Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 4

Recenze (243)

Chen 

všechny recenze uživatele

Není tam Jason Statham, tak tomu dejme za uši. Mně se ale nechce a to z prostého důvodu. Film mě pobavil víc než druhý a třetí díl Kurýra. Je to čistokrevné béčko, které to o sobě ví a nestydí se za to, ale současně drží přepálenost v únosných mezích (dobře, až na scénu s vodním skútrem). A Ed Skrein není vůbec špatný. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Mal som v nedeľu chuť na niečo úplne vypatlané, nablýskané a zábavné - tak som dľa tu nachádzajúcich sa komentárov po náležitej úvahe zvolil najnovší šmak z kuchyne páně Bessona. Nuž vypatlané to bolo dosť, nablýskané viac-menej tiež, len keby tá zábava v poslednej polhodinke nezačala pokrivkávať. Ale ako balzam na moju po výplachu bažiacu hlavu film fungoval ideálne. Kuknem asi aj pôvodné kusy so Stathamom. ()

Reklama

panMartin 

všechny recenze uživatele

Hezké holky, božská Audinka S8. Se Stathamovským kurýrem to má společný jen název. Film je nudný ,hlavní hrdina nestojí vůbec za nic. Zápletku ani nemá smysl komentovat. V akčním filmu mít takhle dementně sestříhané souboje, tomu říkam umění. Zkrátka ztráta času, nuda a jedna docela dlouhá reklama na Audi. Film se měl jmenovat spíš Kurýr: Pomsta kurev. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Popravdě si Stathamovy Transportéry nepamatuju, takže nemohu moc srovnávat, o kolik je tohle horší nebo jiné. Kdyby se tohle jmenovalo 'Kukuruku na dovolené', bylo by mi to taky jedno. Co je ale jasné je, že jde o klasickou moderní Bessonovku, takže to nemá ani jednu mozkovou buňku a chování a zvraty nedávají žádný smysl. Ten nalíčenej pizizubka model v hlavní roli, co se choval a chodil jak postiženej macho tomu dodával onen potřebný punc debility, aby to vyznívalo přesně tak, jak Luc požadoval - a vyšlo to, je to debilita, na kterou, věřím, už druhý den po dokončení zapomněli i samotní tvůrci. Tak moc zbytečné to v celé své "kráse" je. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Předpokládal jsem, že to bude ptákovina, vypadalo to jako ptákovina a velmi nečekaně to je ptákovina. Nicméně nemůžu se zbavit dojmu, že oproti hodnocení který by bylo asi objektivnější, nebude úplně k prdu subjektivně přihodit jednu hvězdici obecnou. Teda ne, že by to nebyla vocasárna prvního kalibru ne, že hlavní hrdina není necharizmatická nula a, že akce není hrozně rutinní a odfláknutá. Já říkám ano! tohle všechno platí, ale na druhou stranu všichni se tu předhání v tom kdo tu víc vyřve, že Statham je bůh a tohle nedosahuje kvalit původní trilogie. To je teda libovej žvást, ono to totiž kvalit původní trilogie kterou si tu můžete velebit jak chcete, náhodou celkem dosahuje. Pro mě osobně jediným snesitelným Kurýrem je jednička a už dvojku a trojku považuji za téměř nekoukatelnou takže se mi nezdá ten strmý pokles v hodnocení. Jak už jsem tu napsal, tak rozhodně neobhajuji tenhle tuctový stokrát viděný a nepřehledný mišmaš, ale musím to nějak vyvážit, tak tomu ty 2* z milosti pošlu i když nabízí se otázka k čemu je restart série která žádné pokračování mít neměla.25% ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Pri finálnom súboji Franka s ruským mafiánom si v jednom zábere môžete všimnúť, že Frank má nohavice v oblasti kolien úplne špinavé od prachu. V nasledujúcich záberoch sú ale nohavice čisté. (Johnny.ARN)
  • Jason Statham se vyjádřil k tomu, proč ve filmu nehrál: „Byla opravdu skvělá zkušenost ty filmy točit a rád bych v tom pokračoval. Jenže chtěli, abych podepsal hned tři filmy, ke kterým zatím ani nebyl scénář a navíc mi za všechny tři dohromady nabídli méně peněz, než kolik jsem předtím dostal zaplaceno za jeden díl! Bylo to obchodní rozhodnutí.“ Jason Statham chtěl za svou roli dostat 11 milionů amerických dolarů. (PROCESOR)
  • Dej sa odohráva v roku 2010, no vo filme je možné vidieť Apple iPhone 5 (predávajú sa od roku 2013) a vozidlá Audi S8, modelový rok 2015. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama