Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Název filmu je trefný...aby dacan zlikvidoval cca 1000-2000 lidí a nikdo na něj neměl spadeno tak to detektivové opravdu musí mít nulové podezření. Jinak Beník Kingsley tu hraje vlastně staršího Dextera jelikož také likviduje jen sériovky avšak pan " Zabil jsem tisíc a víc" mu uniká i když pokreslí celej bloček obrázkama ze života masáka. Takže aby ušetřil za papír a tužku tak se trochen spřáhne s houževnatým agentem v roli Aarona který mu nakonec helfne. Jak to dopadne to už zjistěte samotní ale krimi je to povedené a když uvidíte pozemek našeho masáka tak Vám proběhne hlavou že vrah musí být na 100% Krteček. Nakonec nebyl ale až zmíněná scéna poběží určitě pochopíte. Finále bylo trošku slabší a Mosová to zabila (doslova) úplně ale i tak solidní řemeslo rejžo. ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Thriller, pri ktorom musia pracovať mozgové závity. Funguje ako dobrá skladačka, nie síce tak ako Memento, no divákovi sa aj tak odvďačí. Nemyslím, že by to bolo pre absolútne nenáročných konzumentov, skôr si to vychutnajú milovníci inteligentných thrillerov. A určite by som to neprirovnával k Sedem, tento film sa ho nesnaží kopírovať. Má inú atmosféru, odlišnú formu a aj postavy sú z "iného cesta". A Ben Kingsley je opäť brilantný. ()

Reklama

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní film, který se moc moc snaží být originální a progresivní ale ve finále film působí nudně, táhle a nesmírně utahaně. Kamera byla strašná, střihač byl na chemii a herci zcela propadli. Kingsleyho ač ho mám moc rád a myslím si že je jeden z nejcharizmatičtějších herců co znám, zde působil trapně (hlavně ten zábět v kostele), Moss byla "navíc" a Eckhart není herec. Závěrem bych pochválil snad jen tu snahu protože jako celek tohle nemůže obstát. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Suspect Zero ve mě vyvolal zvídavé pocity, a to já mám hrozně ráda. Ze začátku si říkáte, že tam vlastně není nic až tak neobvyklého, ale potom se začínají objevovat mysteriózní zatáčky s různými hádankami, což má za následek především to, že se světlo celého filmu vybarvuje do té nejjiskrnější podoby. Určitě nadprůměrná záležitost. 3,5 *.. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Skoro celou dobu jsem se buď ztrácel v překombinovaných kamerových fintách, které zamotávaly děj ještě více, než by bylo zdrávo nebo jsem tápal v množství indicií a zmatených náznaků. Bohužel snad jediným zajímavějším místem ve filmu byl až povedený a vševysvětlující závěr, který však už s konečným hodnocením neměl příliš velkou šanci nějak výrazněji pohnout. Škoda. 50% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Film byl financován pomocí New Mexico's Film Investment Program, kde může každý finančně podpořit projekty, které se mu líbí. (Cheeker)

Reklama

Reklama