Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Porážka Khana admirálem Kirkem a stvoření nové planety Genesis jsou jen prázdným vítězstvím. Spock položil svůj život pro záchranu posádky a McCoy se nevysvětlitelně stal choromyslným. Náhle na Enterprise přilétá Sarek, Spockův otec, a odhalí neuvěřitelnou věc: McCoy přechovává Spokovu živoucí esenci - katru. Jeden přítel je živý, druhý ne, oba však trpí a Kirk se jim pokouší pomoci. Ukradne Enterprise a poruší karanténu Genesis. Klingoni však o planetě také vědí a chtějí se s Kirkem setkat na vražedném rendezvous. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

Psema 

všechny recenze uživatele

Nehorázně ukecaný Star Trek, ale Kirk kradoucí Enterprise a schytávající snad nejhorší životní kopance na dvě hodiny filmového života mě málem dotlačil i k slzám. Jinak se to nese přesně v duchu prostředních dílů trilogií. Začátek to vlastně nemá, konec nabízí jen částečné rozhřešení. Ale popravdě mi to ani nevadilo. Shledání se Spockem mě naplnilo dokonale. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po skvělém druhém dílu kvalita této sci-fi série opět klesá. Režie se tentokrát ujal představitel Spocka a i když jsme se s jeho postavou v předešlém dílu rozloučili bylo jasné, že to tak nezůstane napořád. Bohužel pátrání je to docela nudné a i když se zde konečně objevují legendární Klingoni zábava se nekoná. Minimum akce a napětí není zárukou kvalitní podívané. A zase se mi do dalšího dílu moc nechce. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Již název snímku dal tušit, že slavný Vulkánec ještě naposledy nezastřihal ušima. Bez Spockových logických hlášek byl sice intergalaktický prostor poněkud smutnější, ale na nedostatek akce či zábavy si nemohu stěžovat. A až vylepším svou archaickou klingonštinu, tak patrně docením i těch několik rozhovorů, při kterých se nenašel dabér latexových paňáců a distributorovi se někam zatoulaly titulky. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Patřím mezi ty fanoušky, kteří (být v té době na živu) návrat Spocka chtěli. Raději přijít o kapitána/admirála Kirka než o geniálního Vulkánce. Takže díky tomuto vstřícnému návratu jsem na oplátku vstřícná v hodnocení. Jako film Hledání Spocka místy moc nefunguje, ale jak říkám, za vrácení Spocka to stojí. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Druhé zhlédnutí] Celkem se zde také najde pár srdce obměkčujících scén jako v předešlém Khanově hněvu, ale bohužel celé to vypadá jako datadisk či DLC k předešlému Star Treku. Vůbec celá banální báchorka, kde záporák - dnes Klingon Christopher Lloyd - chce vlastně totéž co minule, by nedokázala unést ani televizní epizodu. 55 % ()

Galerie (68)

Zajímavosti (14)

  • Aby se děj udržel v tajnosti, není ve scénáři ani jednou použito jméno "Spock". Je nahrazeno "Nacluv", což je obráceně Vulcan. (ČSFD)
  • Natáčelo se od 15. srpna do 20. října 1983 ve státu Kalifornie (USA). (Varan)

Reklama

Reklama