Reklama

Reklama

VOD (1)

Jak vydělat miliony na touze lidí vidět krev? Protřelý sadistický obchodník (Samuel L. Jackson) to dokázal, když vybudoval impérium pomocí internetové stránky, na které spolu novodobí gladiátoři svádí souboje na život a na smrt. Jeho nejnovějším objevem je David Lord (Kellan Lutz), požárník, kterého unesli, uvěznili a donutili bojovat o vlastní život. Aby se David dostal na svobodu, je ochotný utkat se v sérii krvavých zápasů. Své soupeře zdolává jednoho za druhým, ale nejtěžší bitva ho ještě čeká. Teprve během ní rozpoutá skutečné krveprolití a odhalí tajemství, kvůli kterému se může celý výdělečný podnik zhroutit. Ve vedlejších rolích se představují Daniel Dae Kim (TV seriál “Ztraceni”) a Nina Dobrev (TV seriál “The Vampire Diaries”). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Souboje v aréně na život a na smrt. Velmi vděčné téma bojových filmů na přelomu 80. a 90. let. Tvůrci tohoto snímku se k takovému námětu opět vrátili a vytvořili biják za použití už mnohokrát zfilmované šablony. Takže nepředstavují nic nového či originálního. Tedy snad jen jedna jediná věc. Místo zápasů zde není klasická aréna jak ji známe, ale místnost se zelenými zdmi. Různé prostředí se počítačem dodatečně dotváří pro internetový přímý přenos. Vizuálně to tedy nevypadá nijak špatně. Díry jsou však ve scénáři a v ne zrovna nejlépe propracované choreografii. Brutálně sice vypadají, ale zdají se mi nějak nedotažené. S porovnáním s těmi staršími snímky však zase o nic hrozného nejde. Tenkrát byli i daleko horší. Pro novou generaci tedy tento snímek nebude ničím vyjímečným, pro ty starší jen malá nostalgická připomínka. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že je pramálo arénovek a jen vzpomínám na časy Van Dammových kousků. Bohužel po první půl hodině, která není tak zlá, jde vše z kopce minutu po minutě. Lutz se prostě neutáhne akční role a Jackson je vyloženě v jedné ze svých nejhorších rolích. Zápletka přes kopírák jako u těchto filmu, ale problém je v tom, že se snaží být něčím víc, což od takového filmu nikdo nechce. Arénové scény nejsou špatné, nemotornost Lutze zachraňují zpomalovačky a střihači. Celkově to je ale bída, s odřenýma ušima......3/10 ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

podprůměrné a snadno zaměnitelné akční béčko,které se mění v akční céčko vždy,když se na plátně objeví ovarová hlava Kellan Lutz (takže vlastně pořád).Ten už dokáza nevyniknout v tolika filmech a ani tady to není vyjímka.Existuje přitom spousta béčkových hvězd,jejichž vrcholem hereckého výraziva není póza pracově zvaná průjem.Jak už to tak bývá,zachránit to nedokáže ani hvězdná berlička v podobě Samuela L.Jacksona a tak jediným kladem je tu a tam nahá Katia Winter,na kterou se dá aspoň koukat...20% ()

Holina odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad obvykle dávám filmům s přerostlými pavouky, zmutovanými krokodýli a geneticky upravenými chřestýši. A to přeto, že jsou to kraviny, které alespoň pobaví. V Aréně vás nečeká ani to. Naprosto sterilní kousek s otřesnými herci i kulisami (Kellan Lutz je snad odlitej ze sádry) se nehodí ani na večer, kdy v televizi běží jen nějaká šaráda. Hrůza... ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Další zpracování klasické zápletky se smrtí online. Rozhodně to ale není odfláknutý zbytečný film. Samuel L. Jackson je tradičně skvělý a šílený, Kellan Lutz není tak špatný, jak jsem čekal a Katie Winter je skoro celý film nahá. Znovu nesdílím názor většiny, která tento film nesmyslně naprosto odsuzuje do odpadu. Točí se stovky, tisíce větší srač*k a Arena je pro akční fanoušky rozhodně snesitelná a docela zábavná. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo ve městě Baton Rouge, hlavním městě amerického státu Louisiana. (Terva)
  • Odlišných kosmetických aranžmá si je možno všimnout na poničeném, zjizveném a krví zbroceném těle Davida Lorda (Kellan Lutz) z jeho závěrečného souboje v aréně. Po něm se vydává po Loganových (Samuel L. Jackson) stopách a krev z jeho těla je rázem pryč - nejjasněji je to vidět, když prochází matně osvětlenou chodbou -, aby se na svém místě objevila až na samotném závěru filmu. (Conspi)
  • Po obsazení Samuela L. Jacksona do role Logana se kvůli jeho účasti původní název filmu Fury změnil kvůli jeho účasti ve filmu Nick Fury (2014) na Deathgames. I ten se však poté stal jen názvem pracovním. (Conspi)

Reklama

Reklama