Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rocky Balboa doprovází svého přítele Apolla Creeda do ringu při zápasu proti ruskému boxerovi Ivanu Dragovi. Drago je na Creeda příliš silný a bohužel ho v zápase zabije. Balboa se viní z Creedovy smrti a je odhodlán Draga porazit. S pomocí Creedova bývalého manažera Dukea odcestuje do Sovětského svazu, aby se s Dragem utkal. (Filmbox)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (857)

Arx 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl Rockyho je podle mě nejlepší díl, co byl dosud natočen. Velké plus dělá hlavně perfektně zvládnutá hudba, která se nese celým filmem (hlavně při Rockyho tréninku na Sibiři)a filmu dodává jeho jedinečné kouzlo, na které jsme marně čekali od prvního dílu. Při závěrečném souboji v ringu se mnou doslova cloumali emoce a nemohl jsem se ubránit skvělému pocitu z filmu a film si prostě vychutnával. Sylvester nám čtyřkou Rockyho dokazuje, že je nejen skvělý herec ale hlavně pan Režisér. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ze všeho nejradši mám ty protáhlý komoušský ksichty když tam ten jejich rusáček od Rockyho fasuje jednu za druhou. Tady není co řešit, cokoli co je proti komoušům je neskutečně romantická záležitost ze který je mně příjemně na těle i duchu. Tenhle Rocky má v sobě neskutečnou energii, špičkovej osmdesátkovej popíček , treninkový dávky co by sundali i vola a hlavně pokoření komoušů. Bejt stylovej a mít tu možnost, dám 50 bílejch pěticípejch hvězdiček, ale máme jich tady jen pět a ještě ke všemu rudejch. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Sériu bolo treba nutne oživiť a práve touto časťou sa to náramne podarilo. Hlavne nápadom. Nieže by bol scenár náramne hlboký, ale zmena prostredia a hlavne exotického bojovník zaručene prospela. Dolph bol sakra dobrá voľba, ktorá sa vyplatila ako filmy, tak aj jemu. Záverečný fight bol skvelý, nebyť pár naivných a smiešnych okamihov, bolo by to za plné. 80%. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Trošku mě zaráží kolik lidí tady tvrdí, že Rocky IV je nejlepší z celé série. Souboj USA a SSSR je jistě pikantní, ale to je tak vše. Dva zápasy, dva dialogy, obligátní tréninková pasáž a konec. Hudba, která byla u Rockyho vždy velkým plusem, je tady nahrazena discem, které se do tréninku absolutně nehodí a závěrečný proslov plný naivity tomu jen nasazuje korunu. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Definitívny Rocky. Oproti inteligentnej a vážnej jednotke pád na dno dementnosti. No na druhej strane film dosahuje výšiny 80s zábavy. Skvelý záporák Dolph Lundgren ako kultový Ivan Drago, jeho komunistická trénerka Brigitte Nielsen, zjednodušovanie á la studená vojna, zlí, zlí, zlí komunisti a najmä nepremožiteľný Rocky bažiaci po pomste a trénujúci v mrazivom ruskom Sibíri za zvukov Survivor. A to Sly v roku 1985 stihol ešte vyprodukovať druhého Ramba! ()

Galerie (121)

Zajímavosti (72)

  • Při přistání letadla v Rusku ve všech záběrech s různě silnou intenzitou sněží, ale v čase 46:53 není po sněžení ani památky. Po dosednutí letadla na zem opět chumelí. (dom156)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Rocky se dočká dalšího spin-offu

Rocky se dočká dalšího spin-offu

29.07.2022

Boxerská franšíza kolem Rockyho se rozroste. Po Creedovi se totiž vlastního filmu oficiálně dočká také Rockyho nemesis Drago. Scénář ke snímku od studia MGM chystá Robert Lawton (Crave), který mimo… (více)

Creeda 2 natočí Stallone

Creeda 2 natočí Stallone

10.10.2017

Boxerská sága o Rockym se před dvěma lety dočkala spin-offu se synem Apolla Creeda. Film za 35 milionů dolarů vydělal 173 milionů a dovedl Stalloneho ke Zlatému glóbu a nominaci na Oscara, takže není… (více)

Comeback osmdesátkových borců

Comeback osmdesátkových borců

26.11.2008

Dobrá, není to tak úplně comeback, protože hoši vlastně nikam neodešli. Celá ta léta nám zůstali věrní. Jean-Claude, Steven, Dolph. Pořád natáčejí filmy jak na běžícím pásu, ale většina z nich se… (více)

Reklama

Reklama