Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Začíná to zajímavě, herecké obsazení skvostné - ale pak je z toho takový spíš nudný divnofilm, je to spíš horor, a psychologický thriller ve sci-fi prostředí, každopádně to má zajímavý konec, ale jinak se to vleče jak sopel a konec je v podstatě snadno odhadnutelný, ale já bych ho natočil přesně obráceně (možná se počítalo s dvojkou, nevím)...40% ()

Teabag 

všechny recenze uživatele

Začátek je super, ale pak nastane čtyřicet minut nudy, než se opět prokoušeme k něčemu zajímavému. Depp je pořád výborný, ale Theron tu jenom okopírovala svůj výkon z Devil´s Advocate. Jenže co fungovalo skvěle tam, tady už je jen nastavovaná kaše. Celkové vyznění je tak pro mě trochu rozpačité. Námět je výborný, ale provedení by mohlo být trochu svižnější. Čisté 3*. ()

Reklama

lekr 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že to nebude nic moc, ale takovou sračku jsem fakt nečekal. Těšil jsem se na celkem nápadité sci-fi, ale místo toho jsem se dočkal debilní psychárny o astronautovi, kterého ovládli mimozemšťani, co nemají nic jiného na práci než ničit život a rozvracet rodiny obyčejným lidem. Každopádně Astronautova žena je jen stupidní slátanina snad všech filmových klišé dohromady nad kterou zůstává rozum stát. A jak v ní mohli hrát takové esa jako Johnny Depp či Charlize Theron opravdu nikdy nepochopím. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

To jsem si zase naběhl. Hodinu a půl je film děsná nuda a když se v závěru rozjede, vůbec to nedává smysl a pointa není nijak vysvětlena. Zkrátka hrozný blábol, který stál 75 milionů dollarů? Přitom snímek vypadá jako televizní film s jednou CGI (dost strašnou) scénou. Nelze se divit, že The Astronaut’s Wife v kinech strašlivě vyhořel. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Klišé na entú, ale poctivo, veľmi profesionálne a bez chýb režírované (tak či tak, tajomne neznámy Rand Ravich odvtedy nič nenakrútil). Johnny Depp je tentokrát vzácne odťažitý, zato jeho filmová manželka Charlize Theron svojím solídnym výkonom prekvapila príjemne. Zaujímavé herecké obsadenie podporných rolí (Clea DuVall z FAKULTY, Joe Morton z T2...). 3* sú možno veľa, ale mňa toto klišé na entú bavilo. Sám som zaskočený. DODATOK 21. 5. 2010: Tak síce je to i s odstupom času voľajako dajako čudný film, ale atmosféru má a Ravich odvtedy ako "duchovný otca" stál za výborným dvoj-sezónným seriálom "Life - najbohatší policajt" so skvelým Damianom Lewisom. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)
  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)

Reklama

Reklama