Reklama

Reklama

VOD (1)

Lovecká sezóna právě začíná... V létě 1974 vyráží čtyři přátelé na víkendový výlet tábořit v lese. Během cesty jsou ale přepadeni a omráčeni. Když se proberou z bezvědomí, slyší zvuk lovecké trubky. O tom, že se kořistí stali právě oni, není pochyb. A lov? ... Začíná. (oficiální text distributora)

Recenze (250)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Norský Pach krve bez incestního pozadí, i když v těchto venkovských končinách člověk nikdy neví.. Rovdyr (Dravci) nevnáší do žánru prakticky žádný osobní vklad, kamerový filtr působí jako by nedávno poblíž explodoval vulkán a pokud vám nestačí k satisfakci krátký záběr na vyhřezlá střeva a rozstřelený kotník, musíte se smířit s tím, že jediný nadstandard přináší hudba se zvukem (ruchy, šumy, či lesní roh jako předzvěst honu ve vidlácké leči).. Shadwellova výstižná teze tentokrát pochopitelná i pro širší čtenářskou obec, ale co třeba takový seriál Chalupáři? Ustřelil snad někdo z místních buranů panu Humlovi hlavu brokovnicí s upilovanou hlavní? Nebo ho Bohouš Císař análně zprznil před orchestrionem a pak mu loveckým nožem vyndal útroby? Kdepak, není to vždy pravidlem… ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Severská kombinace The Texas Chainsaw Massacre (sedmdesátá léta, banda mladých v dodávce, podivná stopařka), Wrong Turn (naháněčka v lesích) a taky trochu Avenging Force (boj o žiovt hnané oběti proti lovcům). Pozitivní je krátká stopáž, málo mluvení, panoramatická krása norských lesů (detailní záběry už nějsou tak úchvatné, je to jako by to točili v lese u nás za barákem), neokoukané tváře, dobrá kamera, stehna Henriette Bruusgaard a parádní scéna s ustřeleným kotníkem. Negativní to, že to není nic originálního, všechno jste již mnohokrát viděli, strašně předívdatelný konec (který je sice natočen a pojat neotřele, přesto to ale nic nezmění na tom, že jsem přesně tohle čekal a strašně mě zklamalo, že k tomu došlo. Čistý průměr. 2,5* ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Další z řady "svižných přírodních thrillerů", které patří mezi mé nejoblíbenější filmové počiny, protože mě prostě a jednoduše baví a můžu je vždycky. Tento patří mezi průměrnou podívanou. Chvílemi je to skvělý masakr, jindy zase docela solidní trapas. Ale lesní atmoféra je navozena velmi dobře. Kdo má rád přírodní vyvražďovačky, tak je to film přímo pro něj. 55% ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Jako by to tu nebylo už tak dvacet tisíckrát, máme tu další naháněčku v lese chlapci. Tentokrát jsou obětí (jak jinak) teenageři na cestách (dva tupci a dvě uřvaný nány, ty tam nesmí chybět), nahání je myslivci, jsou v lese, teče krev..to byla kurva taková nuda, jo a z tý kvality mi bylo taky zle, to zas točil nějakej bělorus. Tohle není film..to je špína..bahno..sračky prostě. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Hrozná onanie, když celej film čekáte, jestli tý blondce to ňadro z tílka vykoukne anebo nevykoukne. Už už to vypadá... a zase nic :) To je asi tak všechno, co mi zůstane v hlavě ještě pár dní po dokoukání tohoto mrtě neoriginálního hororu se (slušně řečeno) ale jako velmi podivnými dialogy... No way Norway, takhle teda ne :) Maximálně ještě potěšily retro titulky a vůbec zasazení filmu do sedmdesátých let. A to je fakt sakra málo... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu v autě, je „Wait For The Rain“ od Davida Hesse. Ve 20. minutě hraje „En Spennende Dag For Josefine“ od Inger Lise Rypdal. Ta samá písnička pak hraje na konci filmu. (Duoscop)

Reklama

Reklama