Reklama

Reklama

Assassin's Creed : Lineage

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

UBISOFT vydal tento úvodní film ke hře Assassin's Creed 2. Jde celkem o tři krátké filmy, které zachycují příběh Giovanniho Auditora - nájemného zabijáka. Filmy se zabývají tím, co se událo ještě před začátkem hry, v níž se poté jeho syn Ezio stane hlavním hrdinou. Filmy jsou točeny mixem živé akce a CGI, což jsou scény vygenerované počítačem. (Gerret)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Greg25 

všechny recenze uživatele

Assassin´s Creed je pro mě herní série, která je kultovní legendou PC her. Jedna z mých nejoblíbenějších počítačových her vůbec. A Lineage je takovým milým lákadlem k zahrání si dvojky s Eziem v ústřední roli. Fanoušky potěší, a to je to hlavní, protože pro ně, ne pro filmového diváka, je tenhle "herní film" určen. 80% ()

MarleyCZ 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto snímku jsem došel k závěru, že udělat z tohoto celovečerní film by bylo úžasné. Velmi rozsáhlý děj tomu velice přidává. Ve snímku se mi líbili jak herci, tak i hudba. Střídání animací s reálí nejde ani postřehnout a celkově se film jeví jen jako reálný. Jsem rád, že můžu udělit 98% a 5hvězdiček Snad se dočkáme i filmu:-)) ()

Reklama

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

Jak už tady více lidí psalo, je to přeplácané počítačovou technologií. Jasně ja to chápu, má to být uvozovací "filmík" na Asassin´s Creed II, ale mohli to udělat líp. Co se týče podoby herců kontra postav z AC, tak se povedla, avšak zbytek ani náhodou nemusel být počítačový. Je to jediná velká vada, no ale ještě mi tu chybí lepší příběh, já chápu že jako "před příběh" to je možná akorát, ale nemá to ani na 3 hvězdy. ()

KarKulA 

všechny recenze uživatele

Tak nebudu nikomu namlouvat že tento marketingový počin Ubisoftu obsahuje oskarové herecké výkony a bůhvíjakou zápletku. Nicméně jsem byla touto záležitostí příjemně překvapena. Počítačem úžasně vytvořený renesanční svět, nádherné kostými, doplňky, hudba - to všechno mě vtáhlo do Itálie 15.století, kterou jsem si těch 40 minut vážně užívala. Herci byli typově docela vhodně vybráni, takže nikterak svoji přítomností nerušili a příběh taky nijak neurážel. Každopádně jsem si u toho pořád říkala: sakra, proč někdo nenatočí z tédle doby a prostředí celovečerní film ... ()

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

Je to výborně udělané. Krásné pohledy na renesanční italská města plná života. Dobová atmosféra srší z každého záběru. Pěkná kamera a pár úžasných střihových propojení mezi záběry. Ale, příběh mě příliš nebavil a navíc jsem se v něm poněkud ztrácel. Celkový zážitek je tedy mimo kvalitního technického zpracování spíše nepříjemný. A jen tak mimochodem, jsem dlouhodobý hráč této série. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film je natočen na motivy slavné videohry od vývojářské firmy Ubisoft. (AngelusCZ)
  • Film byl vydán u příležitosti vydání videohry „Assassin's Creed II“, děj je však zasazen ještě před ní. (TwoFace)

Reklama

Reklama