Reklama

Reklama

Wheelman

Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Řidič (Frank Grillo), který se specializuje na odvážení bankovních lupičů z místa činu, si v průběhu loupeže uvědomí, že jej podrazili a místo tučného balíku peněz ho po téhle práci čeká jen kulka do hlavy. A tak začíná závod s časem, kde v sázce je nejen jeho vlastní život, ale i jeho rodiny. (h0n24)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (109)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná akční jízda, která ukazuje, že Ntflixu jde dost o to, aby svoje diváky bavil, někdy i jednoduššími kousky, které ale mají docela dobrou formu. V tomhle filmu jsme v podstatě pořád v autě nebo jeho blízkém okolí. A díky tomu to má ten správný drive. Dějově to asi nepřekvapí, ale vyloženě nudit to nebude. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Povedený thriller, který zaujme nejen fandy skvělých automobilových honiček, ale i hutnou atmosférou a nezpochybnitelným charismatem řidiče Franka Grilla. Někomu možná může vadit přílišná komornost, jejíž podstatou je kamera, která nikdy nevystoupí z auta, ovšem možná i právě kvůli tomu jsem celkem rychle dostal do příběhu a rychle mi to uteklo. Pro majitele Netflixu povinná výbava při oddchedu na další seriály. ()

Reklama

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Film se skoro celý odehrává v autě. Už jsme to jednou viděli s Tomem Hardym ale ten měl jen problémy doma a v práci. Frank Grillo má problémy doma ale i u mafie a tak dělá po večer řidiče lidem co vykrádají banky a celý se to nějak zkomplikuje. Docela slušná jízda a byla i akce a 80 minutek uteklo jako voda. Řešení problému docela se zdá být jako dobré zakončení filmu. Dobrá jednohubka 60% ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Nedá se říct že mě to zklamalo, ale zase mě to úplně neohromilo. Dokázalo to člověka udržet v napětí "jen" při scénách v autě a hlavní postava se do své role skvěle vžila. Rozhodně je to skvělý akční film, jenomže příjde mi to chvílemi takové tuctové a že jsem to už někde viděl. ( 20.10.17/Netflix ) ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(60%) WHEELMAN je takový jednorázový, ale pohodový film, který neurazí a i přijde tak trochu s něčím novým. Většinu scén je nasnímáno z různých pohledů v autě. Děj a zápletka – to vše je jednoduché, ale přesto mě určité scény bavily – některé více, některé méně. Honičky – to vše bylo reálné a mělo to ten správný drive. Spokojen jsem i s technickou stránkou filmu, kamerou apod. Frank Grillo zahrál svojí roli výborně a přesvědčivě. Od filmu se nemůže čekat nic převratného a nečekaného. Ale jako jednohubka mě to zabavilo. Slušný nadprůměr. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Auto řízeno v první hodině filmu je BMW 330i, vylepšeno o výkonnostní balíček (ZHP). (TheSpearCZ)
  • V mnoha záběrech si jde všimnout na čelním skle a kapotě deště, který zůstává na stejném místě, i když jede auto velmi rychle. (TheSpearCZ)

Související novinky

Netflix mění filmovou strategii

Netflix mění filmovou strategii

26.08.2018

Jestli Netflixu něco nelze upřít, je to způsob, jakým ovlivnil televizní výrobu na roky dopředu. Co se týče filmového formátu, tam to ovšem streamovacímu gigantovi poměrně drhne. Jediný opravdový… (více)

Reklama

Reklama