Reklama

Reklama

Král Škorpion: Cesta za mocí

  • Česko Král Škorpion 4: Cesta k moci (více)
Trailer 2

Vládce království Norvania byl zavražděn a ze zločinu byl obviněn Mathayus, legendární král Škorpion, po jehož stopách se vydává celá armáda vojáků. Mathayus (Victor Webster) je se svými jedinými zbývajícími spojenci, tajemnou ženou a jejím výstředním otcem, posledním, kdo může zastavit krutého následníka trůnu na jeho cestě za ovládnutím pradávné mystické síly. V hlavních rolích filmu se představuje Lou Ferrigno (Neuvěřitelný Hulk) a hvězdná sestava zápasníků, jako jsou Roy "Big Country" Nelson (Vítěz soutěže Ultimate Fighter), Royce Gracie (Síň slávy UFC) a Don Wilson (Trojnásobný mistr světa v kickboxu). (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (51)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je nadobro zapomenut. Tohle je opět to béčko, které jsem očekával, béčko, které chci vidět. Jednoduché, akční, zábavné a s postavami, které jsou více než snesitelné. Ano, je to naivní, je to hloupé, ale pro mě to prostě funguje. Takové seriálové podání s jednoduchými a špatnými efekty, ale bavil jsem se. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Že se tvůrcům a bůhví komu ,ještě chtělo do čtvrtého pokračování.Já vím vydělávat prachy nějak musí ,ale takhle dosti mizerný film sem dlouho neviděl.Někteří herci zde sou od druhého pokračování ,ale ani herci film vůbec nezachrání.Raději měli nechat jenom první díl na který ,se dá ještě vcelku dobře dívat. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Poslední Král škorpion je Mumii tak blízký, jako já ekonomice Kazachstánu. Victor Webster alias Hercules si fakt (jak jsem předesílal u předchozího filmu) našel svou Xenu v podobě nádherný Ellen Hollman a 100 minut z tý stopáže 105 minut s ní běhá po lesích, po hradech a snaží se..vlastně nevím o co. Den po shlédnutí tohodle blockbusteru si pamatuju jen funny scénu, kde je oba honí stráže, oni vylezou na hradby a skočí z nich dolů. Nějakým Mortal Kombat obratem skončí z 20 metrovýho pádu na kámen, hned se odrazí a 5 minut se kutálí se svahu dolů. Náhodou netrefěj kámen, strom, ani kopřivy. Nic si nezlomí, a Ellenka skončí Victorkovi na mužné hrudi, oba něco pronesou a jdou dál. Nejpovedenější scéna je u ženskýho kultu plnýho 90-60-90 kněžek. Prostě WTF. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Snaha o vtipný dialóg by sa tu aj našiel, no tie herecké výkony boli strašidelné. A to radšej pomlčím o dejovej linke, ktorá bola ako keby ju vytiahli ťave zo zadku. Jediné čo trochu potešilo oko boli exteriéry, ktorých príroda trochu pripomínala náš kraj, vrátane toho hradu. Na hranici odpadu. 20/100 ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

I když je Webster sympaťák a Ellen Hollman je velmi pohledná s parádně vypracovaným tělem - radost pohledět - je tato hovadina na chlup stejná jako seriál Xena s Lucy Lawless nebo Hercules s Kevinem Sorbo. Nelogické blbosti, hovadské vtípky, dialogy jak od ožralých teen blbů, apod. ... na to jsem už fakt starý a nemám zas tolik času, abych si tímto krátil svůj život ve "filmovém matrixu" - po 20 minutách vypnuto !!! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Rumunsku v lokalitách Rasnov, Snagov, Sibiu a nebo ve studiu Castel Film v Bukurešti. (Terva)
  • Don 'The Dragon' Wilson, který hrál Gizzana, byl v úvodní scéně omylem bodnut mečem do nohy, což si vyžádalo několik stehů. (Terva)
  • Sídlom kráľovstva Norvania je vo filme rumunský hrad Rasnov, ktorého počiatky siahajú do 13. storočia. (beso74)

Reklama

Reklama