Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Tak po druhém zkouknutí měním hodnocení (zvedl jsem z ***). Ač normálně nemám podobný druh konců moc rád, zde se mi vše zamlouvá. Navíc to, co zde předvádí nejen Johnny Depp, ale hlavně Charlize Theronová, to je úžasné. Ch. Theron mi připomíná herecký výkon Hale Berry v Gothice. Scénář: *****; Režie: ****; Herci: *****; Hudba: **** ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Je hanba, že u snímku s rozpočtem 75 mega zabije scénář se slušnym námětem jeho špatný zpracování - jak dramaturgický, tak režijní. Začátek dobrej, ale pak příchází asi na hodinu totální nuda (zbytečný dialogy, minimální napětí a spád). Díky bohu aspoň za pár sympatickejch momentů v závěrečný třetině (Johnny Depp s Charlize Theron konečně začali něco hrát, dojde i na napínavější scény) a znepokojující závěr. Dost jsem přemýšlel o třetí hvězdě za sympatickou závěrečnou část, ale za ten rozpočet, kdy mohly s přehledem vzniknout dva mnohem lepší snímky, si jí tenhle film fakt nezaslouží (komerční neúspěch plně "zaslouženej"), dvě silnější hvězdy. ()

Reklama

Richie666 

všechny recenze uživatele

Ten film je celou dobu skvělý, nebo alespoň mě bavil - dělá drama i z vyhození diktafonu do koše a já mu to prostě žeru. Jenomže po jeho skončení a zamyšlení se nad ním jako celkem člověk bohužel přichází na to, že byl o ničem... Respektive divákovi se nedostane patřičného vysvětlení celé skutečnosti... No, chtěl bych dát za tři, ale nakonec pro tu ultra hustou atmosféru dávám zaujatě víc. Kdyby to natočil Lynch, půlka z vás by dala za pět :-P ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Dalo se z toho vytřískat tolik a nakonec to bylo spíše veliké a nudné zklamání. Musím sice vyzdvihnout Charlize, která se tu opravdu herecky vydováděla, ale sterilní Depp tu naprosto vyhořel. I hudba byla celkem slušná, takže celkově to vidím na průměrnou zábavu na nudné odpoledne. Nepotěší, ale ani neurazí. 55% ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Bylo to prostě blbý. Začátek velmi slibný, ale pak se film záhy zvrhne v blábol, ve kterém bych spíš čekala Kim Basinger než úžasnou Charlize (nemluvě o Johnnym, kterému to zde vůbec nesluší a vypadá jak ve své éře Jump Street). A blábolem to zůstává až do konce. No, ale každý někdy šlápne vedle, zapomeňme a budiž útěchou, že hlavní protagonisté si z toho vzali ponaučení a dnes se docela drží. A film může zvesela do propadliště dějin. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)
  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama