Reklama

Reklama

The Last Exorcism Part II

  • USA The Last Exorcism 2 (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film je The Last Exorcism 2 je pokračovaním hrozivého príbehu mladého dievčaťa. Nell Sweetzerovú (Ashley Bell) našli samú a vydesenú v lese. Hoci sa po čase vracia späť do civilizácie, nemôže si spomenúť, čo sa s ňou vlastne stalo. Uvedomí si však, že je poslednou žijúcou členkou svojej rodiny. Začína nový život, avšak s jej návratom sa prebudí aj silné zlo, ktoré má s Nell nepredstaviteľne desivé plány. Tie ju môžu opäť doviesť až na pokraj pekla, kde jedinou šancou na záchranu môže byť už iba rituál vyháňania diabla. (DJ Rocco iNc)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (59)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

The Last Exorcism Part II mě v ničem nezklamal a dostala jsem zhruba to, co jsem od něj tak nějak očekávala. Když si vezmu, že mě i u nízko hodnocených filmů dokáží vylekat tak "primitivní" a jednoduché lekačky, jako scény typu "otočila se a najednou za ní někdo stál", nebo pouhé zaštěkání psa, jedná se v rámci možností o docela vydařené pokračování. Závěr filmu mi připomínal Carrie s Angelou Bettis a její "řádění" po maturitním plese. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nejspíš půjdu proti většině, ale po nicotní jedničce a velkém přemlouvání jestli vůbec zkusit dvojku, se jedná o milé překvapení. Dvojka se vydala svou vlastní cestou a to je v tomto případě dobře. První minuty zaujmou hlavně hudbou a scénou na začátku, dále tempo mírně klesne, ale pořád se svým způsobem něco děje. I když Last Exorcism Part II mohl nabídnout daleko víc a vykradl pár klasik, tak je rozhodně snesitelný. Závěr ani tak nepřekvapí, při nejhorším se dá zvládnout a i divák může pocítit mírné napětí. Když vstoupil démon do dívky, některé scény šly vytvořit daleko lépe, což docela zamrzelo, poněvadž to bilo ošklivě do očí. Přesto natvrdo říkám, že se jedná o mírný nadprůměr, což je potěšující, protože jednička se blížila spíše k odpadu .. 5/10 = 54% ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Absolutní ubohost, co se týče strašení a nic tak tuctového jsem zase dlouhou dobu nepotkala. Ne, že by mi první díl něco přinesl, ale pokračování tohoto už předtím ne nějak přívětivého, i když ještě pořád něčím zajímavého satanic je přinejmenším zklamání i přesto velké nic, co jsem čekala už před projekcí. Jednu hvězdu tomu dávám snad jen za řemeslnou stránku a taky za to, že existují mnohem horší snímky tohoto subžánru, ale producenti si tímto výtvorem rozhodně nevysloužili mou přízeň. Snad nás nečeká třetí díl. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Typickej "direct to dvd" sequel. V podstatě je to takovej balíček šílených představ a audio-lekaček, který po každých třech minutách diváka obdaruje první nebo druhou variantou, často i mixem obojího. Občas úspěšné strašení se však utápí v absenci atmosféry. Většina scén se totiž odehrává za dne, a když už přijde na nějakou noční sekvenci nebo samotný závěr, všechno skončí dřív, než byste řekli Abalam. Ashley Bell nehraje vůbec špatně, film ale utáhnout ještě nedokáže. To přijde třeba časem. Jinak upuštění od formy FF, kterou se chlubila jednička, byla pro mě změna vítaná. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Několikanásobně lepší než první díl, který mi na určitou dobu exorcistické téma úplně znechutil. Sice poslepováno vykradenými motivy z kdejakého vymítačského hororu, ale Ashley Bell je celkem solidní vazivo a drží celý film pohromadě. Pořád si sice myslím, že tahle holka tolik toho talentu nepobrala, ale má takový obličej, ze kterého je člověk nervózní, takže jí stačí minimální mimika. A to se v podobných béčkách vyplatí. 50% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama