Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak málo stačí ke kontaminaci neznámým virem z vesmíru. To zakusí záchranná skupina, která má za úkol najít a přivést zpět jednoho ze svých členů Whita Carmichaela z nejvzdálenějšího konce galaxie, planety Infini. Jakmile se ocitne záchranný tým na planetě, začíná se ukazovat pravá podstata viru, pouhá kapka krve nakaženého a ztrácíte kontrolu, převládá agrese a hněv a zdá se, že už není cesty zpět... nebo ano? (Standic1)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (102)

maddy 

všechny recenze uživatele

Pandorum meets Event Horizon v austrálskom podaní. Okatá inšpirácia v iných sci-fi hororoch a neoriginalita by mi pri Infini vadili najmenej. Pokiaľ je film efektný, tak nemám problém s tým pokiaľ si berie inšpiráciu v iných snímkoch. Problém je ten, že Infini nie je nijako efektný film, on to je neskutočne nudný film s absolútne nevyužitým potenciálom, ktorý začne nudiť skôr, než sa v ňom začne diať vôbec niečo zaujímavé. Skutočne, po prvých 20 minútach som bol taký otupený, že mi bolo úplne ukradnuté čo sa tam deje, o čom to vlastne je a ako to skončí. Uťahané finále som už následne dopozeral namiesto sledovania obrazovky sledovaním steny, ktorá ma bavila viac ako samotný film. Nech som sa akokoľvek snažil, pri Infini som nedokázal udržať súvislú pozornosť dlhšie ako pár minút, film ani raz nedokázal vtiahnuť do deja a po celý čas nijako nebavil. Na austrálske pomery má síce veľmi slušný vizuál a pútavé prostredie vesmírnej lode, dokonca občas sa nájde aj nejaký ten nápad, ale ani to ho bohužiaľ neudrží nad priemerom. Čo z toho, keď do filmu niekto vrazil dosť peňazí a evidentne aj snahu, keď ho nakoniec dal natočiť režisérovi rovnako spackaného Gabriela. Shane Abbessovi už nech prosím nikto nedáva nič točiť, ten skazí akokoľvek sľubný námet. Infini mal totiž pripravený podklad byť slušným sci-fi Béčkom, vo výsledku je však len neskutočne nudným, nezáživným a nekompaktným filmom. CELKOVO: 1* (2/10) ()

h0n24 

všechny recenze uživatele

Jedinečné. Doporučuji. Takový Mr. Nobody nebo Avatar. Poslepováno z kousíčků jiných filmů. Když se to dá dohromady, je to známá, ale zároveň trochu jiná podívaná. Skvěle fungují "mentální souboje", které jsou děsivé. Má to atmosféru, napětí, děj i přesto, že se jedná o nízkorozpočtový film. Velmi překvapilo. Happyend konec (začátek), pro tento typ filmů originální, je pro planetu zemi trochu depresivní, protože není jasné kam se mimozemské buňky poděly. Infini 2 může klidně nastat na naší rodné planetě, díky neopatrnosti oné skupiny. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dost dobře natočené a zahrané béčkové sci-fi inspirující se třeba Dead Space, potažmo Horizontem událostí nebo Carpenterovou Věcí. Jednoduchý, ale slušně dopointovaný příběh, špinavé prostředí opuštěné stanice s trochou 80's stylizace v podobě počítačů jak z minulého století (tu je zase vidět inspirace Vetřelcem), hromada potu, krve a slizu a kdovíjakých tekutin ještě. Když se nad tím zamyslím, je to opravdu jedna velká vykrádačka, ale na to, jak je úsporná, je vizuálně i režijně velmi dobrá. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Thriller / Sci-Fi / Horor ("Drama / Sci-Fi / Thriller" je špatně) ~~~ Překvapivě neblbé, australské, koukatelné a vypadající. Jak uvádí níže MrHlad, napadlo mě to stejné, tedy že se zde autoři inspirovali dost snímky Event Horizon, Pandorum, Thing, Doom, nicméně na tom není nic špatné, pokud se to podaří a tady se to celkem podařilo, obzvlášť, když hororové vyvražďovačky moc nemusím. Lidstvo si zase zahrává s něčím, čemu prd rozumí, daleko ve vesmíru, a parta vojclů se musí na onu vzdálenou těžební stanici vydat a zjistit, co se to sakra stalo a zabránit blížící se pohromě. A jak to tak na opuštěných vesmírných stanicích, postižených neznámým masakrózním exodem obyvatel, bývá, shit happens. Docela dobře to vypadá, ksichty hrají celkem dobře a nejsou příliš okoukané, ale rozjíždí se to dost pomalu a když se začíná něco dít, tak pak mi to přišlo docela krátké a zhuštěné, mohlo to déle gradovat a rychleji se rozjíždět, pak to mohlo na těch cca 120 minutách i zůstat a nevadilo by mi to. Stejně tak zbytečně lehce mimózní byl sociální žvást na začátku o tom, jak lidi musí při chudobě brát i nebezpečnou práci, přičemž všichni aktéři rozhodně nebyli civilové, takže úvod postrádal logiku. (Spoiler!) Závěrečný proslov a pochopení onou entitou byl taky poněkud WTF .) (/Spoiler) Čekal jsem od toho něco mnohem horšího, celkem překvapivá výjimka pravidla, že film, kdy je autor scénáře i režisérem = srágora řečená totální. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě nebyl úplně špatný , po sci-fi stránce byl v mnoha ohledech docela zajímavý , ale člověk od toho očekával tak nějak víc , obzvlášť ve chvíli , kdy objevili zmrzlého člověka z bodlinama na krku by člověk čekal , že tam bude nějaká zajímavá příšera a né kus želé , které je nutí dělat zlé věci . Jako horor to bylo poměrně slabé , ano zabíjí se , ale že by se člověk leknul nebo vyděsil to asi těžko a konec to zabil úplně . Drama , no snad až na ten lehce pohádkový konec a thriller to skutečně s části byl , tak že ať přeměřuju , jak přeměřuju i přes relativně dobré efekty si to nesplnilo víc jak polovinu toho , co člověk čekal , tak že za mě opět jen průměr . ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama