Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak málo stačí ke kontaminaci neznámým virem z vesmíru. To zakusí záchranná skupina, která má za úkol najít a přivést zpět jednoho ze svých členů Whita Carmichaela z nejvzdálenějšího konce galaxie, planety Infini. Jakmile se ocitne záchranný tým na planetě, začíná se ukazovat pravá podstata viru, pouhá kapka krve nakaženého a ztrácíte kontrolu, převládá agrese a hněv a zdá se, že už není cesty zpět... nebo ano? (Standic1)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (102)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné sci-fi, které v sobě kombinuje skutečně hodně vzorů a nedokáže jejich základ dotáhnout do zdárného konce, ale na druhou stranu si myslím, že prostor, který si film vytyčil, byl využit docela dobře, a i když je to levnější, tolik to z toho nečiší. Škoda, že to je až zbytečně dlouhé a málo drsné. ()

Gray Wolfman 

všechny recenze uživatele

Přichystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky :-D to byla první věc, co mě při sledování napadla. No a pak pejsek a kočička dělali dort. Kdyby z toho tvůrci udělali 2 filmy, udělali by mnohem lépe a nemusely by pak bejt takové díry ve scénáři. Jinak nápady fakt dobrý a kamera se mi taky líbila... Bohuzel tvůrci měli az moc dobrých nápadů na jeden film, ale doufám, že se z toho do budoucna poučej a máknou pořádně na scénáři ()

Reklama

Othello 

všechny recenze uživatele

Slušně vyhrocený zástupce nízkorozpočtového science fiction, který opět nedostatek prostředků vynahrazuje určitou autorskou vizí i postupy, na oplátku se však musí všechno narvat do tří chodeb a dvou místností. Režisér Abbess si pak může dělat co chce, což je nejvíc znatelné ve zmateném a úzkost budícím prologu, ve kterém se seznamujeme s onou klíčovou transportní technologií skrze několik zdánlivě nesouvisejících scén a postav, jejichž zabírání v detailech a úzkých prostorách vyvolává nepříjemně klaustrofobickou náladu. Druhá polovina parafrázuje sice klasické vyvražďovačky, nicméně obohacuje to faktem, že se aktéři vyvražďují navzájem a hlavně taky tím, že není moc jasné, co je realita a co je kec. Něco asi takovýho bych od laciných sci-fi chtěl i nadále prosím. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Nechcem tu porovnávať film s inými klasickými peckami, poviem len jedno. Prakticky celý film sa odohráva v chodbách nejakej starej základne, kde sa postavy niečím nakazia a začnú sa medzi sebou márovať. Nič viac, nič menej. Prestrelená je aj stopáž, niekde v polovici som začal zívať, pretože niektoré dialógy boli nesmierne dlhé, zbytočné a doslova ma ubíjali. Z Austrálie tentokrát mierne sci-fi sklamanie a dúfam, že v blízkej budúcnosti mi táto krajina ponúkne radšej niečo z hororového žánru, tam sú protinožci ako doma. Slabých 50% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Trochu promarněný potenciál. Hned ten úvod mi připadal mimořádně zmatený a tak děravý, že nebylo vůbec jednoduché se do děje dostat. Po chvíli se naštěstí všechen ten zmatek ustálí a úroveň náhle vzroste. I tak bych však spíše ocenil podobný motiv, pouze s větším počtem účastníků. Muselo byt nesmírně zajímavé co se na stanici odehrávalo před příjezdem speciálního týmu. Pro zachování tajuplnosti, stačilo alespoň krátce odhalit ve flashbacku a nebo to raději vzít rovnou z jiného konce. Možná bych to i přes všechno stále viděl na tři hvězdy. Dílu ale nesmírně škodí, že jsem již viděl celou řadu podobných filmů a každý byl o poznání lepší. K tomu je navíc Infini pomalu dvě hodiny dlouhé a nakonec stejně vyšumí do prázdna, neboť to závěrečná scéna úplně zabije. 45% ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama