Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (369)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Užijte si barbecue, vy sráči !!" ;) A jak řekl, tak se i nestalo !! Shitmaker Declan O'Brian mění tuhle nablblou sérii v ještě nablblejší bizarní jatka, v nichž každý nejeden opravdu slušný nápad dovádí k takové zhovadilosti, navíc s až neskutečnou důsledností, že si tohle céčko snad ani nelze neužít.. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Po trojce přichází lepší, stylovější, krvavější pokračování, které ukazuje začátky vyvádění jedné milé rodiny. Gore pěkné, atmosféra dobrá. Nelogické chování přehlížím. To je snad v každém filmu. Verdikt ? Koukatelné pokračování hororové série, kde je pěkné gore, stylové mordy a potkáme zde i pěkné herečky, ale zase nepřínaší nic nového. Jako jednohubka na nedělní večer dobré. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

První díl se mi libil, druhý díl nadchnul, od třetího jsem si sérii Wrong Turn oblibil a tohle se mi libilo taky skvělé, perfektní vyvraždovačka, hnusný vraždy u kterých budete zavírat oči (u scény kdy mu odřezávaly kuži a žrali mu ji pred xichtem to bylo snad to nejnechutnější co jsem kdy videl) fakt bizardní, nemilosrdný horor který vám má spíš zvednout žaludek než vyděsit ale obojí to pusobí stejne. Já Wrong turn mám hodně rád a tohle se mi libilo! Three finger, one eye a Saw tooth.. PARÁDNÍ PSYCHOPATI. A taky skvělej spád! ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Na tomhle turnu je opravdu cosi Wrong! Předchozí verze se alespoň trochu snažily o hororovou atmosféru a jakýsi náznak děje, kdežto tato je prachsprostým masturbačním videem pro zdejší řeznické učně. Tři dawni provádějí kulinářské experimenty na skupince porážkových dementů a ječících kikin, z čehož si místní otylí, patnáctiletí chlapečci a LIVINGDEAD nasmrkali do pyžamek a okázale to dávají najevo stylistickými zvratky plnými gramatyckích chip. Ale přínos to má minimálně jako Hery Potrat! Je jedno, jaká to je sračka, ale aspoň ty děti něco donutilo psát. No nic, ještě před spaním zajisté umlátí bejsbolkama pár důchodců v Gétéáčku a určitě se jim pak bude něco hezkého a zdravého zdát. A já jen doufám, že popáté už snad nikdo blbě nezahne... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Wrong Turn 4 má společného jen název a zrůdy, jinak zase úplně něco jiného. Sám sebe se ptám, má cenu vůbec čekat něco jiného? Brutalitou, krví a nechutností se Wrong Turn vyznačuje a to jsem dostal. Lepší než trojka rozhodně je, ale první díl netrumfne. Pro mě naprosto stejná úroveň jako díl číslo dvě, tak že jsem docela spokojený... 6/10 = 60% ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Sean Skene je čtvrtým hercem, který ztvárnil „Tříprsťáka“. (asxasx)
  • Sekvence fondue byla natočena poslední den natáčení. (asxasx)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno