Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank Martin, bývalý příslušník speciálních jednotek vycvičený k zabíjení, si jde do podzemních garáží pro auto. U okénka se zastaví krásná dívka a žádá o pomoc s pneumatikou. Je komplicem skupiny zlodějů aut. Frank se s nimi ovšem rychle vypořádá a jede vyzvednout malého Jacka do školy… Frank krátkodobě pracuje jako řidič u vysoce postaveného příslušníka protidrogové policie v Miami Jeffersona Billingse. S malým Jackem se rychle spřátelil, což oceňuje i jeho půvabná matka Audrey. Otec, který se po roce vrátil domů, se zajímá jen o svou práci: právě se chystá významná konference šéfů světových protidrogových centrál. A právě v této souvislosti byl najat i jistý Gianni Chellini, který má za úkol unést malého Jacka… Má se to stát během návštěvy lékaře, kam Frank chlapce veze. Gianni a jeho kumpáni doktora i sestru zabili a vydávají se za ně. Chystají se chlapci píchnout injekci s nově vynalezeným virem, který po čtyřech hodinách aktivace začne působit. Navíc se nakazí každý, na koho chlapec později dýchne. Cílem gangsterů ale není chlapec, nýbrž jeho otec: právě Billings má být synem nakažen a následně nakazit všechny účastníky konference. To ovšem zatím Frank ještě neví… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (559)

Arx 

všechny recenze uživatele

Tak trochu nechápu hodnocení výsledné hodnocení Kurýra 2 na CSFD. Ano, film má špatné místy až trapné dialogy. Přišla mi i směšná neprůstřelná blonďatá ďáblice, která se bezpečně dokáže vyhnout každé kulce. O realismu u většiny scén se ani nedá mluvit (odstranění bomby z podvozku auta díky jeřábu nebo letadlo, které ke konci filmu spadne do vody bez jakkýkoliv komplikací). Řeknu Vám jedno. Mě to bylo u tohohle filmu absolutně jedno. Film si na žádnou realitu nehraje a já jsem to od něj ani nečekal. Spíš mě jen mile překvapovalo, co jsou všechno tvůrci filmu vymyslet a natočit. U filmu jsem se vrchovatě bavil už od prvních minut a tempo mi vydrželo až do konce. Dokonce se mi zdá, že mě bavil víc než první díl Kurýra, který pro mě ke konci filmu ztrácel dech. Pokud se tedy chcete u filmu výborně bavit doporučuju tento film. Je to docela nářez. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Dal bych jen dvě, ale když já miluji A8 W12, která udělá takovej obrat, aby tu bombu shodil pomocí jeřábu z podvozku, ne fakt to bylo trošku přehnaný to uznávám, taky kamion má trošku větší brzdnou dráhu. (( :: ale jinak příjemná podívaná, jinak nesouhlasím s FAYE, protože Lamborghiny patří pod koncern Audi, jakožto sportovní oblast značky VW. Mimochodem celej vnitřek zmiňovaného Lamba vyrobili Audiňáci. (( :: Takže změna značky je jen reklamní tah, kdy zreklamovali 2 auta za cenu jednoho. ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Smůlou Kurýra 2 (mimochodem první díl mám velmi rád) je fakt, že asi hodinu před ním jsem viděl film Sejmi je všechny, kde jsem se rozplýval nad šílenou brutální akcí, při které se člověk popadá smíchy za černohumorné břicho! No, Kurýr 2 pak k mému zklamání nabídl sice také šílenou, ale mnohem hůře natočenou, dětem přístupnou a především nevtipnou akci! Když si to teda shrnete, máte film plný bláznivých kousků (výkrut s audinou, při kterém si sundá bumbu z podvozku je fakt "vrchol"), které ale působí na diváka dojmem, že se berou vlastně vážně, takže místo smíchu (který provázel Sejmi je všechny) jen kroutíte hlavou, co že je to za píčovinu! No a ten árijec v kalhotkách a prázdné podprsence se s Monicou Bellucci taky nemůže ani srovnávat, ale zase je fakt, že tady už to úsměv vyvolávalo:-)! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát akčnější a nemožnější jak jednička. Jednička alespoň měla hodně co do sebe, u dvojky jsem zíral na jednotlivé scény a sralo mě to všecko jak to vlastně najednou funguje, no a ta scéna s Audinou, to je takřka nezapomenutelný zážitek. Jak jsem si Stathama oblíbil, tak mi pozdějš ukazuje, že je to vlastně idiot, protože čemu ze začátku naloží, to v pokračování posere, a to je takhle pořád, a ještě k tomu u něj. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alexandre Azaria: 1. Naughty Girl ,2. Cells - Servant ,3. Icarus - Amen Birdmen ,4. Painful - Sin ,5. Main Theme ,6. Life Support - The Strays ,7. The Body - Servant ,8. Talk Amongst Yourselves - Grand National ,9. Kendo ,10. Saviour - Anggun ,11. Revolution - Kate Natua ,12. Paris Four Hundred - Mylo ,13. Can You Handle It - Shakedown ,14. Chase - The Cinematics ,15. Voodoo Child - DJ Cam ,16. Jet Boxing , ()

Galerie (55)

Zajímavosti (23)

  • Tyč, kterou Frank (Jason Statham) použije ke zmlácení party chlapů, se v některých scénách ohýbá jako gumová. (Terva)
  • Snímek je věnován pomocnému kameramanovi Michaelu Stoneovi, který zemřel při automobilové nehodě měsíc před uvedením snímku do kin. (DaViD´82)

Reklama

Reklama