Reklama

Reklama

Volavka III

  • Hongkong Wu jian dao III: Zhong ji wu jian (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Volavka 3 je paralelou všech třech částí a vede k tzv. poslednímu zúčtování. Po smrti Yana je Ming přeložen na místo obyčejného policejního úředníka. Vzápětí přichází do policejního sboru Yeung, kterého Ming zná a delší dobu ho již sleduje. I přes své převelení začne soukromě sledovat Yeunga. K tomuto tajemnému muži postupně začnou vést všechny cesty z podsvětí, špinavých obchodů a vražd (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (71)

Cedr 

všechny recenze uživatele

Brilantní zakončení celé trilogie. Třetí část je bez debat nejobtížnější na skousnutí, protože co si budeme povídat postupný rozpad osobnosti inspektora Minga (Andy Lau) a několik časových linií na snadné stravitelnosti už tak dost náročného thrilleru moc nepřidá. Tento mírný hlavolam však za trochu námahy stojí, protože se nemohu zbavit pocitu že lepší sérii thrillerů najdu jen stěží. Kvalitativně je těžké nehodnotit Infernal Affairs jako jeden několikahodinový epos, ale kdybych musel srovnávat tak 1>3>2. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Neskutočne dobré zakončenie trilógie, kde všetky prvky s predošlých dvoch dielov sa stretnú a spravia finále také aké si ho táto séria zaslúži. Neviem či sa v tomto smere jedná o dokonalí film ale vedzte keď vám poviem že keď prekúsnete trochu slabšiu dvojku , trojka vám to vynahradí. Jedná sa o návrat Leunga a Laua do ich predošlých úloh a opäť predvádzajú herecký koncert, hlavne u minga kd prepadá šialenstvu a u Yana ľúbostná pararela ktorá je roztomilá a vtipná. A tu sa prejavuje geniálnosť režisérov ktorý stvorili geniálnu sériu ktorej rozumejú a ktorá vyžaduje vašu maximálnu pozornosť a potom vás odmení skvelým príbehom a záver bol absolútne nečakaný . Mal som hubu dokorán a nevedel som čo povedať. Inak sú to už len samé superlatívy. Vrele odporúčam. ()

Reklama

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Závěrečný dl trilogie je o třídu lepší než dvojka, ale na originalitu a půvab prvního dílu prostě nemá. Děj se na rozdíl od dvojky taky posunuje kupředu, ale množství snových variací je možná až příliš velké. Jako samostatný film nekoukatelný, musíte znát první díl. A přestože jinak dobrý, stále zbytečný. Takže doporučuji jen první díl a na zbytek se zvysoka ... ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Padouch nebo hrdina, všichni jedna rodina – potřetí a naposled. Třetí Volavka se snaží a celkem se jí i daří nějakým způsobem završit do téměř epických rozměrů rozvětvený příběh. Sice mě nedokázala přesvědčit, že by si první díl nevystačil sám o sobě (k čemuž doufám dojde v případě Scorseseho remaku), ale rozhodně budí dojem mnohem smysluplnějšího pokračování než Volavka 2. Věřím, že nejenom mě více zajímalo, co se dělo po událostech z jedničky, nikoliv před nimi. Komplikovaně strukturovaný příběh navzdory množství flashbacků nepostrádá dynamiku vyprávění. Nemáte-li však vážnější zájem dovědět se více o osudech hrdinů, tzn.: nejste ochotni sledovat dvě hodiny krimi vyžadující vaší plnou pozornost, příliš zábavy si neužijete. Třetí Volavku bych se nebál přirovnat k vyvrcholení jiné slavné trilogie – Kmotr. Není dokonalý a lze k němu mít spoustu výhrad, přesto je těžké si bez něj předchozí dva filmy představit. 70% Zajímavé komentáře: Adrian, Cassandra ()

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Solidní zakončení celé Volavkové série. Andy Lau je zpátky a v tom vidím jedno z největších pozitiv snímku, který mě ale opět zaskočil nepřehledností, zamteností a častými skoky v čase i mezi postavami. Jenže hlavní je, že mi došlo, o co šlo a to vše díky závěru, který byl opět famózní. Verdikt: O krapet slabší než Volavka a o kus lepší než Volavka II. Celá série je však vynikající a můžu jenom doporučit. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama