Reklama

Reklama

Jezero vs. Anakonda

  • USA Lake Placid vs. Anaconda (více)
Trailer

Obrovský krokodíl ohrozuje obyvateľov Lake Placid z jednej strany, z druhej obrovská zmutovaná anakonda. Miestny šerif musí nájsť spôsob, ako zničiť tieto dve príšery skôr, ako zabijú celé mesto. (TV Markíza)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Lake Placid vs. Anaconda“ nezachrání ani nějaký sem tam celkem povedený vtip, protože tohle je béčko, které se nebere vážně. I tak je to ale zlé a místy tak klišovité, až se z toho budete ošívat. Herci si jedou svůj standard a jsou snesitelní, příběh je však vyčpělý a nemá v sobě nic. Sem tam se ale i nějaký ten trik povede, třeba jako na konci. Nahota nechybí, takže nakonec slabý podprůměr. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Súboj štvrtých pokračovaní Lake Placid a Anacondy zaváňal obrovským prešvihom, na počudovanie to však nakoniec nebolo až také hrozné, ako som očakával. Samozrejme, všetko je to ultra lacné, počítačová animácia úbohá, dej kopíruje takmer otrocky množstvo svojich predchodcov - pošahaní výskumníci financovaní ešte pomätenejším boháčom robia genetický pokus na najnebezpečnejších zvieratách, aké sa im podarilo splašiť a na prekvapenie všetkých im tie zdrhnú. Aj keď by to mal byť súboj anakond a krokodílov, oveľa väčší priestor dostanú plazy s končatinami, ktoré si labužnícky pochutnávajú na skupinke miestnych hlupaní z istého vysoko váženého sesterstva. A práve ich super nafúkaná šéfka a jej hlášky sú okrem výkonu Freddyho Englunda a Yancy Butler detailami, ktoré zdvíhajú celý film z bahna odpadu. A samozrejme, aj hláška staršej pani, ktorá vysvetľuje policajtom, že ona nie je hlúpa, veď sleduje reality šou... ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Z tajného laboratória uniknú anakondy a krokodíl, takže mestečko Lake Placid sa ocitne pod obrovskou hrozbou. Šerifka má za úlohu ochrániť mesto, a tak sa spojí s ochrancom prírody, ktorý sem prišiel zachrániť svoju dcéru. Proti nim však stoja nezastavitelné zvieratá a ich majitelka. - Čo urobí hororový fanúšik keď má chuť na komédiu? V mojom prípade to väčšinou dopadne tak, že si pustím niečo, čo má v názve dva pojmy a medzi nimi je skratka vs., pretože viem, že všetky tieto súboje pochádzajú zo štúdia SyFy alebo Asylum a sú tak trápne, že sa na nich dá jedine smiať. Lake Placid vs. Anaconda samozrejme nie je výnimkou. Po dlhej dobe som si pozrel horor s CZ dabingom a opäť som si uvedomil, že predabované filmy sú pre mňa nevhodné. Dabing bol tak úbohý, že herci rozprávali a v sluchátkach bolo ticho, pretože v preklade už veta skončila. Digitálny krokodíl bol maximálne úbohý, ale anakonda vyzerala o trošku lepšie. Herecké výkony boli naprosto katastrofálne, ale našlo sa pár dievčín na ktoré sa dalo pozerať. Svojou trápnosťou ma tento horor mierne pobavil, a tak tomu nedám úplne najhoršie hodnotenie. V blízkej dobe plánujem pozrieť aj Sharktopus vs. Whalewolf, takže som zvedavý, ako sa bude dariť tomuto kúsku. + herec z Hatchet, seriálu Fear Clinic a Fear Clinic ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tři roky jsem pevně věřil, že mé přání o nepokračování Lake Placid bylo vyslyšeno, ovšem jak se ukázalo marně. Syfy se přece jenom rozhodla pokračovat v podobném trendu jako Asylum a spojilo dvě hororové monstra dohromady. A to doslovně. Jak série Lake Placid, tak i Anakondy se do podvědomí diváků zapsaly především prvními díly. Jejich pokračování však měla, co se kvality týče sestupnou tendenci. A tento film je jen „podtržením“ zmaru a tvůrčí neschopnosti a to ve všech směrech. Scénárista vědomý si slabin svého díla se snažil do děje navrátit ústřední dvojici z předchozího filmu, ovšem jak Yancy Butler, tak Robert Englund už mají svá nejlepší léta i životní role dávno za sebou a tak si rádi přivydělávají na podobných bracích. Bohužel tentokrát to nezachránila ani masivní vlna polonahých hereček, které sice v necenzurované verzi ukáží své přednosti, ale to bylo tak všechno. Co se hereckého talentu týče, tak ten jim do vínku dán nebyl. Takže jediný, kdo film alespoň trošku táhl, byl Corin Nemec. Oproti tomu postava Sarah Murdochové (dcery posedlého doktora Murdocha z filmů Anaconda 3: Offspring a Anacondas: Trail of Blood), mi byla nesympatická po celou dobu její přítomnosti. Jde o nejhorší díl celé série Lake Placid. A bohužel se k tomuto jezeru asi brzy opět vrátíme. 30% ()

Guran odpad!

všechny recenze uživatele

Robert Englund už po natočení své životní role Freddyho Kruegera přešel do béčkové kategorie. Jeho poslední film, kde hrál mini zápornou roli ho nikterakt nevyzdvihne a pro mně navždy zůstane hereckým břídilem. Tento film je hloupý už od samého začátku. Ke scénáři je zbytečné se vyjadřovat, poněvadž je to jedno větší klišé vedle druhého. Efekty jsou legrační, charaktery postav předvídatelné, hudba příšerná a herci slouží jenom jako kořist pro hady a kdokouše. Nastává jen soutěž o to, která z těch krásných žen to schytá, jako poslední. Pěkné holky v plavkách by stály za bod, ale film má tak hloupé zápory, že ani tu hvězdičku za ty holčiny dát prostě nemůžu. Odpad žánru svého žánru a výsměch pro trikově dech beroucí filmy. Já myslím, že Spielberg to může brát jako parodii na sebe samého. Film se snaží nalákat diváky svými sexuálními scénami a holkami v plavkách, nikoli svou vizuelní stránkou, což i chápu. Naprostý zhovadělost na kterou jsem se mrknul jen proto, že jsem už dlouho neviděl žádný odpadový snímek. Na tento film jsem se díval s tím účelem, že mu dám stejně hodnocení odpad a nemýlil jsem se. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama