Reklama

Reklama

VOD (1)

Lovecká sezóna právě začíná... V létě 1974 vyráží čtyři přátelé na víkendový výlet tábořit v lese. Během cesty jsou ale přepadeni a omráčeni. Když se proberou z bezvědomí, slyší zvuk lovecké trubky. O tom, že se kořistí stali právě oni, není pochyb. A lov? ... Začíná. (oficiální text distributora)

Recenze (250)

Arkos 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý, ale pořád jen průměrný horor. Film má celkem slušný příběh, i když něco podobného tu již bylo stokrát, prostředí lesa je velice slušné, je zde pár dobrých scén /např. ustřelený kotník/, ale co mně vadilo, byli nesympatičtí hlavní hrdinové a hlavně občas jejich zcela nelogické jednání /hlavní představitelka uprostřed lesa křičí o pomoc atd./. Takže na jedno zkouknutí ano, ale vícekrát se k tomu již určitě nevrátím. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Za posledné roky som si hodne obľúbil severskú krimi literatúru. Predovšetkým knihy, ktoré napísal nórsky spisovateľ Jo Nesbo. Jeho romány mám prakticky kompletne prečítané. No uvedomil som si, že v oblasti nórskej filmovej tvorby toho nemám veru moc napozeraného. Aby som to aspoň trochu napravil, tak som siahol po snímku "Lovci ľudí" (Rovdyr), ktorý v roku 2008 natočil režisér Patrik Syversen. Je to surový horrorový thriller, ktorého dej sa odohráva v hlbokých lesoch v roku 1974. Partia štyroch mladých ľudí sa vyberie spoznávať krásy divokej prírody. Ani v sne by ich nebolo napadlo, že sa stanú súčasťou krvavej hry šialených lovcov. Stane sa z nich korisť, ocitnú sa v úlohe lovnej zveri. Ich výlet sa doslova zmení na boj o život. Je to solídny nórsky retro hixploitation. *** ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Buranský horor který jede ve známých kolejích, potěší rychlým sledem událostí, bez zbytečného zdržování. Někoho jako mě, může pořádně iritovat norština a to mi nevadí španělština ani francouzština ;-) Herci jsou průměrní, nikdo nevyčnívá hereckým talentem. Potěší pár střev a prostřelený kotník. Na druhou stranu lehce předvídatelný kousek. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou jsem takových filmů z Norska viděl hrozně moc. Kde se bere ta sorta lidí, co je točí... Norsko má supr kulisy točit právě takovéto horory. Jenže časem se okoukaj, a éra Norské hororové scény stejnak vyprchá. Prozatím se jí tedy daří, ale fakt, že jsem ty horory viděl čtyři a z toho tři byly na jedno brdo, přeci o něčem už svědčí. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

V jedné scéně se inspirace z Broken určitě nezapře.A celkově nepřichází s ničím novým.Natočený to je taky dosti amatérsky a o zvuku radši nemluvě.Ale kupodivu to funguje i přes všechny ty mínusy.Možná taky díky krátké stopáži,kdy se nemá divák šanci nudit.Teda pokud si zvykne na obraz i zvuk.Vybíjená na norský způsob u mě celkem zafungovala,takže dávám slabší 4 hvězdy. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu v autě, je „Wait For The Rain“ od Davida Hesse. Ve 20. minutě hraje „En Spennende Dag For Josefine“ od Inger Lise Rypdal. Ta samá písnička pak hraje na konci filmu. (Duoscop)

Reklama

Reklama