Reklama

Reklama

Annabelle 3

  • Česko Annabelle se vrací 3 (více)
Trailer 1

Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu V zajetí démonů. Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (316)

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak návrat frašky o bábike z jednotky - tuctové a po hororovej stránke absolútne nezvládnuté. Aby sa človeku pri sledovaní hororu zavierali oči a musel bojovať so spánkom tak toto teda veru nie.... veľmi zlé znamenie. Jediné čo ako tak potešilo boli herci. Rozuzlenie tiež nič moc, také niečo by sa skôr hodilo do romantickej komédie o stredoškolákoch. Fungovalo by to jedine vtedy, keby autori celý film poňali ako komédiu, alebo ako paródiu na hororové filmy. Žiaľ, ale mysleli to vážne. Skrátka strata času, nepozerať. Ledva podpriemer. 30/100 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

I třetí Annabelle je po vizuální a řemeslné stránce nadprůměrně pohledný horrůrek... pro děcka. No právě že opět pro děcka. A s děcky, staré Warrenovy totiž téměř neuvidíte, v hlavní roli exhibuje holčičí trojlístek. Jsou celkem fajn, ty slušné bílé středostavovské maloměstské slečny, a i ta původně nesympatická bruneta se nečekaně projeví jako milá dívka, které se jen mocinky stýská po jejím mrtvém dédym. Ovšem způsob "strašení" je zhruba stejný model jako Špílbergovi Poltergeisti, takže pro horrorového diváka docela otravná nuda. "Chci tvou duši, dej mi tvou duši, buhůůůhehehe...", asi tak. Ale je tam pár lekaček, hýbají se předměty, ozývají se všelijaké hrozivé zvuky, holčičky třeští oči, ječí a děsem se jim chvěje hlas, takže diváci do 12 let a staré babky si u toho budou jistě strachem učůrávat do spoďárů. Ale nic se nebojte, stačí zarecitovat Otčenáš, zamávat trochu krucifixem a bude to v poho. A cukrkandlový konec vám jistě vyloudí na tváři šťastný úsměv. Ufff. Příště prosím trochu dospělejší level, děkuju. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak mám za sebou všechny díly Annabelle a musím říct že tenhle díl je možná nejlepší. Celá trilogie není nijak užasná ale tenhle díl má něco co oceňuji. A to je zábavnost. Jde vidět že se to nebere tak moc vážně a hlavně se neustále něco děje. Jasně je to hloupé a nic extra to k celé sérii nepřidá, možná bych řekl, že to je asi nejzbytečnější film celé "Conjuring" universe ale bavil jsem se docela solidně, ať už se objevil vlkodlak nebo samuraj. Nečekat sice nic extra je to prostě průměrný horůrek který je ale zábavný. ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

S-R-A-N-E-C, tenktokrát již potřetí! No dobře, přiznávám, že jsem první dva díly neviděl, ale po tomto třetím si nejsem jistý, jestli vůbec toto dvojité procházení kompostem absolvuji. Annabelle 3 není mysteriózní horor nebo thriller, jak je vidno v popisu. Jedná se o čistou rodinnou komedii. Ano, místo očekávaného děsu jsem se dostkrát přistihl, že jsem se bujaře smál. Bezmála hodinu a půl se koukáte na úmornou nudu, která v pozdější fázi přejde do přeplácané taškařice, kde hlavním charakterům přejete krutou a bolestivou smrt. Nejvíce jsem soucítil se spáleným růžovým dortem. V dnešních vedrech by nejednoho člověka pěkně osvěžil a potěšil jeho chuťové pohárky. Takže čím bych to zakončil? S-R-A-N-E-C, tenktokrát již potřetí!... a doufám, že i poslední... ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Je to dobré, má to své silné momenty a místy příjemně nepříjemnou atmosféru. Jen je škoda, že při každém nájezdu na skvělou, hororovou, masáž, to celé hodně povolí, uvolní napětí a už se nepodaří vrátit se zpět do rozjetých kolejí. Ještě trochu víc přitlačit na pilu u všech těch ,,lekacích" scén ( jako tomu, kupříkladu, bylo v hodně povedeném, druhém, dílu ) by tomu vážně slušelo. Jinak to je ale příjemně koukazelné. 3,5* ()

Galerie (40)

Zajímavosti (18)

  • The Ferryman (převozník) je založen na stejnojmenném řeckém mytologickém božstvu, které převáží duše přes řeku Styx do podsvětí. Umrlci platí za převoz zlatými mincemi. Mince také prominentně figurují jako artefakt ve Warrenově domě, kde je vyvolána entita Převozníka. (KGBelik)
  • Pri sledovaní tohto filmu v kine zomrel na infarkt 77-ročný pán. (emdvojka)
  • Panenka Annabelle se objevila ve dvou filmech DC Comics, Aquaman (2018) a Shazam! (2019). Na oplátku se v tomto filmu objevují některé komiksové knihy DC. (KGBelik)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Pokračování Annabelle má název

Pokračování Annabelle má název

18.03.2019

Třetí díl hororového spin-offu k sérii V zajetí démonů o panence Annabelle má již oficiální název. Film vstoupí do kin pod titulem Annabelle Comes Home. Název pak odkazuje na fakt, že se třetí díl… (více)

Reklama

Reklama