Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že když sem to viděla poprvé, tak sem u toho usnula a teď jsem měla co dělat, aby se to neopakovalo. Džoník sice umí zahrát vše, ale na roli astronauta se mi moc nehodil. A ta jeho špinavá blond čupřina? No, taky nic moc. Tak aspoň, že se z něho stal výkonnější manžel! Nejsem si docela jistá, že sem ho tak vášnivě-drsně milujícího viděla…:-) A takový labilní jedinky, jakou jeho žena byla, by vůbec děti mít neměly! Měla brát prášky a pak nemusela řešit, jestli náhodou nečeká děti s nějakým mimozemšťanem! :-D Herecké výkony Deppa a nádherné Theron byly výborné, ale ten film je průměr. Je to asi zatím nejhorší film, kterej sem s Johnnym viděla :-( „Muži jsou jako parkoviště – nejlepší fleky už jsou obsazený a na těch volnejch jsou hendikepovaní“ ()

DaliGala 

všechny recenze uživatele

Miluju tadyty sci-fi, které nejsou sci-fi. Žádní obludní mimozemšťané, nereálná plavidla, roboti. Ne. Odehrává se to v nás, jen v naší hlavě. Dobrý nápad, dost jsem se bála pointy, ale myslím, že trošku překvapivý a otevřený konec, je k tomuto příběhu zároveň i nejlepším koncem (nechci tvrdit ale, že by byl nějak geniální). Napětí, bafání, smrt, tajemno- na mě to prostě funguje. ()

Reklama

InfernaL 

všechny recenze uživatele

Něco tomu chybí. Film si v první polovině buduje slušnou atmosféru, v divákovi vyvolává pocit napětí, člověk čeká na to, co přijde...a ono nepřijde nic. Vůbec nic. Jakoby ani sám scénárista nevěděl co si se slušně rozjetým příběhem počít - a tak jej zabil tím nejklišovitějším možným způsobem. Velká škoda. Kdyby napětí gradovalo a vyústilo v nějaký kulervoucí konec. je to špičkové sci-fi. Takto se budete při závěrečných titulcích cítit jaksi okradení. Naprosto právem. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavý příběh, ale dost špatně natočený, Charlize Theron se mi tu vůbec nelíbila, a Johnny Depp s blond vlasy, tak to opravdu ne, ale zase mu musím nechat, že svojí roli zahrál víc než dobře. Bylo tam pár scén, ze kterých jsem měla infarkt a pár u kterých jsem se kousala nudou. Co mě ale dostalo nejvíc bylo konec. WTF? 3* ()

tron 

všechny recenze uživatele

Klišé na entú, ale poctivo, veľmi profesionálne a bez chýb režírované (tak či tak, tajomne neznámy Rand Ravich odvtedy nič nenakrútil). Johnny Depp je tentokrát vzácne odťažitý, zato jeho filmová manželka Charlize Theron svojím solídnym výkonom prekvapila príjemne. Zaujímavé herecké obsadenie podporných rolí (Clea DuVall z FAKULTY, Joe Morton z T2...). 3* sú možno veľa, ale mňa toto klišé na entú bavilo. Sám som zaskočený. DODATOK 21. 5. 2010: Tak síce je to i s odstupom času voľajako dajako čudný film, ale atmosféru má a Ravich odvtedy ako "duchovný otca" stál za výborným dvoj-sezónným seriálom "Life - najbohatší policajt" so skvelým Damianom Lewisom. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)
  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno