věděli, už od prvního screenu co se tu objevil.

Že to vykresluje tu dokonalou atmosféru.... je sice moc "pěkné" ale... tohle není to co chci já vidět.

Tedy, to co bych čekal od první upotávky která by mě měla UPOUTAT.

Spíš to ve mě vyvolává jisté rospory a pocity utvrzování v tom co si myslím o režisérovy, co jsem tu nedávno tak křečovitě prezentoval.

 

A už jsme zase u těch křížků ach jo.... ještě né" ještě není ten správný čas.... se k tomu vracet. Ale neboj nezklamu tě.... jistě bude možnost se k tomuto faktu "nezničilné relique ještě vrátit. :)

na příspěvěk reagoval S.W.A.T

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Protože to má parádní atmosféru - to jak tam jede Shaw v tom Aston Martinu a Diesel nenápadně směřuje směre k němu, totiž hraje silně na osudovou strunu. Prostě, že tentokrát dostaneme hodně atmosférickej díl (osobně z toho Wanův rukopis jasně cejtim)

 

Ale chápu, že někdo, kdo si myslí, že se děj bude točit kolem podělanýho křížku tohle vůbec nemůže nadchnout

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

ZinedineCR7

Celej klip z pohřbu? Děláte si srandu? Z čeho jste tak odvařený boha? Ani hudba není autentická.

Tomuhle někdo říká upotávka? Na co? Na pohřební službu?

Rychle levně chladně.... ech? O_o

na příspěvěk reagoval S.W.A.T

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

JSem se znova na to díval, zvláštní kamera, ale dobře ji Wan nastvalil, taková vzdalující či přibližující, prostě zvláštní :-)

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

To jo, Vidal byl nevýraznej, proto radši použil a upravil Tylera, což ještě šlo..

 

Co se týče tohoto ještě Tyler neskládá, ale těším se na jeho soundtrack, emotivní skladby ty mu jdou nejlépe..

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

mzss1

Tak tohle je určitě použitá ta hudba z pohřbu Letty - ale celkově jsem rád, že je zpět, on ty scény v FF umí dobře podkreslit

 

Vidal mě moc nezaujal - byl takovej nevýraznej

na příspěvěk reagoval mzss1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

S.W.A.T.: Jasne Tyler je muj nejoblibenejsi hud.skladatel. Treba v FF6 chybel, ale aspon Vidal vzal a upravil jeho hudebni variace z predchozich dilu...ale nevim nevim jestlli uz Tyler sklada soundtrack k teto FF7, jesi neni v tomto klipu vlozen jiny Tylerruv byt upraveny soundtrack...

na příspěvěk reagoval S.W.A.T

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

AdamesWWE

Dostane hned na začátku.... jo, na konci si střihne nejspíš zase supermana.

Bitka bude pravděpodobně probíhat během pádu letadla.... v tanku bez padáku.... :D

 

martin741: Nejde o oblíbenost.... či spíše a kvalitu. :)

na příspěvěk reagoval Martin741

AdamesWWE

AdamesWWE (hodnocení, recenze)

Ukážka je velmi dobrá už sa teším na normálnu kvalitu ale hlavne na film. A stým Rockom to bude ako? Dostane na hubu od Stathama a na konci sa vráti? To nieje zlá varianta. :-)

na příspěvěk reagoval Prometheus69

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Ten klip má parádní atmosféru a hlavně i ve špatný kvalitě jde slyšet, že se vrátil Brian Tyler - což je jedině dobře, protože ten má sérii v malíku

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

No ved dobre, dobre, mas evidentne Jai White-a rad. ja nie, ja mam svojich ciernych oblubencov, a ubezpecujem ta, ze Jai White to urcite nie je. 

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Martin741

Pusť si "Blood And Bone

a pak něco kecej....

Ve většině případech, hral záporáka.... když teda nehrál zrovna v nějaké komedii.

Ale pokud třeba, nahradí toho vysokého černocha co už tam je.... určitě se zlobit nebudu.

Konečně, 100% vyvážený tým.... ale spíš si střihne zase záporáka... taky fajn. 8)

na příspěvěk reagoval Martin741

Související novinky

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

29.04.2019

Sérii Rychle a zběsile není teasování velkých záporáků ke konci filmů nijak cizí. Šestý díl měl jako hlavního antagonistu Owena Shawa (Luke Evans), na konci filmu se ale představil jeho bratr Deckard… (více)

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

20.08.2018

Když při natáčení sedmého Rychle a zběsile tragicky zahynul herec Paul Walker (Osm statečných, Zběsilý útěk), podařilo se tvůrcům filmu dokončit jeho scény s pomocí jeho bratrů Caleba a Codyho. I… (více)

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

17.09.2016

Jen těžko vám uniklo, že se Rychle a zběsile 7 proměnilo ve velkou rozlučku s Paulem Walkerem. Jeden z tahounů série tragicky zemřel před koncem natáčení a studio muselo zaangažovat jeho bratry… (více)

Flash má nového režiséra

Flash má nového režiséra

05.06.2016

V srpnu se konečně dočkáme Sebevražedného oddílu a příští rok se comicsový vesmír od DC rozroste o sólovku Wonder Woman a Justice League. Studio Warner Bros. už ale pilně chystá i sezónu 2018, která… (více)

Reklama

Reklama