Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (274)

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá jednorázová blbinka, která neurazí, ale ani úplně nenadchne. Sice se tomu musí odpustit sem tam nějaké ty nedostatky z pouhého důvodu krátkého filmu, ale přeci jenom se některé věci vytknout musí. Třeba zaprvé to, že Gunn dost čerpá stylem z Peacemakera... a ne na krev, to samozřejmě že ne. Myslím na kameru. Styl roztřesené kamery jak z nějaké poloamatérského filmu u seriálu pro mě nevadil, však u něčeho, co nemá působit takovýmhle až špinavým dojmem mi jaksi vadil. Všechno se to nějak rozprskávalo do stran a nějak to tam působilo jako rušivý element. Další bod, který mi dost vadil, byla samotná postava Mantis a Draxe. Samozřejmě mám ty postavy rád, jinak bych šel ještě níž, ale mám na mysli jednu konkrétní scénu. A to představení jejich ,,nových'' superschopností. A to byla nehorázná škoda. Zase to tam tak nějak rušilo a coby pouhý speciál mi to nepřišlo jako vhodné místo k takovémuto odkrévání. Jinak jejich samotná chemie dle mého působila opravdu dobře, stejně jako chemie ostatních postav (Gunn je přes tohle borec). No a pak tu je ten příběh, který vlastně úplně vystačoval. A když to tak vezmu, byla to zábava. Bohužel jsem se ale zasmál tak jednou, dvakrát. Což taky dost strhuje hodnocení. Takže tři hvězdy a 6/10 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ty lidi co dávají 5 hvězd to přehánějí jako je to asi lepší než speciál Werewolf By Night, ale 5 hvězd je moc. Paradoxně scény na Zemi jsou lepší než scény ve vesmíru a jak se to přesune na vesmír je to slabší. Potěší Cosmo a jeden vtip s ním na konci dárek pro Draxe ,  Buckyho vibraniová ruka naopak Groot vypadá divně asi nejhůře ze  všech dílů strážců. Možná škoda, že na Zemi neletěla i Nebula mohlo být více srandy.   80 procent. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Zbytečný vánoční přídavek, který se z nějakého záhadného důvodu soustředí pouze na ty nejdementnější postavy z party a kolem nich vytváří vánoční příběh o únosu Kevina Bacona. Nevtipné, bez vánoční atmosféry a v cz dabingu navíc s příšerně přezpívanými písněmi. Pokud mermomocí chcete nějaký vánoční Marvel, dejte si Hawkaye z minulého roku. Strávíte s ním více času, ale rozhodně zábavněji. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Pre ľudí ktorým na Vianociach a Marvel záleží pecka, pre mnohých ďalších trapas. Ako sa píše vo viacerých komentároch mohlo to byť určite kratšie, podstatná je však myšlienka príbehu. Keď naše zhruba 8 ročné ja nechápalo že prečo u starých rodičoch sú pod stromčekom iba prázdne škatuľky s darčekmi už tretí rok po sebe a naše ja očakávalo čo tam nájde zároveň nechápalo že pre nich je zmyslom Vianoc to že sme s nimi dlhšie ako inokedy. Svojim spôsobom autori do bodky vystihli podstatu Vianoc, dospelý ľudia by aspoň raz zatúžili aby ich pocit z tohto sviatku bol rovnaký aký majú deti a nie taký, že čo komu zase kúpim, zase budú plné obchody, kurwa kedy už budú salónky v akcii...A super faktom je aj to, že zarytý liberáli a odporcovia kresťanskej viery sa tiež potešia, keď na tento sviatok nájdu pod stromom (dúfam že umelým) nový Apple 13. Vtedy netreba pičovať na prázdne kostoly a náboženských fanatikov, kurňa nový mobil, tablet či notebook je dobrý aj vtedy :-D ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Mě to vůbec nebavilo. Ale ani trochu. Začínám se vážně bát, co uvidíme ve trojce. Protože se Strážcema to jde z kopce. Chápu, že speciál nedostal moc peněz na nějaký cgi efekty, ale Groot vypadá vážně strašně. To je jak původní oranžový predator, do kterého se oblékal JCVD. Starší ročníky vědí, o čem mluvím. Fakt těžkej průměr. Ani soundtrack není bůhví jak dobrej. ()

Zajímavosti (34)

  • V policejním autě, které Drax (Dave Bautista) převrhne, je strážník R. Bobbitt (Barry Curtis). Jeho jméno odkazuje na Russella Bobbitta, který se dlouhodobě stará o umělecké oddělení Marvel Studios a jenž si zahrál také v několika snímcích MCU. Sám Barry Curtis je potom vedoucím ochranky Marvel Studios. (Kubaaa97)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno