Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

juta 

všechny recenze uživatele

Jak já jsem se těšil. Konečně se poštěstilo a vklidu musím říct, že trailer nelhal. Opravdu šlo o nabušenou zábavnou jízdu alá Zombieland se specifickým britským humorem. Hodně bylo zveřejněno už v traileru, ale ve filmu se najde další sprška scének, které vám oživí již odumřelé buňky a vrátí je zpátky k životu. Párkrát mě také překvapilo, jak malé detaily mohou hrát později roli. Potěšily úvodní hravé titulky i Felície v jednom záběru. :-) ()

demented 

všechny recenze uživatele

Svižná, rezká a britká komédia made in Great Britain. O nič svetoborné sa samozrejme nejedná, ale v záplave toho zombie balastu, ktorý nám rok čo rok obšťastňuje naše zrako- a sluchovody, vyčnieva ako luxusná 50ročná k*rva v domove dôchodcov :) Ako sa hovorí, medzi slepými je i jednooký kráľom ;) "Hey, Zombies! Get the fuck out of my East-End!" ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Slovy kolegy Raging Bulla - Průměrný snímek. Slovy kolegy Lasla - Veľmi priemerny horor. Očakával som viac. Slovy kolegy JARDAHONDY - Stavební firma demolující pradávnou hrobku probudí hordy krvežíznivých zombií. Naštěstí jsou tu dva páskové z East Endu, jejich povedení kámoši a agilní staroušci z místního domova důchodců. Průměrná hororová komedie od Mathewa Hoena, na jedné straně dobré masky a kamera, na druhé straně ne příliš dobré herecké výkony. Slovy kolegy TheMakera - Dobrý nápad ! ()

bourec 

všechny recenze uživatele

K filmům se zombíkama začínám mít už docela averzi,protože se snad nedá tohle téma natočit jinak,než komediálně,nebo jako parodie.Neznám žádnej zombie film,kterej by byl napínavej,strašidelnej,žaludek mi to taky nesvírá,tak co vlastně.No tohle dílo ve mě vyvolalo hovno,a já asi už všechny zombie filmy nechám pro jiný.20%. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Londýnská pracující třída jako obsazení hlavní role v komediálním představení Jak v londýně nakopali prdel zombíkům. Jinak průměrný snímek těží svá hlavní pozitiva z nadhledu a místy úderného humoru. Pokud tak hledáte lacinou variaci na Zombieland po britsku, proč nesáhnout třeba po tomto videobéčku. Herecky, atmosférou ani zpracováním to není žádná sláva, nicméně hlášky se dostavily a nějaké to olovo s příchutí šedé kůry mozkové je taky přítomno.Vaši šedou kůru mozkovou ale tahle nenáročná jednohubka stát nebude. [50%] ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)
  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)
  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)

Reklama

Reklama