Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žena, ktorá riskuje všetko pre záchranu mladej dievčiny, ktorú držia v zajatí žoldnieri vysoko v horách. Film je inšpirovaný hrou Tomb Raider z roku 2013. (Carol Pifková)

Recenze (59)

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

Fanouškovský film o Laře je celkem super. Sice ten konec trošku podle mého názoru shazuje celkovou věrohodnost filmu. Pokud se dobře pamatuji, tak o matce Lary není nikde zmínka a pouze její otec je slavný archeolog. Ale nevím to jistě, takže z toho nehodlám dělat vědu. Pro fanoušky téhle šukézní slečny z her je to prostě parádní šou. Jen škoda, že nás autor ochudil o nějakou super archeologickou památku či nález. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Poloprofesionální kraťas inspirovaný herním Tomb Raiderem (2013), jehož stylu se velmi věrně drží (včetně přepáleného body countu, kterým hlavní hrdinka rozpráší grupu záporáků s hodně mizernou UI a muškou :-); a samozřejmě jejího výrazného hekání). Po akční a kaskadérské stránce jde pak o úžasnou záležitost zcela se vymykající kategorii "fan-filmů", s dynamickou kamerou a skvělou hudbou, až mi z intenzity zoufalého boje o přežití naskakovala husina. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* sice je to herecky totálně nepřesvědčivé, ale má to výtečnou atmosféru, který by jí záviděl kdejaký akční film. Z tohoto hlediska to taky hodnotím a jako fanouškovský počin ... klobouk dolů. Viděl jsem to s českými titulky tady [ PŘÍBĚH: 0 /// ATMOSFÉRA: 3 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 3 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Sice nechápu, proč tam ten hlavní záporák musel tolik mluvit, když se divákovi chce z jeho monologů a "herectví" skoro skočit ze skály, jako ukázka akčního potenciálu kultovní hry to ovšem funguje hodně obstojně. Jasně, mozek musíte nechat v režimu spánku, ale jinak tahle skvěle sestříhaná akční jízda s výtečnou choreografií opravdu zabaví. Celovečerní verzi Lary bych režisérům sice na starosti nedával, tam by ty dialogy musely být i malinko chytřejší, nějaký slušný akční béčko by si ale díky tomuhle natočit zasloužili. 70% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama