Reklama

Reklama

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička

(seriál)
  • USA She-Hulk: Attorney at Law (více)
Trailer 1
USA, 2022, 5 h 9 min (Minutáž: 31–38 min)

Tvůrci:

Jessica Gao

Režie:

Kat Coiro, Anu Valia

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

Amie Doherty

Hrají:

Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Renée Elise Goldsberry, Benedict Wong, Charlie Cox (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

V seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička od Marvel Studios musí Jennifer Waltersová – advokátka zaměřující se na právní případy spojené se superlidmi – žít komplikovaným životem single ženy po třicítce, která je náhodou také zelená, dvoumetrová a supersilná obryně. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (212)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

She-Hulk není pro každého, a to rozhodně nemyslím jako výtku, ale naopak jako jednu z jejích hlavních předností. Je jedině dobře, že se MCU vydalo touto cestou a stejně jako komiksové knihy se rozhodlo rozprostřít doširoka tak, aby si v něm diváci mohli vybírat a neměli dojem, že sledují stále totéž, jen s jinou hlavní postavou. She-Hulk z toho všeho má tak trochu legraci už od začátku, a musím přiznat, že mě trochu škodolibě bavilo sledovat na internetu diskutérské nadávání během čekání na Daredevila a spol., zatímco Jennifer Waltersová si dělala, co se jí zachtělo, a nedělala to, co se po ní chtělo - ať to po ní chtěl její bratranec, její šéf nebo diváci. Závěrečná epizoda dala všemu korunu, a já se díky ní rozhodl ne zapomenout na to, co jsem v seriálu viděl a co mě ne vždycky dostávalo do kolen, ale uznat, že tvůrcům vlastně vyšlo všechno tak, jak plánovali. A že i když s tím bude asi málokdo souhlasit, She-Hulk je velmi odvážný seriál. Navíc s úžasnou Tatianou Maslany v hlavní roli. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Co to k*rva je?!? řval jsem každou jednotlivou minutu tohohle nepovedeného pokusu o vtip. Co to je?!? si budete dozajista říkat i vy, paklikže neuposlechnete a na tady ten skvost (sarkasticky řečeno) se podíváte. Nebo se budete ptát stejně jako já na několik následujícíh otázek: Proč? nebo Jak se mohlo MARVEL, kdysi téměř dokonalé studio, tak zkazit? Ale dozajista otázka, která vystane na mozku každému, je to, PRO KOHO TO JE DĚLANÝ?!? Protože ono to dle všeho není dělaný pro nikoho. Fakt by mě zajímalo, koho by bavilo sledovat špatný pokus o soudní sitcom, s nefunkčními (a trapně hláškujícími) postavami (kde je každý (nový) muž ulízaný nechutný úchylný hovado, který je okamžitě padouch - teda až na toho jednoho, jehož jméno jsem ale zapomněl), debilním příběhem, debilními efekty a otravnou protagonistkou (jejíž neustále bourání čtvrté stěny jde totálně mimo (možná bych to přirovnal ke Klubu rváčů, ale ten si to narozdíl od tohohle může dovolit, jelikož je originálními a funkčními nápady plný. Zatímco toto nemá nápad žádný a takovéhle hlášky jdou totálně mimo)). Ani samotný vizuál to nijak nezachrání, jelikož efekty jsou... slušné na rok 2001. Protože člověka ten debilní příběh s překopáváním postav (i z jiných univers) jaksi nas*re a štve ho tam už potom vše. Tatiana Maslany je pro mě neuvěřitelně otravná, s neustálým tikem v oku. Hulk, Wong, Abomination jsou překopáni. Všechny nové vedlejší postavy jsou ulízané, nechutné a jejich modernost mě jen irituje o to víc (stejně jako twerkovací scéna, která by mohla být klidně fakt moc super, ale když to použijete blbě, tak to půsoví prostě blbě). Prostě fuj. Jak jen mohl MARVEL klesnout tak hluboko. 3/10  něco víc zde ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Výstrel naslepo, trápny pokus o originálnu zmenu žánru, nevyrovnané epizódy, zatiaľ nulová budúcnosť. V podstate jediný slabší Marvel počin je Ms. Marvel, ale tá je pre deti, toto neviem akú cieľovku malo mať, ale nie je to pre chlapov, nie je to deti, pre ženy to tutovka taktiež nie je, takže som mimo. Pokusy o búranie štvrtej steny s brutálne dosraným finále, to už len zaklincovali osud v hodnotení tohoto seriálu. Že Marvel vo svojich seriáloch vždy urobí downgrade schopností svojich superhrdinov, to síce neakceptujem, ale beriem už ako fakt, že ale skúša tieto stupidity, to už ma štve. Na štvrtú stenu tu máme Deadpoola, ktorý je nezrovnateľnej vtipnejší, akčnejší, dospelejší, drsnejší, nekompromisnejší. Na Hulka nemá She-Hulk ani náhodou, v čom to malo rozšíriť MCU? Či ide len o kvantitu nad kvalitu a všetko ostatné ide bokom? Ide len o brutálnu originalitu a všetko ostatné ide bokom? Čo tak urobiť ďalší seroš v štýle opery či muzikálu a ďalší v štýle telenovely? Ibaže by nie. Najlepšie boli prvé dve časti, potom to padlo k prúseru a koniec bol totálny výstrel naslepo. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Tatiana Maslany je kupodivu príjemná a funkčná zložka. Keď je len Jen. She Hulk totiž kupodivu nie je hrdinka, je to len alterego. Prezentované seriálom ako jeden aspekt osobnosti. Nie ako bytosť s krízou. Vnútorné konflikty sú totiž vyslovene vzťahové a pracovné. Takže o superhrdinskom seriály nemôže byť ani reč. A je jedno, že tu máme Wonga, Hulka alebo Daredevila. Postavy Emila, Brucea sú absolútne iné, ako boli prezentované vo filmoch. Sú karikatúrou samých seba. Superhrdinský žáner slúžil kedysi k tomu, aby nám pripomenul hodnoty. Niesol v sebe prvky mýtu a ikonickosti. A áno boli aj seriály, ktoré tento koncept narúšali, ale She Hulk je odrazom doby. Snaží sa byť feministický, ani-Petersonovský, uvedomelý, vtipný, netradičný, pričom ani jedna z postáv skutočne nerezonuje, neexistuje v kontexte tej uvedomelosti a vtipu, až na tú Jen. Kľudne to mohol byť seriál o babe čo má problémy so vzťahmi a očividne s Incelami. Vtedy by to bolo za tri. Ale za to príšerné finále, nemôžem dať viac. Marvel je očividne politický, nevtipný a nezaujímavý. Aby postavy, ktorých príchody na scénu kedysi spôsobovali zimomriavky pôsobili v dnešných seriáloch smiešne a smutno...Neverím že príde ešte film alebo seriál, ktorý znova zaujme a bude iní. Úpadok, ktorý zamrzí o to viac, že to potenciál malo. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava je dovopravdy sympatická, ať už je zrovna rozlobená nebo ne a miliarda různých známých MCU postav byla fajn, ale sakra ten seriál je strašnej bordel a pořádně nefunguje snad ani v jedný poloze. V tý komediální nedokáže bejt vtipnej, v právnický neumí bejt zajímavej, v superhrdinský a akční je vyloženě podprůměrnej... Docenit se dá snad jen první epizoda a pak dvě poslední, kde dojde na hlavní cameo a Marvel a hlavně Kevin si prolomením 4. stěny udělá srandu sám ze sebe. Zbytek je fakt tragickej. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (48)

  • Kevin Feige poprvé oznámil, že se vyvíjí seriál o She-Hulk pro Disney+, na D23 Expu, 23. srpna 2019. (Kubaaa97)
  • Před vězením stojí dodávka zpravodajské stanice KCAV. Stejná stanice se objevuje v seriálu Perníkový táta (od r. 2008). (NiWi)

Související novinky

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Reklama

Reklama