Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest žen spojuje hrozné tajemství z doby, kdy byly chovankami internátní školy, ve které pevnou rukou vládla jeptiška Ursula. Když Ursula zjistila, že jedna z nich, patnáctiletá Mary, čeká dítě s místním knězem, rozhodla se ji očistit od hříchu. Maryiny kamarádky byly svědky jeptiščiny krutosti a kamarádce pomohly. Od té doby už jeptišku nikdo neviděl a škola byla zavřena... O mnoho let později je Mary brutálně zavražděna. A nejen ona. I další bývalé chovanky školy za záhadných okolností umírají. Ostatní jsou nuceny se opět spojit a společně s Eve, dcerou Mary, a jejími přáteli nalézt příčinu vražd. Vše nasvědčuje tomu, že Ursula se vrátila, aby se pomstila těm, které jí ublížily... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Duch krutej jeptišky, ktorá trýznila študentky jednej katolíckej školy sa po 18 rokov vracia formou vodného ducha vynárajúceho sa z vodovodných kohútikov kuchýň či kúpeľni, aby pomstil svoju smrť na každej z dievčat, ktoré sa podieľali na jej vražde. Tak rád by som dal čo len o jednu hviezdu na viac, ale bohužiaľ, nejde to. Napriek výbornému nápadu, mňa osobne tento horor ani raz nevystrašil, ba dokonca na mňa všetky scény pôsobili tak veľmi predvídateľné, že o nejakom vzbudení napätia nemôže byť ani reč - 40%. ()

Rockwood 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film. Ovšem, byl jsem hodně zklamán. Hodně to ošidili, ale zase si říkám, že to má fakt dobrý příběh. Nebo spíš ten příběh má dobré základy. Jenomže tenhle film je docela mizerná práce. Špatně odvedený. Na to že já se bojím u kdejaké kraviny, tak tady sem se fakt moc nebál. No, tak dobře bál... ale jen u jedné scény, což je fakt dost mizerné na horor. Myslím si, že kdyby ten příběh celý překopali... nebo spíš nechali základy a pořádně to promysleli a rozvinuly a změnila se režie tak by mohl vzniknout fakt dobrý film. Tři hvězdičky a to jen díky příběhu, který mě zaujal. ()

Reklama

Elbarto08 

všechny recenze uživatele

No..vynechme jeptišku co si odkráčí od činu smrti otáčivými dveřmi a ječště si je zatočí. Ten konec, probůh. Jedna vypadá jako Lady Gaga( ale kdo by ji v r.2005 znal) a taky, proč s tou konečnou teorií o jeptišce, která úplna zkazila i ty jakž takž ucházející dějové momenty, protože to byl naprostej nesmysl, přišel ten divnej kluk, kterej v jeptišku absolutně nevěřil a nakonec se z něj stal duchovní a vše to odrecitoval... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Asi po dvaceti minutách jsem si říkal, že Jeptiška je konečně horor, kterej stojí za to. Zejména první vraždička mě nadchla, stejně jako ten tučňák, kterej sice nebyl bůhví jak dokonalej, ale vyvolával při každym zjevení přejemnej mráz na zádech. Jenže pak se do toho vložili přechytralí teenageři, hororová klišé a na závěr debilní pointa, kterou sice člověk uhádne za krátkou dobu, ale brání se jí zuby nehty. A tak slibný to bylo. 30% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

V internátní škole nevalné pověsti je šest dívek fyzicky týráno jeptiškou. Těhotenství jedné z nich vyvolá brutální reakci představené a přátelé dívky se rozhodnou zakročit. Jeptiška zmizí a škola je zavřena. Po 17-ti letech však duše zemřelé zatouží po pomstě....... Scénář : Manu Diez. Velice špatně natočené, mělo to na víc. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Luis de la Madrid soutěžil o Barcelonskou cenu v kategorii nejlepší režie. (Terva)

Reklama

Reklama