Reklama

Reklama

Král Škorpion: Cesta za mocí

  • Česko Král Škorpion 4: Cesta k moci (více)
Trailer 1

Vládce království Norvania byl zavražděn a ze zločinu byl obviněn Mathayus, legendární král Škorpion, po jehož stopách se vydává celá armáda vojáků. Mathayus (Victor Webster) je se svými jedinými zbývajícími spojenci, tajemnou ženou a jejím výstředním otcem, posledním, kdo může zastavit krutého následníka trůnu na jeho cestě za ovládnutím pradávné mystické síly. V hlavních rolích filmu se představuje Lou Ferrigno (Neuvěřitelný Hulk) a hvězdná sestava zápasníků, jako jsou Roy "Big Country" Nelson (Vítěz soutěže Ultimate Fighter), Royce Gracie (Síň slávy UFC) a Don Wilson (Trojnásobný mistr světa v kickboxu). (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (51)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Kto vlastne vie určiť časové obdobie tohto paškvilu ? Od ťavy premávajúcej sa po neskoro stredovekých hradoch cez magnetické oblečenia. O katapultoch a mechanických drakoch nehovorím, ešte si namiešaj aj MMA súboj žien a vlastne celkovo ten koncept pôsobí až náramne odfláknuto. Zmes najhorších a amatérskych vecí sa stretlo pred kráľom Škorpión, únavné a nezábavné toporné dielo antihercov predvádzajúcich hľadanie kódov a šifier. DaVinci na pranieri, Herkulesové prepotené rekvizity pomohli obliecť sporoodetých hercov. Vrchol Vášho času príde s korunou so stalaktitmi. Čo už. Možno bolo horšie, možno bude. Ale ak kráľovná povie, že bude vládnuť podpore nielen kúziel ale aj vedy a matematiky, nemôžete jej skrátka neveriť. Úbohosť. (videné 16.01.2020, DajTo archív) ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Vážně mi nejde do hlavy, co vedlo tvůrce k tomu natočit pokračování už tak tragické trojky a celkově obohatit tuhle od samého začátku upadající sérii o další, tedy čtvrtý díl. Čtverka s podtitulem "Cesta za mocí" nabízí divákovi opět velmi nekvalitní akční scény, nezáživné herce a mizerné herecké výkony. Výprava a děj filmu je v délce téměř 2 hodin postavena na stupidních dialozích a ještě hloupějších efektech. Nemluvě o tom nesmyslném střídání kontinentů a natáčecích lokací. Po třetím dílu jsem ve skrytu duše doufal alespoň v náznak, maličký náznak zlepšení či kvalitní filmařiny. Opět marně. Laciná TV produkce toho nejhoršího kalibru. Sám sobě se divím, co mě přimělo se dívat na takový laciný brak a taky to, že jsem to vůbec byl schopný dokoukat do konce. 0/10. ()

Reklama

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Štvrté pokračovanie kráľa škorpióna, ktorého príbeh kedysi odštartoval „The Rock“, už stratil všetky svoje charakteristické rysy. Aktuálny diel má slabý scenár, slabšie herecké výkony a bojové/dialógové scény bez väčších fantázií. Možno niektoré diela Herculesa s K. Sorbom mali väčšiu úroveň. Osobné hodnotenie: 45% (odpad!) ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Od ostatních odpadů (druhý a třetí díl) je Cesta za mocí o stupeň lepší zábava. Nedostanete k tomu do ruky vychlazenou jedenáctku a polosvlečenou otrokyni. Nebo pro úchyláky - vychlazenou otrokyni a polosvlečenou jedenáctku. Jen se totálně vykašlalo na vážnější tón a celé to vypadá jako průměrný díl seriálu Herkules s Kevinem Sorbem. Nadsázka, jednodušší humor, přímočará linie a souboje ve stylu wrestlingu se vším tím fake over the top. není se čemu divit, když většinu rolí obsadili zápasníci a jediná známější tvář je Lou "Hulk" Ferrigno a už hodně starý Rutger Hauer jako král. Nebylo by to zlé, když by to celé změnilo název a neneslo to stigma prvního výborného filmu a dvou příšerných výplodů nemocného velblouda, kterého museli krmit výkaly samotného Uwe Bolla. Jen se mi zdálo po celou dobu, že dvacet let starý seriál http://www.csfd.cz/film/69530-herkules/ měl lepší produkci a to šlo o čistě TV produkt - zavolejte ihned a dostanete k Herkulesovi i Ioalesa za stejnou cenu!. Tohle vyjít samostatné bez okovů minulých dílů, tak je to zábavně průměrné fantasy béčko (***). Nic víc, nic míň. Hodnocení OST: Celkem překvápko, že i u Direct-To-DVD titulu se najde slušnější fantasy hudba. 5/10 ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Štvrtý Škorpión je naprosto stupídna konina v štýle 90-tkového Hercula. Tvorcovia to asi vedeli a preto sa rozhodli vystaviť všetku jeho zhovädilosť na obdiv a urobiť z nej jedinú prednosť celého filmu. Ostala nám teda priblblá komédia, ale dokázala pobaviť do tej miery že som ju nevypol a to sa počíta. Pravda, scénu kde sa bláznivý vynálezca v obleku z peria snaží vzlietnuť pomocou katapultu a napikuje to do strechy by som asi radšej nechal v seriáli Tom a Jerry. Súboje sú, až na ten úvodný celkom slušné wrestlingové lomenice. Bitka v krčme bola čistá groteska kde nechýbal ani nôž omylom zarazený do zadku a pri girl fighte v aréne letiaci zub cinkol o obrazovku. Ide o to, že Mathayus a spol. hľadajú poklad pomocou hádaniek aby ho nedostal záporák. Že sa obrovské osvalené hovädo votrie v šatočkách do ženského chrámu a že je starovek plný stredovekých stavieb je jasné ako čierna diera. Aspoň jeden krát sa to pozrieť určite dá, teda ak vás hneď skraja neodpudí že sa z legendírneho kráľa Škorpióna stal taký panák. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Sídlom kráľovstva Norvania je vo filme rumunský hrad Rasnov, ktorého počiatky siahajú do 13. storočia. (beso74)
  • Don 'The Dragon' Wilson, který hrál Gizzana, byl v úvodní scéně omylem bodnut mečem do nohy, což si vyžádalo několik stehů. (Terva)
  • Natáčelo se v Rumunsku v lokalitách Rasnov, Snagov, Sibiu a nebo ve studiu Castel Film v Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama