Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (242)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Hostel III si vzal konečně do parády jiný režisér, ale dopadlo to ještě hůře než předchozí dva díly. Jatka v Las Vegas vypadají celkem uměle, vůbec se nepodařilo vybudovat hutnou atmosféru, neznámí herci jsou nemastní neslaní a už první twist působí hrozně hloupě. Aby toho ale nebylo málo, tak v závěru přijde druhý, který je ještě horší. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Přesunutím děje do US ztratil sice Hostel u mě trochu na atraktivitě, ale za nějak zádadní problém bych to nepovažoval... To, že se z perverzní hry vraha s obětí stala obyčejná show pro zbohatlíky, navíc bez nápaditosti, invence a celkové brutality, už ano... A když k tomu připočtu naprosto debilní postavy a zcela předvídatelný děj i pointu, je pro mě třetí Hostel, hodně velké zklamání... ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Prvé dve časti boli priemerným exploitation filmom, ale zároveň výbornou (nechcenou) komédiou. Akonáhle sa snažili zvážnieť, akurát im to ubralo na zábavnosti. Trojku dostal na starosť Scott Spiegel, tak som čakal najvtipnejší film série, opak je však pravdou. Hostel 3 by pravdepodobne jediný uspel aj ako vážny horor. Debility ubudlo a vystriedala ju bohužiaľ nuda, takže ho v podstate ani neni prečo pozerať. Vlastne sa mi páčila iba (prekvapivá) prvá scéna, potom posledná a ešte pár hlášok. Zvyšok je iba tá nuda. ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Jsem zklamaný, velmi zklamaný! Jestli tohle má být podle hodnocení nejlepší Hostel, tak jsem Uweho Oscar! Prostředí Las Vegas je úplně mimo. Oběti už si nikdo nekupuje, prostě je jen trapně oddělaj v krabici z plexiskla a pár pracháčů si na to vsadí. Je tu prostě všechno špatně... Jednu hvězdu, za vynikající úvod a za jednu hlášku tak trochu ze života (přesný znění si teď nevzpomenu) ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|35%| Hm, takže opět nic moc. První film byl alespoň lepší průměr, dvojka totální katastrofa a tohle také moc neoslnilo. Příběh je trochu odlišný a o to víc nudnější a blbější. Jen ty vraždící scénky byly docela dobré, ne všechny tedy. Vyříznutí kůže ženy – to bylo docela dobré. To je ale vše, spíš je to podobná ztráta času jako dvojka, ale o něco lepší. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první snímek série Hostelů (2005, 2007, 2011), který nenatočil Eli Roth a který nevznikl v Evropě. Zároveň i první, který byl určen primárně pro videotrh. (gogos)
  • Scéna kolem 40. minuty, v níž Scott (Brian Hallisay) rozsvítí lampičku a následně zalézá šváb pod koberec, se v podobném provedení objevuje i ve snímku Motel smrti (2007). (Syna.1990)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama