Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Stanley Clarke:1. Undisputed - Cash Money Millionaires [3:48] ,2. We Drop It - Big Tymers [3:59] ,3. Let Me Ride - Trick Daddy/Rick Ross [3:50] ,4. Real Talk - Lil Wayne [3:46] ,5. How Did I - Carl Thomas [4:23] ,6. Hungry - Bubba Sparxx [4:05] ,7. Everyday - Mikkey [3:43] ,8. Shorty Down - Teena Marie [3:35] ,9. So Gangsta - Gilly/Major Figgas [4:05] ,10. Ride Together - Boo & Gotti/Baby Da #1 Stunna [3:27] ,11. I Walk It - Stone, Gilly & Lac [3:56] ,12. Think About You (Looking Through the Window) - TQ [4:18] ,13. If You Didn't Know By Now - Erick Sermon [2:51] ,14. Que La Cosa - Petey Pablo [3:33] ,15. Go Hard - Benzino [3:59] ,16. Daddy's Little Girl - Cristina [4:11] ,17. Bout My Paper - Babby Da #1 Stunna [3:58] ,18. Time Has Come Today - The T-Players [3:24] ,19. In Here - The BEC [3:36] ,20. If U Wanna Know - Universal & the BEC [3:36] ,21. Man Up - The Result [3:31], ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Slušné boxerské/vězeňské drama si zakládalo na drsném (hiphopovém) prostředí nápravného zařízení, kde se proti sobě postavili dlouholetý neporažený "uvnitř" versus arogantní nově příchozí, skutečný šampión "venku". Finální zápas nepostrádal grády ani napětí, jen jaksi nebylo komu vyloženě fandit, jelikož scénář sympatie k soupeřům (stejně jako jejich šance) rozložil fifty-fifty. Oni také ve výsledku zvítězili oba. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Veľa rečí pre nič. Film má pár miest, kde vyzerá, že sa nám snaží niečo múdre a poučné povedať, povedať zároveň aj niečo z väzenského života. Snaží je však správne slovo, lebo bola to len snaha, film ako taký je celkovo slabota, ktorý mi prešiel akoby sa nič nestalo a akoby to trvalo len pár minút. Samotný box bola slabota, vlastne v tomto filme nie je nič veľmi zaujímavé, zostáva pre mňa nepochopený, černošské rozmýšľanie išlo pomimo mňa. Netúžim to znova vidieť. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

No, žádná velká pecka to teda rozhodně není. Během filmu je tu jen pár drobných bitek a ke konci filmu finální boj. Velkým problémem to ale není. Je zajímavé sledovat dění ve věznici (ale jsou lepší filmy s podobnou tématikou). Hlášky, způsoby a tak dále. Film působí zvláštně, nevím jak to popsat, možná tím jak se prolínají flashbacky apod. Ving Rhames si mě v tomto filmu dost získal, jeho namyšlená postava mě ve filmu dost bavila. Měl svoji osobnost a nemůžu si pomoct - jemu jsem fandil víc než Snipesovi. Wesley Snipes zde hrál také dobře, ale mě nějak neohromil. Finální boj byl dost dobrý, sice nebyl zas tak dlouhý, nápaditý, ale bylo to to nejlepší ve filmu. Příběh byl prostý, což nevadí. Herecké obsazení bylo bez celkem dobré až na jednoho - Peter Falk, coby představitel známé postavy Columba. Ten mi v tomto snímku nesedl - jeho postava mi přišla divná, bez jakékoliv myšlenky. No, čekal jsem trochu více od filmu, ale co se dá dělat, dostal jsem aspon lepší průměrný film, který pobavil a ničím velkým neurazil. Hodnotím na 58% = *** ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 5/10/// +vkládané titulky, originální scénář, hudba (hlavně v první třetině), zajímavý souboj nakonci vč. pointy (happy end), jo a Peter Falk v zajímavé roli mafiána -skutečně je to mírně nadnesené a ne až tak realistické, hudba se v dalších dvou třetinách vytratí, Wesley i když má být ON ten správnej, nejspíš mu fandit nebudete, mno a posledních 20 min stráci šťávu./// Celkově překvapení, čekal jsem průměr a přitom mě film překvapil svojí originalitou-příběhem. Herecké obsazení je zajímavé, hlavně střet obou hlavních představitelů. Hudba vkusně doplňovala filmík a považuji ji za nejlepší část filmu (ale záleží na vkusu). Délka je tak akorát, přesto tomu něco chybý, že by pořádnej záporák? Schválně najdete ho!/// Celkem 73%/// ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Natáčanie prebiehalo v dvoch skutočných väzniciach v Nevade. (m.a.t.o.)
  • Snipes sa pripravoval na svoju úlohu s trénerom boxu Emanuelom Stewardom, ktorý v minulosti trénoval Thomasa Hearnsa a Lennoxa Lewisa. (m.a.t.o.)
  • Wesley Snipes nosí černý pás v karate, na tento film přesto trénoval 6 týdnů box. (MiCM)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno