Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Hostel II sledujeme tři mladé Američanky, které pod vedením exotické a okouzlující známé z Evropy vydávají z Říma na společný víkendový výlet do lázní s příslibem odpočinku, zotavení a posílení svých přátelských pout. Najdou dívky to, co hledají? Nebo se staly obětí klamu, následkem kterého se z nich stanou pouhé loutky v rukou úchylných a privilegovaných lidí z celého světa, kteří na stejné místo cestují potají za účelem ukojení svých příšerných potřeb a tužeb? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

...to len hovorí o tom, akí sme v Čechách a na Slovensku zaostalí a plný predsudkov.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Mudhoney: z nej omylů to je, protože kokoti češi nemají povahu na tyhle díly, přesto na to koukaj a dovolí si hodnotit většinou odpadem, protože je to pro ně humus a jatka... takoví lidé podle mě hodnotí jen svým vytříbeným vkusem, a vědí o natočení filmu velký kulový....

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Nebyť toho trápneho a strašne zle urobeného konca aj absolútneho konca, hotoval som sa aj na 3*. Ale ten koniec mi pokrivil ústa. Film má svoje plusy - dobre vybraná a dobre umiestnená hudba, efekty, lepšie spacovanie ako jednička, proste tvorcovia si dali viac záležať. A hneď vidno, že to je lepšie ako jednička (čo sa málokedy stáva). Keby ten film nemal názov hostel, ale úplne iný, mal by aj lepšie hodnotenie. Moje hodnotenie: 50%

sisaa

sisaa (hodnocení, recenze)

Hostel I mě znechutil natolik, že jsem dvojku ani nechtěla vidět. Nečekala vůbec nic. Nakonec jsem ale podlehla a dvojka byla o chlup lepší. Ten konec to trošku zachránil :D

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

Na filmy koukáme kvůli zábavě, pro mě a řadu dalších lidí je Hostel dvojka zábava moc dobrá.

ripster

ripster (hodnocení, recenze)

Mega sprostosť, úplná debilita že je to až smiešne. Niektorý sa báli no ja som si nemohol pomôct a totálne som sa na tom ujebával že čo je to za sračku. Takéto filmy by mohli mať radi snád len magori a ľudia s malou inteligenciou. Režisérovi by som najradšej zobral občiansky preukaz a označil ho ako nesvôjprávneho, človek sa čuduje že na aké kokotiny sa zbytočne vyhadzujú peniaze.

ledzepfan

ledzepfan (hodnocení, recenze)

Zajímalo by mě co je na tom filmu tak ultra-hrozného?...Podle mě brnká na tu správnou černohumornou strunu.......To je jako buzerovat Rodrigueze,že Machete je moc velká parodie :/

pavol.g

pavol.g (hodnocení, recenze)

kým jednička bola debilina na n-tú, tak toto je debilina na dve n-té.

byfo

byfo (hodnocení, recenze)

hele lidi....která ta scéna měla prej změnit histoprii hororu???Já na to nemůžu přijít....poradte mi :)

amex

amex (hodnocení, recenze)

A máme tu zasa Hostel a Eli-ho Roth-a, režiséra, ktorý nevie čo znamená slovo horor. No tento chlapec za to nemôže že si myslel že z neho bude S. Spielberg na horory.

horor2

horor2 (hodnocení, recenze)

Lepší jak první díl. Fotbal na závěr a mordy jsou dobré :-) i ten pták!

Steawi

Steawi (hodnocení, recenze)

Ne asi...Jeden hroznej blb tu na sebe potřebuje upoutat pozornost..Škoda,že se tu jenom zesměšňuje..GEN.ZHUKOV...Ach jo) Twl málo se ti smát buzno

Avathar

Avathar (hodnocení, recenze)

ex.it: Na oboch častiach Hostelu sa podieľal ako "executive producer"... no, a naviac je s Rothom dobrý kamoš... tak zrejme preto.

ex.it

ex.it (hodnocení, recenze)

Dotaz... proč je na začátku před titulkama odkaz na Tarantina? Má s tím snad něco společnýho???

xmAriAn

xmAriAn (hodnocení, recenze)

Film se mi bud libi, nebo nelíbí a nevydrim u nej sedet do konce. Tady jsem vydrzel a kdyz mam hodnotit z tech filmu co jsem videl a kterym bych dal odpad, tak nemuzu dat nic jineho nez *****, protoze si takove spatne hodnoceni nezaslouzi

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

I přes "kvality" snímku mu pořád nemohu upřít titul nejlepšího teaser traileru, který jsem za dlouhá léta viděl. Mluvím o tom, který je zde uváděn jako Originální trailer 1. Geniální "Rothovský" voiceover a skvělý černý humor...

Hellblazer

Hellblazer (hodnocení, recenze)

Ano, je to on, a je velka skoda, ze len par ludi si to uvedomuje, takto je to pre kazdeho "komedia", pre mna ale vyborny sposob vyjadrenia pocty Ruggerovi a "jeho kanibalom" :)

Derek

Derek (hodnocení, recenze)

taka otazka do plena. ten zakaznik co pozieral svoju obet bol ruggero doadato, vsak?

Gexegutor

Gexegutor (hodnocení, recenze)

No to je sen, očakával som niečo pod úroveň, ibaže opak bol pravdou. Tak dobre som sa už ozaj dávno nezasmial. (ono to nie je horor, ale komédia - najmä scéna v tej búde, kde si príde ´´zákazník´´ a odreže si kus mäsa hahahaa)

killeros

killeros (hodnocení, recenze)

Ako komedia to celkom uslo, ale chcem pochvali zapadnych susedov ze sa oproti prvemu dielu polepsili a konecne pochopili ze s autentickou hudbou, nadpismi v slovencine a SPZ sa Slovensko zosmiestnuje lepsie.

FANGI

FANGI (hodnocení, recenze)

Nejsem přítelem brutálních násilných scén, tím více, když jsou samoúčelné. Určitou emotivnost nelze popřít, ovšem není to strach, co film Hostel II vyvolává, je to jen pouhé znechucení.  Zrůdná myšlenka, táhnocí se od dražby , totiž že spácháním rituální vraždy se člověk posune o level výš, stane se dravějším, silnějším, obávanějším a tudíž úspěšnějším, žádanějšímno,.mě to přišlo k smíchu.jen aby jiní to nepochopili jinaktřeba jako návod.

denbrough

denbrough (hodnocení, recenze)

Mirikina : No, za uťafnutý pindík dát tři hvězdičky... nevím nevím. Já dal dvě hvězdičky a abych mohl dát tomuto filmu aspoň tři, muselo by tam být víc vyhřezlých střívek, detailnější záběry na podříznutá hrdla, pár vydloubnutých očí a ... méně slovenského folklóru.. :-) Film za moc nestál. Asi se mi o trošku víc "líbil" první díl..

Mirikina

Mirikina (hodnocení, recenze)

Naprosto průměrný film se špatně zpracovanými efekty (např. ukousnutý nos). Jediné, co se povedlo a mě skutečně pobavilo, byl uťafnutý pindík. Tímto si u mě snímek vybojoval 3 hvězdičky.

LeChiffre1

LeChiffre1 (hodnocení, recenze)

Jsem zklamán, nuda a zase jen nuda, námět je fajn,ale potenciál nebyl využit ani na jedno procento. Nečekal jsem moc, ale nedostal jsem nic.

oveckaoa

oveckaoa (hodnocení, recenze)

pro EdaS, takže já su hororový fanoušek za prvé takže u mě komedie moc nebodují zvlášť ty české ne ale třeba PUSINKY podle mě ušly já osobně české komedie nemusím a svěráka vůbec ne i když třeba Kolja byl dobrý ale tady dávám u těch Láhví dávám čistý odpad za prvé co je to za film o nějakém děděovi co vykupuje v marketu sklenky atd. už ten název si říká o odpad ale to je můj názor a mě se hory mají oči 2 líbily a více lidí než jen já jim dalo 4 hvězdy SpeedyCZ, podle režiséra se dá očekávat i film já vím že Eli Roth je dobrý režisér a viděl sem 1 a 2 na ni navazuje tak podle toho sem čekal od toho i moc a to sem dostal takže klidně zhodnotím i film 4 hvězdy teda pro mě choze mě se jeho filmy líbí sem viděl zatím 3 a u všech byla spokojenost a já mu i fandím podle mě je to dobrý režisér a dokonce si dovolím napsat že HOSTEL 2 je pro mě daleko lepší než SAW 3

choze

choze (hodnocení, recenze)

To je skvělý argument, řekl jsem snad, že je Roth jediný na světě kdo neumí psát? Možná kdyby uměl aspoň režírovat, tak by to dokázal když ne zakrýt, tak aspoň nějak vykompenzovat...

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

A teď mi uveď aspoň jednoho režiséra exploitationů, který psát umí. :-)

choze

choze (hodnocení, recenze)

Vyžadoval jsem je snad někdy? Jen říkám, že Roth neumí psát, toť vše...

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Nevyzul, akorát popsal situaci. A ano, souhlasím s tebou, že hostel za klasikami žánru, nejen co se týče násilí, zaostává. Ale vyžadovat po něm něco jako prokreslené postavy či poutavý a dobře odvyprávěný přiběh, to mi přijde absurdní. Jako kdyby to někdo u exploitationu vyžadoval, ba co hůř, jako kdyby to někdo chtél po jakémkoliv spotřebním hohoru.

choze

choze (hodnocení, recenze)

bluntman: to ses z toho protimluvu, na kterém jsem tě nachytal ve svém předchozím příspěvku, pěkně vyzul...brát Hostel v rámci žánru, nevyžadovat po něm atmosféru...on třeba originál TCSM žádnou atmosféru nemá, že? Pokud to budem brát tak, že exploitation je z principu ve všech směrech špatné a amatérské, pak je Hostel samozřejmě skvělý a sám Roth exploatační génius.. myslím, že stačí Hostel porovnat s většinou exploatačních klasik ze 70. let a je hned jasné, jak za nimi zaostává, když v ničem jiném, tak v tom zobrazovaném násilí.

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Já se někdy někde zastával Hostelu? A kde? Jenom jsem tvrdil, že by bylo fajn brát ho v rámci žánru, nevyžadovat po něm atmosféru a další kraviny. To jediné jsem dělal pro Hostel, těžko se tomu dá říkat zastávání, když tuhle teorii razím i u jiných filmů. Nejsem Ukrajinec a ani Hell, abych každý večer onanoval nad fotkou Rotha.

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

Podle průběžného hodnocení uživatelů odhaduji, že Hostel II bude jedním z nejrozporuplnějších filmů zdejší databáze. :)

choze

choze (hodnocení, recenze)

Jestli ti stačí "spousta násilí, které má být odporné a hnusné, přinutit i vytrénovaného diváka odvrátit zrak", pak nechápu proč se zastáváš Hostelu, kde je toho minimum.

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Uznávám, u exploitationu mi stačí ke spokojenosti málo - spousta násilí, které nemusí být atmosferické, ale má být odporné a hnusné, přinutit i vytrénovane´ho diváka odvrátit zrak. Je fakt, že hostel je z novodobé vlny exploitationů ten nejslabší, ale co na tom, když se drží na hranici průměru (v rámci žánru!).

choze

choze (hodnocení, recenze)

když myslíš :) to je jednoduché, jen dobře napsané postavy na pět hvězdiček totiž nestačí, to snad uznáš sám...

Související novinky

Mission: Impossible trochu jinak

Mission: Impossible trochu jinak

01.09.2010

Film se především nebude jmenovat Mission: Impossible 4 ani M:I:IV. A Ethan Hunt nebude suverénním hlavním hrdinou. O velení se totiž podělí s dalším agentem v podání Jeremyho Rennera. Studio… (více)

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

29.11.2006

Tak jako minulý týden, i tato středa je mimořádně plodná. Filmových novinek se urodilo tolik, že je prakticky nemožné vybrat mezi nimi tu nejlepší a nejzajímavější - a mě tedy nezbývá nic jiného, než… (více)

Reklama

Reklama