Reklama

Reklama

Král Škorpion - Bitva osudu

  • Česko Král Škorpion 3: Bitva osudu (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Kdysi prosperující Mathayusovo království je v troskách. Překvapivě to nebyl člověk, kdo krále srazil na kolena, ale plíživá a strašlivá morová nákaza, která si vyžádala i život jeho ženy. Mathayus se opět stává obyčejným žoldnéřem. Egyptu nyní vládne mocný král Horus, jeho mladší bratr Talus je ale přesvědčen, že králem se měl stát on. Aby mohl svrhnout krále, vydává se se svou armádou na Dálný východ pro Knihu mrtvých, kterou má u sebe bratrův spojenec, král Ramusan. Ten, aby Taluse zastavil, najímá Mathayuse a společně s ním i germánského válečníka Olafa. Mezitím Talus unese Ramusanovu dceru. Pokud ji Mathayus zachrání, Ramusan mu ji dá za ženu a s ní i celé své království. Podaří se Mathayusovi znovu získat dávnou moc a slávu? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (94)

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné jak se neustále znásilňuje spin-off Mumie. Neuvěřitelně tupý děj, tupé herecké výkony, tupá vypráva a tupé jsou snad i meče. Pokud si vemete průměrnou epizodu ze seriálu Hercules s Kevinem Sorbem, tak je to stále zábava. Tohle je příšerná DEBILITA! (jsem masochista a trápím se rád totálním brakem) Hodnocení OST: Totální nic. 1/10 ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Tak a tuto začala už aj tak ľahká séria padať ku dnu. Nie je to síce odpad, na to ešte triky, výprava aj obsadenie stačilo, ale veľká zmena. Victor síce riadne nabral od Mutant X, ale Rock je Rock. Aspoň tie "cameá" Davea Bautistu a Kimbo Slicea boli dobré. Naproti tomu Billy Zane a hlavne chudák Ron Perlman, tí sa tu ocitli asi nešťastnou náhodou a museli to potom aj ľutovať. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Kupodivu jsme se dočkali výrazného zlepšení, oproti předchozímu dílu. Přesto však ne takovému, aby se opět nejednalo o silně podprůměrný snímek s nelogickým dějem a s mizernými herci. Scénář opět úplně mimo mísu, je pojatý velmi jednoduše a děj jako takový je absolutně bez spádu, či nějaké atmosféry. Herecké obsazení o poznání lepší, přesto zde není snad ani jediná postava, která má nějaké charisma. Dialogy či nějaký humor je zde buď velmi špatný nebo velmi násilně protlačený až nevkusný. Souboje celkem ujdou, celkový dojem kazí špatná kamera a střih. Jako zlepšení tu jednoznačně je, o tom žádná. Snad budou tvůrci touto vzestupnou tendencí pokračovat a další díly Krále Škorpiona budou už jen lepší a lepší. 2/10. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Napriek čistej béčkovosti film zaujal, aspon čo sa týka zábavnosti, hlavne toho pupkatého Germána. Hl. hrdina neurazí svojou postavou, bohužial Perlman je velmi starý a vo filme radšej nič nepredviedol. Zane ako vždy v pohode, hudba takisto nie je zlá, akurát že je dost často nevhodná na dané scény. S tými ninja-chlapčekami a dievčatkami je to riadna somarina, ale čo som aj mohol čakať, vždy ma to ale znechutí. Ženy-bojovníčky trepat do takých filmov je vždy trápne, o mrtvych superbojovníkoch radšej pomlčím. Súboje boli velmi otrasné (hanba na rok 2012), tie s ninjami ešte otrasnejšie. Trochu ulahodili spomalené scény či exotické prostredie. Hodnotenie: 40% ()

Lucasion odpad!

všechny recenze uživatele

Vždy jsem přemýšlel, jakému filmu se dá dát hodnocení odpad. Říkal jsem si, že ten film nemůže mít nic v pořádku. Scénář, hudbu, výpravu, herecké výkony, herce, střih... Těch věcí, na kterých stojí film je mnoho. A hle. Král Škorpión 3 má všechny tyhle atributy špatně. Victor Webster se na Mathayuse zoufale nehodí a Billy Zane se naopak místy paroduje. U Rona Perlmana zas přemýšlím, zda má tohle vůbec zapotřebí. Ve výsledku je vlastně Dave Bautista nejlepší (ne)herec v tomhle filmu. A to snad jen proto, že nevede moc dialogů. Absolutně nejhorším (a do očí bijícím) aspektem filmu je střih. V mnoha (a opravdu v mnoha) případech je střih v boji dělaný tak, že scény na sebe absolutně nenavazují. O to hůř, pak působí boj, který je bez jakékoliv choreografie. V případě příběhu se snad ani nedá mluvit o scénáři. Dialogy jsou strašné a příběh, kdyby měl hodinu deset prosím. Ale sto minut je vážně utrpením. Vzhledem k tomu, že jsem po patnácti minutách chtěl, aby film skončil, tak nemůžu skutečně jinak, než hodnotit absolutně nejhorší známkou. K hereckým výkonům ještě mohu dodat to, že nejčastější projevy jsou jednoduše krkání. (8 %) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Původně se mělo točit na blíže nespecifikovaném místě v Evropě (pravděpodobně v Maďarsku nebo Bulharsku), ale nakonec se štáb rozhodl pro Thajsko (filmovalo se v Bangkoku a okolí). (fiLLthe3DD)
  • Ve filmu se objevilo zhruba 400 komparzistů. (fiLLthe3DD)
  • Rozpočet činil zhruba 5 až 6 milionů amerických dolarů. Při natáčení v Thajsku pak štáb udájně musel čas od času pozastavit natáčení, jelikož se v záběru objevil nějaký turista a filmaří na turistických místech filmovali bez oficiálního povolení. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno