Reklama

Reklama

VOD (1)

Do opuštěného venkovského domu se nastěhuje Courtney Collinsová se svými dvojčaty, devítiletými syny Dylanem a Zachem. Brzy ale zjistí, že nejsou mezi stěnami domu asi až tak úplně sami. Na scénu krvavého příběhu se vrací stará promítačka a filmy, kamera, duše dětí, zavražděné rodiny využité jako oběť něčemu či někomu... Malý Dylan se mění, chová se stále záhadněji a zdá se být pod vlivem divných sil. Bagulova chvíle se blíží. Je nějaká naděje zastavit blížící se krvavý rituál? Jsou opuštěný dům nebo nedaleký kostel dostatečnou ochranou? Nebo spíše pastí? Najde se pomoc? (Cinemart)

(více)

Diskuze

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Na csfd se přihlásí denně tipuji tisíce uživatelů, ale když se podíváš do diskuzí, tak jména se tu jen opakují. Jak tu dnes dlouho jsi? Možná, že je poslední krásný den před zimou a co děláme? Trávíme tu celý den. Čteme si tu, povídáme si, rozmlouváme o životě. Cítíme se tu být součástí reálného života. Je to reálný život? Nebo ten je tam venku? Mladí lidé by měli žít své příběhy ve skutečném světě. Já a možná i vy ostatní ho žijeme v tom virtuálním? A když nám ho seberou, jako mě banem, tak je to jako ztratit svobodu?
Já neříkám, že je to 100% tvůj případ, ale skutečně se tu každý den opakují jen vybraní uživatelé. Trávíme tu rána, krásná odpoledne, romantické večery. Popřejeme si tu i na Štědrý den a na Silvestra si připijeme. Pokud jsi na tom jako já a nemáš žádného kamaráda (nepočítám lidi ze školy nebo práce), tak se za to nestyď a můžu být tvůj kamarád i já. Můžeme být přátelé. Poslat si fotku, vyměnit číslo a kamarádit se a být v partě.

na příspěvěk reagoval Pilda17

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

Pilda17

Originální nápad možná, ale je to docela nuda. Mě to teda nebavilo. Ale víš jak, sto lidí, sto chutí.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Patřím mezi špičku TOP expertů na hororový žánr. Já to beru tak, že si udělám na ten horor svůj názor po shlédnutí sám. Trailer mě moc nepřesvědčil, tak uvidíme, co z toho nakonec bude. První díl byl skvělý. Až po mém názoru na horor budete přesně všicky vědět, jaký je to počin a zda pan režisér ukázal svůj um. 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Martin741

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Martin741

Jop z Ghoulem máš recht. Já FF horory normálně nesnáším, ale Ghoul byl až překvapivě koukatelnej a to ho zdaleka vůbec nenadhodnocuji, jenom proto, že se jedná vlastně o domácí počin.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ale jinak tohle nebylo kupodivu taky úplně strašný. Těžko říct atmosféra kina tomu možná přidala. Je to o chlup slabší než jednička, ale fakt jenom o chlup. To současný hodnocení bude možná způsobený tím, že jednička je pro spoustu lidí brutálním kultem (kterým ve skutečnosti není) a dvojka slabým odvarem, ale to je blbost jsou to kvalitativně skoro stejný filmy. Na rovinu čekal jsem, že to dopadne o dost hůř.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

tento rok je na horory biedny, do priemeru snad patri len Ghoul, ale toho roku je to bieda ..... este pockam na tento Synyster 2 a mam este par tipov .....

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

hm tak to si viděl půlku těch co v tomhle roce vyšli, takže to je v pohodě, to ony vyšli i lepší, to jo jen se o nich neví :-\ 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ale jinak tenhle film je docela slušný fekál (teď nemyslím tebe žumpič) koukat na slabší povaha tak to asi nedá, pač některý věci .....byli dost drsný, čumím co si mohli dovolit :-O 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Mno tak včera jsem si po nějaký době připomněl jedničku a pořád platí, že patří k tomu lepšímu v hororové bídě let posledních. Sakra pořád váhám jestli mám do tohohle investovat 160 kč nebo ne. Trailer a nedávno viděný předchozí film režiséra Foye mě k tomu zrovna moc nenalákal. Babo raď :-)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Marceloo

Marceloo (hodnocení, recenze)

Konečne začali hodnotiť ludia, ktorí tento horor naozaj videli. Hneď to vyzerá lepšie. :)

Reklama

Reklama