Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (480)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Třetí díl a opět hodně jiný přístup. Rocky již nemusí řešit neustálé existenční problémy a pokoj mu už naštěstí dala i Adriana a tak se hlavně boxuje. Nechápu zařazení Hulka Hogana, ovšem s písničkou Eye of the Tiger to celé nabere solidní spád. Velmi povedená tréninková pasáž a nekompromisní záporák Mr T. nakonec vyškrábou tento díl na 70% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Skvělý na tomhle filmu je Mr. T jako Clubber Lang, jeho brutální boxer připomínající Mikea Tysona je prostě super, zato Rocky to už je hrůza, Slyovo čím dál horší herectví je tady pořádně znát, jeho nepřesvědčivost a přehrávání je přímo katastrofální, pokus o drama ve stylu jedničky spojené s větší akcí nevyšel, mělo zůstat jen u té akce, hudba to však všechno zachraňuje, přesto přese všechno jsem Rockymu zase fandil ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Slabota. Stallone - scénárista silně pokulhává. Celé to působí nastavovaně. Zatímco (pro mne ve výborné) dvojcevše mělo své místo, tady je spousta věci, které tu nemají co dělat. Co proboha ten úvodní čardáš s Wrestlerem?? Celé je to mdlé, chybí tomu Pohled tygra :) (todle sousloví už nechci nikdy slyšet) Jestli něco za něco stojí, je to (opět) tréningová pasáž a závěrečný zápas) Stallone - Herec je opět dobrý, ale jeho Rocky už není to, co býval. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Videoherny, vzteklý pan Téčko bez pokory a zlatých řetězů, ztráta přítele i motivace, zbavení se pochyb a návrat na vrchol s pohledem tygra, co stěží dodělal základku. Styl, kterým Balboa zaplul do osmdesátek, se k němu hodí víc než to rádoby existenciální bloudění špinavými ulicemi nabalené na jednoduchý příběh. Bohatě stačí jen ta osvobozující trivialita. Navíc vše doplněno o homoerotické prvky při společných trénincích Hřebce a jeho Apollóna (potem lesklá těla nalepená těsně na sebe, zpomalené detaily na svalnatá stehna, dovádění ve šplouchajícím přílivu a jako vrchol intimity půjčování si trenek). Bylo jasné, že kdo mu na Creeda v budoucnu šáhne, se zlou se potáže.. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Mělo to skončit u prvního dílu. Fakt mně jeden díl stačil a unavovali mě Stallonem vymyšlené a zcela nepravděpodobné boxerské choreografie. Něco jako kryt a postoj je zde tabu a ve skutečnosti by takto vydrželi boxovat 20 vteřin než by je polomrtvé odnesli na nosítkách z ringu. I ten největší lajk musí poznat, že je to nehorázná kravina, která nejen že nudí mimo ring, ale pokud se přes sáhodlouhé dialogy a přípravy přece jen dostaneme do ringu, tak ani tam tam to není nijak slavné a tak je nejlepší se na to nedívat. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (99)

  • Zápasový uvádzač, ktorého stvárnil Jeff Temkin, tragicky zahynul pri automobilovej nehode v januári 1982 a filmu sa už nedožil. (Pat.Ko)
  • Natáčelo se od května do srpna 1981 v Kalifornii, New Yorku, Pensylvánii a Nevadě. (Varan)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama