Reklama

Reklama

Assassin's Creed: Embers

Animovaný / Krátkometrážní
Kanada, 2011, 21 min

Hudba:

Jesper Kyd

Obsahy(1)

Tento animovaný film definitivně uzavře příběh assassina Ezia Auditore da Firenze. Starý Ezio se se svou rodinou usadil v rodné Florencii. Ezio ví, že se jeho čas krátí, ale tahle věc ho netíží. Někdo ho chce totiž zabít. (TwoFace)

Recenze (80)

Meteorista 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, je to jen "kravinka" přiživující se na úspěších hry. Ale pro fandy herní předlohy je to počin, na který se rádi podívají a jsou rádi za každý posun v příběhu. Taky jsem rád za každý Silent Hill, či Hitmana, který vyjde. Tak to prostě je, já to chápu, nu a proto, a také pro celkem povedené akční scénky a srdceryvný konec, hodnotím kladně. ()

lukaskon1 

všechny recenze uživatele

Nejprve je nutné říci, že tento filmeček navazuje na hru Assassin's Creed. To znamená, že kdo nehrál alespoň tři předchozí hry, tak nebude vědět o co jde. Samotný filmeček je graficky ztvárněn velice dobře, ozvučení a dabing jsou rovněž skvělé. Po příběhové stránce to sice není nic moc ale za 20 minut se těžko dá něco většího stihnout. Kromě toho film nemá být přeplněn nějakou akcí ale spíše jde o posledních pár dnů života jednoho starého muže, který hodnotí to co v životě dokázal a jaký po sobě zanechal odkaz. Závěr je silně emotivní a má skutečně nebývalou hloubku. Myslím, že ti co sledovali poctivě celý Eziův život by si neměli nechat tohle ujít. ()

Reklama

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

A je konec. Konec, troufám si říci, jedné z nejzajímavějších postav herního světa. Ezio mi bude chybět. Celá Assassin's Creed série mě uchvátila. Proto jsme se těšil na uzavření jedné dějové linky. Nebylo to tak emotivní, jak jsem čekal. Ale přece jenom tu nějaká melancholie byla. Líbil se mi grafický styl, ačkoliv se vůbec nehodil ke zbytku série. ()

Emsii.Jaany 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek, který má na mě nezměrný vliv z důvodu mé účasti u předchozích osudů Ezia Auditore da Firenze, kde stařík přemítá nad životem, který z jeho pohledu neproběhl podle jeho představ, tak že uživá současného života ve prospěch rodiny, která se z jeho přítomnosti nebude těšit dlouho. Na jeho věk až přehnané akční scény, které jsou vyváženy poselstvím a uzavřením jedné ságy. Upustil jsem slzu. ()

mhmm 

všechny recenze uživatele

Tento krátký film jestli se to dá tak popsat je jen ukončením tak krásného a dlouhého života Ezia Auditore da Firence.Není určen bojům nebo výchově jeho cery s chotí v 62 letech.Krátký filmeček se mi proto moc líbil a jak jste už mohli odemne číst tak končí neboli se uzavírá magický příběh s názvem Ezio Auditore Mistr Assassín. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (8)

  • Assassinka Shao Jun sa objavila v hre „Assassin's Creed Chronicles: China“. (ČSFD)
  • Dcera Ezia a Sofie se jmenuje Flavia Auditore a ve snímku jí je necelých 11 let. (Azurovydrak)
  • Hra „Assassin's Creed Chronicles China“ navazuje na tento krátkometrážní film, kdy se Šao-Jun vrací do Číny a hráči dostávají odkazy na to, jak Šao-Jun Ezio cvičil apod. (DragonnCZ)

Reklama

Reklama