Reklama

Reklama

Král Škorpion - Bitva osudu

  • Česko Král Škorpion 3: Bitva osudu (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Kdysi prosperující Mathayusovo království je v troskách. Překvapivě to nebyl člověk, kdo krále srazil na kolena, ale plíživá a strašlivá morová nákaza, která si vyžádala i život jeho ženy. Mathayus se opět stává obyčejným žoldnéřem. Egyptu nyní vládne mocný král Horus, jeho mladší bratr Talus je ale přesvědčen, že králem se měl stát on. Aby mohl svrhnout krále, vydává se se svou armádou na Dálný východ pro Knihu mrtvých, kterou má u sebe bratrův spojenec, král Ramusan. Ten, aby Taluse zastavil, najímá Mathayuse a společně s ním i germánského válečníka Olafa. Mezitím Talus unese Ramusanovu dceru. Pokud ji Mathayus zachrání, Ramusan mu ji dá za ženu a s ní i celé své království. Podaří se Mathayusovi znovu získat dávnou moc a slávu? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (94)

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Dvojka hrdinů celkem vtipná.B.Zane je ale hodně suchej a Pearlman vždycky vypadá jako divnej trouba,tak tady je jenom trouba.A přízraky ze suterénu,což je,jinak řečeno zde-záhrobí,to jsou též vykukové.Jo,a nesmím opomenout zvláštní druh slonů zvaný též tenkokožci.Když já mám slabost pro démony pohybující se aka Monkey king... ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Do akej doby som sa to dostal? Do čias natáčania Herkulesa? Lebo natočiť toto v roku 2012 je krok späť, to si radšej pozriem veľa ľuďmi kritizované dokumenty od Michaela Moora. Ten aspoň poukazuje na dôležité skutočnosti a napriek neobvyklosti to nie sú úbohosti. Toto zjavne je. Ak však onanujete pri zabíjaní, tak to možno pre vás film je. Primitívny film. Asi to tak malo byť, že mi to ani nestiahlo celé a po približne 90 minútach mi to skončilo. ()

Reklama

Lucasion odpad!

všechny recenze uživatele

Vždy jsem přemýšlel, jakému filmu se dá dát hodnocení odpad. Říkal jsem si, že ten film nemůže mít nic v pořádku. Scénář, hudbu, výpravu, herecké výkony, herce, střih... Těch věcí, na kterých stojí film je mnoho. A hle. Král Škorpión 3 má všechny tyhle atributy špatně. Victor Webster se na Mathayuse zoufale nehodí a Billy Zane se naopak místy paroduje. U Rona Perlmana zas přemýšlím, zda má tohle vůbec zapotřebí. Ve výsledku je vlastně Dave Bautista nejlepší (ne)herec v tomhle filmu. A to snad jen proto, že nevede moc dialogů. Absolutně nejhorším (a do očí bijícím) aspektem filmu je střih. V mnoha (a opravdu v mnoha) případech je střih v boji dělaný tak, že scény na sebe absolutně nenavazují. O to hůř, pak působí boj, který je bez jakékoliv choreografie. V případě příběhu se snad ani nedá mluvit o scénáři. Dialogy jsou strašné a příběh, kdyby měl hodinu deset prosím. Ale sto minut je vážně utrpením. Vzhledem k tomu, že jsem po patnácti minutách chtěl, aby film skončil, tak nemůžu skutečně jinak, než hodnotit absolutně nejhorší známkou. K hereckým výkonům ještě mohu dodat to, že nejčastější projevy jsou jednoduše krkání. (8 %) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Můžeš to zkrátit a říc mi, koho mám zabít!!??........... Má to vtip, dobrou akci a parádní herecké obsazení. Ale tím to končí. Dramatizace příšerná, kamera mdlá, triky strašné. Je to lepší než dvojka, ale jedničce to samozřejmě nesahá ani po kotníky. CITÁT - Ať praskají lebky............. Nemám rád filmy, kde se dvacet komparzistů snaží dělat davové scény. Tady je to obráceně. Hodně až možná moc lidí na davové bitvy, ale jsou totálně nevyužití. Některé záběry se dokonce opakují. Příkladem je určitě situace okolo 40 minuty. Najde se v tom příběhu pár dobrých střípků, jako třeba animované přechody mezi obrazy, ale ty se pak někam nenávratně vytratí. Dobrý je také souboj okolo 50 minuty, ale jako celek je to hrozný. CITÁT - Co je to za démony??!!......... Okolo 60 minuty mě to celkem přestalo bavit. Tvůrcům docházel dech a ne se z toho nějak vykroutit. Dokonce jsem odešel do kuchyně udělat si kafe a ani jsem nezmáčkl "pause". Tři bojovníci z knihy mrtvých jsou trapní. CITÁT - A pak tady vybudujeme říši, která se potahne až k branám pouště........... Má to dobrý potenciál, ale je to špatně natočené. Vyzvednou bych měl i dobrou choreografii některých soubojů. Například Tsukai vs. Kobra. ()

Paviozo odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosté znásilnění historie, kinematografie a všeho co vás napadne. Hlavní hrdina akáďan, příšerný herec, co bojuje kdesi na starověkém východě s asiatama, do toho jeho kámoš Olaf, Teuton z Germánie (??), Ron Perlman který svou rolí zde klesnul až na samé dno. Akční scény vypadají vážně jako parodie ("bacha, týmhle je armáda mocného Talase....kolik jich je? asi 50"), kostýmy sebrali někde ve skladech (asiaté v římském tělovém brnění s římskou důstojnickou helmou na hlavě). Vážně příšernost, snažil jsem se to dokoukat, moc jsem se snažil, ale stejně jsem musel přeskočit až na konec. A ten byl stejně hrozný jako celý film. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • V jednej scéne má Mathayus (Victor Webster) starý ďalekohľad s kryštálom, no v nasledujúcej už má v rukách renesančný ďalekohľad. (Aligon)
  • Talusová (Damian Mavis) armáda používa v bitke trebuchety, vrhače kameňa s protizávažím, ktoré sa v čase príbehu (cca 3000 pred nl.) určite nemohli používať, pretože ich vynašli až v 12. storočí. (beso74)

Reklama

Reklama