Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mark Hoffman (Costas Mandylor) pokračuje v krvavém odkazu svého mentora Jigsawa (Tobin Bell), jenž před léty celou zvrácenou hru odstartoval. Kdo si pro tentokrát zaslouží bojovat o svůj život? Jaké hračky čekají na ne zcela nevinné oběti? A hlavně, řekl už mrtvý Jigsaw své poslední slovo? Jednu z rolí v šestém dílu slavné krvavé série získala vítězka soutěže Scream Queen hudební stanice VH 1 Tanedra Howard. Název soutěže odkazuje na titul scream queen, který kdysi nosila herečka Jamie Lee Curtis za účinkování v hororech jako Mlha nebo série Halloween. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (532)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Charlie Clouser: 1. In Ashes They Shall Reap ,2. The Last Goodbye ,3. Reckless Abandon ,4. Your Soul Is Mine ,5. Warpath ,6. Code of the Road ,7. Genocide / Saw VI Remix ,8. Ghost in the Mirror ,9. The Countdown Begins ,10. Still I Rise / Saw VI Remix ,11. Dead Again ,12. Dark Horse ,13. Cut Throat ,14. Never Known ,15. Roman Holiday ,16. The Sinatra ,17. Lethal Injection ,18. More Than a Sin , ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Fajný návod na vysporiadanie sa s poisťovacími manažérmi a ich podvodnými (= zmluvnými) podmienkami. Inak samozrejme pokračuje Saw v recyklovaní pôvodnej myšlienky. Obsahuje vždy jednu špinavú, zle osvetlenú a strašidelne pôsobiacu miestnosť, ktorú, aj keď dotyčná obeť dočasne pokorí splnením vopred pripravených podmienok a odloží tak vlastnú smrť na neskôr, vždy zároveň niečo alebo niekoho natrvalo stráca. Strašidelný zámok virtuálne, no tentoraz to nedržalo v režijných rukách totálne trdlo. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem nejmenší problém šestku dokoukat, film velice svižně odsýpá a dokonce mi to v několika momentech přišlo napínavé. Trochu mi vadí, že nebyl dodržen původní smysl a koncept Jigsawových her, tudíž, že by se mělo jednat o nápravu lidského myšlení a jednání a ne aby v pastích hynuli lidé, kteří jsou v nich v podstatě nevinně a navíc nemají ani pidimožnost rozhodnout o tom, jestli znovu uvidí Slunce anebo si v nějaké pasti ustelou na věčnost. Flashbacky celý příběh znovu posunou a mnohé osvětlí. Ad pointa: před šesti lety vstal uprostřed umývárny údajně mrtvý chlápek, ukončil hru, zabouchnul vrata a divákům vyschlo na dvě hodiny v puse. Pointy (nebo spíše vyústění) posledních dílů takový pocit překvapení již nepřinesly, avšak svým způsobem to jakýsi obrat vždycky je. A čím dál tím víc mám pocit, že společníků Jigsawa bude cca 40, protože vymyslet, promyslet, sestavit a připravit všechny testy a propriety k nim by jeden dva lidi prostě nedokázali. 11 miliónů dolarů(rozpočet)/54 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// PLUS: konečně mám pocit, že to trochu dává smysl, atmosféra je slušná a některé momenty mrazivé nebo přinejmenším napínavé MÍNUS: také mi ale přijde, že se motáme v kruhu a že série nepřináší invenci, ale třeba se pletu, protože mám velký rozestup mezi díly a také je koukám napřeskáčku, herecké obsazení by mohlo být klidně hvězdnější/// Shrnutí: Evidentně na to diváci chodí, jinak by netočili další díly. všeobecné mám rád dlouhé hororové série, proti tomu nic nemám, spíš mám pocit, jestli se Saw nevyčerpal. Někdy si víc zanalyzuji celou sérii, možná to bude dávat ještě větší smysl./// Celkem 62%/// ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tak čím bych začal. Asi tím, že Saw nikam neupadá a je to pořád dobře zpracovaný film a tento díl je důkazem. První scéna fakt luxusní a postupně celý film začíná nabírat obrátky. Mnoho vyjasnění v tomto díle a navíc překvapení jako blázen. Opravdu promyšlený jako každý díl! Nemohu vytknout absolutně nic, protože každý díl do sebe postupně zapadá a začíná být ještě zábavnější! Jen škoda, že už se to řítí k závěru a už to vypadá na konec fantastické série. Vypadá to bohužel už na jeden díl. Přál bych si ještě více dílů, protože tato série rozhodně neklesá ke dnu, ale stoupá spíše nahoru. Tak že dodávám jen to, že u mě naprostá spokojenost z tohoto dílu.. 9/10 = 92% ()

Galerie (62)

Zajímavosti (20)

  • Ve Španělsku byl film označen X-ratingem kvůli násilným scénám. (Chatterer)
  • Film bol zakázaný v Thajsku, Malajzii a na Ukrajine. (Paldiny)
  • Costas Mandylor (Hoffman) při premiéře filmu nevěděl, jestli jeho charakter šestý díl přežil. Důvodem bylo natočení několika alternativních konců. (Duoscop)

Reklama

Reklama