Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (225)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jo, je tam plno "blbostí", ale je to safra film :D :D Plno nejasností a nesrovnalostí, ale Asa je prostě Božský :) :) Bavil mě svým výkonem a tou myšlenkou, že letí na Zemi a není si jist, co tam bude a nebude...Samotný film mě zaujal již před rokem, ale mít na to více času a prostoru, myslím si, že by tam nebyla potřeba "kopírovat" tolik co již známe. Bylo to příjemné, předvídatelné a takové miloučké :) :) Čtvrtá * je jen pro Asu, jinak by to byla "trojka" jak vyšitá :) :) Ta myšlenka - Mars - Země - dítě - super nápad :) ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

V první řadě je to klasický romantický film pro náctileté. Je potřeba to mít stále na paměti, jelikož se tomu přizpůsobuje ve filmu úplně všecko. Musíte si jako divák vzpomenout, jaký guláš jste měli v hlavě vy, když jste byli ve věku hrdiny filmu. Proto samozřejmě ve filmu nastanou modelové situace, dialogy a vůbec všecko je zcela předvídatelné. Stav beztíže, bezvětří bez děje, nastane ve druhé polovině, kdy je náhle snímek obtížně sledovatelný a nehýbá se z místa, pak se naštěstí zase rozjede. Ve svém žánru je to nadstandard, ovšem ke koukání pouze pokud se vám povede stát se na dvě hodiny adolescentem. Jinak se to určitě zvládnout nedá. 70% ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zručně vyrobená směska scifi, akčního filmu a falešné romantiky. 1) Zajímavý námět v kostrbatém scénáři je zpracován nenápaditě. Po akčním začátku následuje nuda s občasným záchvěvem zajímavosti._____ 2) Závěrečné "odhalení" zní sice absurdně, ale přitom je to to první, co mě napadlo chvilku po začátku filmu._____ 3) 20letý Asa Butterfield byl ve stylu role umolousaný ňoumoid. Radši bych ho viděl v chlapské roli, na kterou, jak tuším, má._____ 4) Nerozhodnutým divákům mohu jen doporučit obsah TV Prima. V klidu si ho přečtěte a film už pak sledovat nemusíte. Téměř všechno už budete vědět a co ne, to za to stejně nestojí. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jsem jednoduchý člověk. Je tam vesmír, je tam romance, je tam sentiment, má to pěknou hudbu (Andrew Lockington se dá odhadnout od prvních tónů), má to úžasné záběry jak z reálné Země, tak z CGI verze Marsu a co víc, má to sladkou Britt Robertson a skvělého Garyho Oldmana. A nakonec mi ani vůbec nevadí, že je to vlastně výtažek ze všech možných, novějších i starších, sci-fi, trochu naivní a plné logických děr a vlastně i šablona od začátku do konce a člověk prostě tak nějak tuší, jak to přibližně dopadne. Nenáročný, neinovativní, ale velmi milý film. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Rozprávka o Marťanovi a Pozemšťanke... Námet síce zaujímavý aj pre náročnejšieho diváka, ale ten príbeh bol asi skôr určený pre deti a mládež. Nehovorím, že to bola nuda, len to bolo celé akosi v mnohých ohľadoch naivné. A to teraz nenarážam len na tisíc fyzikálnych a biologických absurdností, ale aj na to impulzívne správanie hlavných postáv. Nehovoriac o tom, že Asa Butterfield ma absolútne nebaví. Britt mám rád, ale tu mi prišla taká nijaká. Každopádne, aspoň ten námet za niečo stál. Inak žiadna sláva... ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Spaceport America v Novém Mexiku hostil svůj první film na natáčení. V průběhu natáčení bylo na kosmodromu více než 400 členů štábu, herců a komparsu. (tessincolor)
  • Dítě, které se ve filmu objeví ihned po porodu, je alespoň 2 měsíce staré, jelikož takto novorozenec nevypadá. (pjotri)
  • Malou roličku si zde během scény ve třídě střihli youtubeři Joey Graceffa a Lele Pons. (Kacitr)

Reklama

Reklama