Reklama

Reklama

Star Trek: Picard

(seriál)
Trailer 2
USA, (2020–2023), 25 h 2 min (Minutáž: 39–63 min)

Hrají:

Patrick Stewart, Michelle Hurd, Jeri Ryan, Alison Pill, Santiago Cabrera, Evan Evagora, Isa Briones, Brent Spiner, Jonathan Frakes, Orla Brady, Ed Speleers (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Star Trek: Picard představuje Sira Patricka Stewarta, který si zopakuje svou ikonickou roli Jeana-Luca Picarda, kterou hrál sedm řad v seriálu Star Trek: Nová generace. Nový seriál bude následovat tuto ikonickou postavu do další kapitoly jeho života. (Prime Video)

Recenze uživatele filipvrbik k tomuto seriálu (13)

Star Trek: Picard (2020) 

Naprostá bomba, nejlepší seriál od Star Treku - Nové generace, skvěle to doplŇuje a navazuje jak na seriál, tak na knížku Picard: Nejposlednější z nadějí. Triky a počítače boží, trochu jsem se bál, že to dopadne jako Star Trek Discovery, ale je to svěžejší, cool, hi-tech, prostě naprosto skvělé. Su moc rád,že to vzniklo - je to taková Nová generace pro 21. století, Star Treků bylo plno (Star Trek: Discovery, Star Trek : Voyager, Star Trek Enterprise a tři bezva filmy), ale vždycky jsem si posteskl, že už to není ono - bez Picarda, takže je dobře, že producentem je Patrick Steward a režíruje to Jonathan Frakes, takže Star Trek je v dobrých rukou (takže snad jediná výtka, že nevzkřísili Data, ale ono je to tu vyřešeno jinak). Konec úchvatný, hodný nejlepších dílů a filmů Star Treku ...100% ()

The Impossible Box (2020) (S01E06) 

Skvělýá epizoda, konečně se něco děje, Picardův návrat k Locotusovi je super. Soji konečně zjišŤuje, že s ní něco není v pořádku a konec super (jen ta Raffi je tak nějak mimo, ale třeba to má svůj účel, Star vždy byl nevyzpytatelný- v dalším díle se setkáme s jedničkou :-) ()

Nepenthe (2020) (S01E07) 

Asi nejslabší epizoda, ale zase mě navnadila na monumentální finále, které nás snad čeká- a setkat se s Willem a Dianou bylo super - a navrch jednou skandální odhalení, takže hurá na další díl (y) ()

Season 2 (2022) (S02) 

Mi se druhá série moc líbila, je sice znát nižší rozpočet, ale je tady Q, zajímavá zápletka a celkově to má spád.. Jediné co bych vytknul, je nestejná úroveň epizod.... ()

The Star Gazer (2022) (S02E01) 

Je to jen takový ten první díl, ale vypadá to, že série dvě bude opět skvělá... ()

Fly Me to the Moon (2022) (S02E05) 

Zatím rozhodně nejlepší díl 2. série, hlavně díky starým (opravdu starým) známým - Brent Spiner, John de Lancie a Isa Briones (ta stará není) ... Spousta zvratů a zajímavé vykreslení postav, konečně se druhá série pořádně rozjela, tak jak jsem čekal, jasná plná palba! ()

Monsters (2022) (S02E07) 

Špatný díl, ale vypadá to, že příští bude super - špatný, protože to vůbec nebyl Star Trek - ale hodně mě zajímá, jak to bude dál.... Za konec zase pět hvězd, ale za začátek snad odpad, takže tři hvězdy. Je dobře, že jsem bipolární /maniodepresivní, takže mi ta houpačka v úrovni a zvraty vůbec nevadí.. ()

Mercy (2022) (S02E08) 

Tento díl je naproti předešlému skvělý a velmi zajímavý, už se blížíme do finále, začíná jít do tuhého... ()

Hide and Seek (2022) (S02E09) 

Trochu netypický Picard, ale má to spád, akci, je to moc zajímavé, už se těším na finální epizodu... I když docela tuším, že to dobře dopadne, všichni kromě Riose se vrátí do 25. století. Mise Evropa se podaří a všichni, kromě Borgů budou spokojeni - ale nechme se překvapit  (což je přestě to, co Star Trek umí nejlíp - dějové zvraty). Taky se mi líbí postava Brenta Spinera v roli Dr. Soonga... Opět skvělá epizoda ()

Farewell (2022) (S02E10) 

Důstojné a dojemné rozloučení s Admirálem Jean-Luc Picardem a tečka za druhou sérií... Sice druhá série možná nebyla tak dobrá jako první, ale i tak bylo na co se dívat, sposuta postav mi udělala radost, a i když byl konec přesně takový, jak jsem očekával, stál za to... Díky Jean-Lucu... ()

Season 3 (2023) (S03) 

Úžasné zakončení Nové Generace a následného Picarda, který je vlastně pokračováním TNG. 1. série byla asi nejlepší, ale líbila se mi i druhá (narozdíl od většiny) a samozřejmě i třetí, kde se sejde stará parta, obohacená o několik nových postav a zvláštní, až hororovou atmosféru... Asi nebudu prozrazovat konec, ale poslední dva díly jsou opravdu skvělé. Co dodat, krásná vzpomínka na mládí...100% ()

Võx (2023) (S03E09) 

Jedna z nejlepších epizod vůbec, taková sentimentální, napínavá a ten konec, to ukápne slza.... ()

The Last Generation (2023) (S03E10) 

Epický a geniální zakončení. Dokonáno jest. (SPOILER - The Borg are over!) ... Star Trek je po tomto jednoznačně nej sci-fi všech dob. Zároveň  pozor, je tu potitulková scéna...100% ()

Související novinky

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

28.03.2024

Filmové pokračování rebootované série Star Treku, jež by navázalo na třetí díl Star Trek: Do neznáma, bylo již několikrát oznámeno, aniž by se práce na něm jakkoliv pohnuly. Do absurdna byly tyto… (více)

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Star Trek dostane další seriál

Star Trek dostane další seriál

18.05.2020

Trvalo to roky, ale značku Star Trek se nakonec přece jen podařilo oživit. A paradoxně to nebyly filmy (byť pomohly), ale televize, kde se postavám spojeným se slavnou lodí Enterprise začalo dařit.… (více)

Co všechno oznámil Marvel?

Co všechno oznámil Marvel?

21.07.2019

Tento víkend se nesl ve znamení sandiegského Comic-Conu, a byť to na filmovém poli vypadalo oproti minulým ročníkům dost chudě (snad s výjimkou trailerů k Top Gun: Maverick a To Kapitola 2), seriály… (více)

Reklama

Reklama