Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max (Josh Holloway) a jeho přítelkyně Roxanne zoufale potřebují sehnat peníze. Nenapadne je nic lepšího, než unést malého chlapce Davida a požadovat za něj výkupné. Jenže David není obyčejné dítě... Ovládá totiž temné síly, se kterými není radno se zahrávat! (oficiální text distributora)

Recenze (221)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Sawyer z Lostu a Sára z Prison Breaku bok po boku. Tak to už je bomba sama o sobě a já to můžu jako fanoušek obou seriálů jen ocenit. Jinak co se filmu týče, tak ten není nic moc. Největší problém jsem měl s ústřední postavou malého nevinného ďábla. Přišel mi naprosto marný a vůbec se do té role nehodil. Autoři měli vybrat určitě někoho jiného. Jinak samotné zpracování mohlo být taky určitě lepší a zajímavější. I poměrně zajímavá pointa či zjištění se v tomto snímku najde, ale nění to nic světaborného. Některé scény stojí za to, ovšem konec je dle mého názoru špatný. 40% ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Ztraceni se u nás už nevysílají a mě se začlo stýskat po Hollowayovi. Zkusil jsem tedy tento snímek. A mé dojmy? Chladné, studené a mrazivé. Stejně takové, jaká je krajina ve filmu. Herecké výkony jsou slušné, i když v určitých situacích převládá chaos. Snímek působí televizně. Je to malý horůrek, kterému nelze upřít snahu. ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Zdařilý film s únosci, kteří si měli radši dvakrát rozmyslet, koho unáší. V poslední době je to snad čtvrtý horor, co jsem viděla, který měl ve středu dění opuštěnou chatku v lesích a Whisper se řadí k těm povedeným a chytlavým. Napětí se buduje pomalu, únosci zvolna odkrývají, že David nebude tak sladký a roztomilý klouček, jako se jevil a ten je taky brzo začne kosit. Výborné jsou zejména scény s divokými psy a pak "malůvky" na zdi. Dětský představitel Davida u mě kolísal mezi věrohodností a prkenností, ale příznivý dojem z něj převažuje, potkat bych ho rozhodně nechtěla. Skvělá je také hudba. Nevím, jestli se mi zrovna líbilo několik twistů v závěru, ale dojem mi nekazí. Dobrý "vánoční" horor. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Taký šedý priemer, ktorý by sa v kinách statil, ale na dvd je to celkom milé pekvapenie. Atmosféra je hustá, lakačky pôsobivé a rozuzlenie niekoho uspokojí, niekoho nie, ale vyložene nesklame. Lepšie, ako remaky hororov pre teenagerov. Tí majú iné hviezdy ako Hollowaya. O filme sa príliš nehovorí, skôr šeptá, čo je možno aj dobre. Aspoň je ním potom menej ľudí sklamaných. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Nový Omen sklamal na plnej čiare ale máme tu ešte Whisper, kde anjela pekla stvárňuje opäť malý fagan ktorého unesú štyria únoscovia, schovajú sa v dome v horách a tam s nimi chlapček rozohrá hru a komplicov proti sebe poštve. Mohol to byť dobrý horor, ale je z toho nakoniec len taký thriller pretože skrátka nie je to tak diabolské ako by to mohlo byť. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 15. dubna do 20. června 2005 ve městech Vancouver (Britská Kolumbie, Kanada) a Whitehorse (Yukon, Kanada). (BMW12)

Související novinky

Z Vatikánu se šíří hrůza

Z Vatikánu se šíří hrůza

13.02.2013

Člověk musí obdivovat Hollywood, jak dokáže reagovat na aktuální dění. Produkční společnost Lakeshore, stojící třeba za sérií Underworld, si do momentálního mediálního rozruchu pospíšila se zprávou o… (více)

Reklama

Reklama