Reklama

Reklama

Knihovníci

(seriál)
Trailer 2
USA, (2014–2018), 29 h 51 min (Minutáž: 40–58 min)

Tvůrci:

John Rogers

Kamera:

David Connell

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Noah Wyle, Jane Curtin, Christian Kane, Bob Newhart, Rebecca Romijn, Lesley-Ann Brandt, John Larroquette, Lindy Booth, John Harlan Kim, Haley Webb (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(42)

Tato napínavá řada se začíná na našem území vysílat 24 hodin po premiéře v USA. Inspirovala se oblíbenou trilogii Knihovník. Flynn Carsen (Noah Wyle) vede dvojí život. Pracuje v Metropolitní knihovně, kde chrání sbírky podivných nadpřirozených artefaktů. Nebezpečná hrozba jej přiměje sestavit tým, který mu pomůže zabránit konci technologické civilizace. K boji proti hrozivému Bratrstvu hada mu plukovnice Eve Bairdová (Rebecca Romijnová) pomůže zlanařit chytrého kovboje Jacoba Stonea (Christian Kane), otřelého zloděje Ezekiela Jonese (John Kim) a odbornici na synestezii Cassandru Cillianovou (Lindy Boothová). (Universal Channel)

(více)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (72)

Fifipek 

všechny recenze uživatele

Když se blížil premiéra Librarians a byl zveřejněn děj, tak jsem si pro sebe říkal: " Sakra, vždyť to je jak přes kopírák Warehouse 13" a světě nediv se, nepletl jsem se....seriál se samozřejmě nesmí brát příliš vážně, ani si netroufám říct, na jakou že cílovou skupinu je vlastně zaměřen, prostě ten druh seriálu, u kterého netřeba příliš přemýšlet a po několika hodinách si asi ani nebudete pamatovat, o čem, že ta poslední epizoda vlastně byla....Herecké obsazení asi o vkusu každého soudruha. Já osobně mám Rebeccu Romijn rád, i když už starší, je to stále pěkná ženská, samozřejmě rozdíl od doby Femme Fatale je znát.... ()

carly 

všechny recenze uživatele

Ja si to zatiaľ strašne užívam. Úvodný dvojdiel veľmi pekne predstavil hlavné postavy. a napriek tomu, že ich poznáme sotva štyri diely, tak mám už predstavu o tom, kto títo ľudia sú. a herci boli tiež vybraní skvele. je to nenáročná zábava s lacnými efektami, ale ono sa to ani na nič viac nehrá. a hlavne mi príde, že k prerábaniu mytológií pristupujú oveľa serióznejšie ako mnohé iné seriály tohto druhu. tak snáď im to vydrží. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pilot je zatraceně těžké ohodnotit, protože v tom rozhodně vidím potenciál zábavného béčka pro nenáročné, ale zároveň je to tak pitomé, až z toho jednoho rozbolí oči a uši. Rozumím nadšeným reakcím diváků, kteří u televize hlavně relaxují, pro seriálové gurmány se ale jedná o audio-vizuální jed v obýváku. ()

Helo

všechny recenze uživatele

Kdo viděl filmy a jako Bčkové Jonesovky si je užil, bude spokojen i s tímto. Ostatní budou remcat, protože v zásadě je to ptákovina, která se ale nebere vůbec vážně, je relativně vtipná, pořád se tam něco děje, Noah Wyle hlásí (dost mi svým chováním připomínal Doctora Who) - doufám, že tam bude častěji -, příběhově to je sice neoriginální, ale když se v tom člověk nebude šťourat, tak dává i smysl... celé je to prostě taková oddychovka. Stejně jako byly filmy. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Už filmy byly tak trochu pitomé, ale příjemným jednohubkově zábavným způsobem. Taková béčkovost je prostě jednou za dva roky potřeba :-) Ale v seriálu? Navíc když vedlejší role nehrají áčkoví herci? Výsledek se dal čekat. Je to blbé až to bolí, navíc ještě špatně natočené... Ale pořád je tu celkem zábavné geekovské univerzum, díky kterému se to dá přestát, cestování po světě, draze vypadající produkce... Ale jen tak namátkou: Skrytí ninjové, útočící s hlasitým řevem. Dokonalý voják v podání sexy blondýny, co ani neumí držet pistoli. Mág-zabiják, který bezmocného hlavního hrdinu "odstaví" tak, že mu špičku supermeče lehoučce píchne do stehna. A to byla jen první půlka pilotu. Koneckonců i všechny "hlavní" postavy jsou tu tak nějak Deus Ex Machina, jelikož jdou prakticky proti "pravidlům", nastaveným během prvního filmu... Ale čert to vem, guilty pleasure :-) 50% ()

Galerie (1 430)

Zajímavosti (19)

  • Nové artefakty objevující se v epizodě: Mikulášova hůl, Santova čepice, zbraň na Santu – jmelí, vánoční hvězda a cesmína a Santovy saně. (Karlosik_4)
  • Objevují se zde tyto artefakty: Koruna krále Artuše, Opál ze Samary a Excalibur. (Karlosik_4)
  • Epizoda je inspirována skutečnou rodinou Krvavých Bendersových (Bloody Benders). Tato rodina opravdu mezi lety 1871 a 1872 vraždila a také bezestopy zmizela. (Karlosik_4)

Reklama

Reklama