Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

frbulka 

všechny recenze uživatele

U tohoto snímku nemůžu dát nižší hodnocení. Možná proto, že po celou dobu mě příjemně mrazilo v zádech, režisér dokázal budovat špičkově tajemnou atmosféru, ale vy jste celou dobu netušili, čeho se vlastně bojíte. Působí i náboj přitažlivosti mezi Deppem a Theron, ti dva jako by byli pro sebe stvoření a jejich herecké výkony jsou skvělé. Škoda jen konce, který je trochu šablonovitý a neoriginální. 70%. ()

papaJA21 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby to mělo lepší scénář, mohlo to být novodobé Rosemary's baby. Neskutečné bláboly a výlevy jsou neodpustitelné, vyvrcholení je přímo trapné. Nemá cenu nějak komentovat herecké výkony, žadné nejsou. Je to jen sled, zahraných situací. Snad se mi podaří na tento zážitek co nejrychleji zapomenout. Nepovedlo se!!! ()

Reklama

InfernaL 

všechny recenze uživatele

Něco tomu chybí. Film si v první polovině buduje slušnou atmosféru, v divákovi vyvolává pocit napětí, člověk čeká na to, co přijde...a ono nepřijde nic. Vůbec nic. Jakoby ani sám scénárista nevěděl co si se slušně rozjetým příběhem počít - a tak jej zabil tím nejklišovitějším možným způsobem. Velká škoda. Kdyby napětí gradovalo a vyústilo v nějaký kulervoucí konec. je to špičkové sci-fi. Takto se budete při závěrečných titulcích cítit jaksi okradení. Naprosto právem. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Ač se Johny Depp s Charlize Teron snaží, nebylo v jejich moci tento film utáhnout. Jeho zdlouhavost a s tím i spojená nudnost je nad jejich síly. Scénárista i režisér zde prostě naprosto selhal a výsledek je pro mě táhlý scifi thriller, u kterého dopředu víte, jak skončí. Nic zas až tak originálního a už vůbec ne zajímavého. Námět byl správný. Metoda jeho interpretace naprosto chybná. 45% ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat že mi trvalo asi tak 20 minut, než jsem přišel na to že ten hlavní herec je Johnny Depp :D Vážně jsem ho vůbec nepoznal, to se mi snad ještě nestalo abych tak výrazného herce nepoznal hned na začátku filmu. Ještě dlouho jsem se tomu musel smát. A teď už k samotnému filmu - Celou dobu čekáte na něco co dlouho nepřichází, čekáte odpověď na otázku "Co se to tady sakra děje?" Na rovinu říkám nečekejte mnoho, aby jste pak nebyli zklamaní tak jako já. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)
  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama