Reklama

Reklama

Král Škorpion: Cesta za mocí

  • Česko Král Škorpion 4: Cesta k moci (více)
Trailer 2

Vládce království Norvania byl zavražděn a ze zločinu byl obviněn Mathayus, legendární král Škorpion, po jehož stopách se vydává celá armáda vojáků. Mathayus (Victor Webster) je se svými jedinými zbývajícími spojenci, tajemnou ženou a jejím výstředním otcem, posledním, kdo může zastavit krutého následníka trůnu na jeho cestě za ovládnutím pradávné mystické síly. V hlavních rolích filmu se představuje Lou Ferrigno (Neuvěřitelný Hulk) a hvězdná sestava zápasníků, jako jsou Roy "Big Country" Nelson (Vítěz soutěže Ultimate Fighter), Royce Gracie (Síň slávy UFC) a Don Wilson (Trojnásobný mistr světa v kickboxu). (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (51)

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Vážně mi nejde do hlavy, co vedlo tvůrce k tomu natočit pokračování už tak tragické trojky a celkově obohatit tuhle od samého začátku upadající sérii o další, tedy čtvrtý díl. Čtverka s podtitulem "Cesta za mocí" nabízí divákovi opět velmi nekvalitní akční scény, nezáživné herce a mizerné herecké výkony. Výprava a děj filmu je v délce téměř 2 hodin postavena na stupidních dialozích a ještě hloupějších efektech. Nemluvě o tom nesmyslném střídání kontinentů a natáčecích lokací. Po třetím dílu jsem ve skrytu duše doufal alespoň v náznak, maličký náznak zlepšení či kvalitní filmařiny. Opět marně. Laciná TV produkce toho nejhoršího kalibru. Sám sobě se divím, co mě přimělo se dívat na takový laciný brak a taky to, že jsem to vůbec byl schopný dokoukat do konce. 0/10. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: Universal 1440 Entertainment // Distribútor: Universal Home Video // Na prekvapenie je táto štvrtá časť celkom slušne a vtipne spracovaná, čo očividne nikto nečakal. No a k vizuálnej stránke filmu sa neoplatí ani vyjadrovať. Za mňa 3 hviezdičky. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

I když je Webster sympaťák a Ellen Hollman je velmi pohledná s parádně vypracovaným tělem - radost pohledět - je tato hovadina na chlup stejná jako seriál Xena s Lucy Lawless nebo Hercules s Kevinem Sorbo. Nelogické blbosti, hovadské vtípky, dialogy jak od ožralých teen blbů, apod. ... na to jsem už fakt starý a nemám zas tolik času, abych si tímto krátil svůj život ve "filmovém matrixu" - po 20 minutách vypnuto !!! ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý Škorpion je na světě a možná se ani neměl narodit. CITÁT - Proč ten velbloud vláčí vždycky jen mě?............... Hned úvodní souboje nám hodně prozradí o kvalitě nejen filmu, ale i herců a trikové techniky. Prostě hodně slabé, spíš taková akčnější telenovela. CITÁT - Přicházím v míru........... Má to pár dobrých hlášek, ale jinak je to spíš trapná parodie. Viz třeba hospodská rvačka okolo 15 minuty. Mě to tedy skoro vůbec nebavilo a je to strašně uřvaný a jednoduchý. CITÁT - Nevyjádřil jsem se snad jasně?......... ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Po první minutě jsem to chtěl vypnout, protože se to zdálo jen jako snůška slaboučkých momentek nebo slabých provedení lepších vtípků z jiných filmů. Jen díky jménům jako Lou Ferrigno, Michael Biehn, Ruther Hauer a Barry Brostwick jsem vydržel přes polovinu filmu. Na jednu stranu se to dalo vydržet díky humoru, který byl občas, no, s nadhledem občas skoro povedený. Zbytek je ale papundekl jak v Xeně (což je daň televizního filmu) a akce, akce, akce a akce. Té je tolik, až by si jeden řekl, že se tam prohání Jackie Chan, nebo že je to mazec jak s Arnoldem. Ale to si autoři jen toužebně přáli. Je to ptákovina. Děsná. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Sídlom kráľovstva Norvania je vo filme rumunský hrad Rasnov, ktorého počiatky siahajú do 13. storočia. (beso74)
  • Natáčelo se v Rumunsku v lokalitách Rasnov, Snagov, Sibiu a nebo ve studiu Castel Film v Bukurešti. (Terva)
  • Don 'The Dragon' Wilson, který hrál Gizzana, byl v úvodní scéně omylem bodnut mečem do nohy, což si vyžádalo několik stehů. (Terva)

Reklama

Reklama